loading

Aosite, talu ai 1993

Malosi le Tuputupu ae o Fefaatauaiga i le Lalolagi(2)

2

Ae ui i lea, mai le kuata kuata, o le kuata i le kuata faʻatupulaia o fefaʻatauaʻiga i oloa e tusa ma le 0.7%, ma le kuata i le kuata faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i auaunaga e tusa ma le 2.5%, o loʻo faʻaalia ai le faʻaleleia o fefaʻatauaiga i auaunaga. O loʻo faʻamoemoe o le kuata lona fa o le 2021, o le a faʻaauau pea le tulaga o le faʻagesegese o le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i oloa ma sili atu le lelei o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga i auaunaga. I le kuata lona fa o le 2021, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i oloa o loʻo faʻamoemoe e tumau i le US $ 5.6 miliona, ae o fefaʻatauaʻiga i auaunaga e ono faʻaauau ona toe faʻaleleia lemu.

E talitonu le lipoti o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga i le lalolagi o le a faʻamautu i le afa lona lua o le 2021. O mea taua e pei o le faʻavaivaia o faʻamaʻi faʻamaʻi, afifi faʻaosofia le tamaoaiga ma le siʻitia o tau o oloa ua faʻamalosia ai le tuputupu aʻe lelei o fefaʻatauaiga faavaomalo i le 2021. Ae ui i lea, o le faʻagesegese o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, faʻalavelaveina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga, faʻateleina tau o felauaiga, feteʻenaʻiga geopolitical, ma faiga faʻavae e aʻafia ai fefaʻatauaʻiga faavaomalo o le a mafua ai le le mautonu i le vaʻaiga o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi i le 2022, ma o le maualuga o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga i atunuu eseese o le a tumau pea le le paleni.

prev
Year in Review(4)
Experts Warn: Many Southeast Asian Countries Are Eager To Open The Door Risk Is High
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect