loading

Aosite, mai 1993

Ko Haina te Hoa Hokohoko Nui rawa atu o Ruhia mo nga tau 12 (1)

1

E ai ki nga korero i tukuna e te Manatu Tauhokohoko o Haina tata nei, ko te nui o te hokohoko o nga taonga i waenga i Haina me Russia i te tau 2021 ka eke ki te 146.87 piriona taara, he pikinga tau-a-tau o 35.9%. Ko te anga ki nga wero e rua o nga mate urutaa o te ao me te puhoi o te whakaora ohaoha, kua anga whakamua te mahi tahi ohaoha me te tauhokohoko a Sino-Russian ki te ia, ka eke ki te whanaketanga pekepeke. I roto i nga Olympics Winter Winter Beijing, ko te "Hui Tau Hou" o nga upoko e rua o te kawanatanga i kaha ake te kaha ki te whakawhanaketanga o nga hononga Sino-Russian, i whakamaherehia he mahere me te arahi i te ahunga o nga hononga Sino-Russian i raro i nga ahuatanga o mua, a ka whakatairanga i te huringa tonu o te whakawhirinaki tahi taumata teitei i waenga i a Haina me Ruhia Mo nga hua o te mahi tahi i roto i nga momo mara, me te whai hua ki nga tangata o nga whenua e rua.

He pai ake nga hua mahi tahi mo te oranga o te tangata

I roto i te 2021, te hanganga hokohoko Sino-Russian ka kia papaitia ake, me te mahi tahi i waenganui i nga whenua e rua i roto i te mara o te kawemai me te kaweake hokohoko koloa, haumi hanganga me te hanga, ka nui ake te whenua, me te raupapa o nga hua ka kitea. ka pa, ka whakamahia e te marea ka tutuki. Kia pai nga tangata o nga whenua e rua ki nga utu o te whanaketanga o nga hononga ohaoha me nga hononga hokohoko a Sino-Russian.

I tera tau, ko te nui o te hokohoko o nga hua miihini me te hiko i waenga i a Haina me Ruhia i eke ki te 43.4 piriona taara. I roto i a raatau, ko te kaweake a Haina o nga motuka, nga taputapu kaainga me nga miihini hanga ki Ruhia kua tere te tipu.

mua n
Stainless Steel Hinge Maintenance
German Media: EU's Infrastructure Plan Cannot Match China
muri atu
Kupuia
Kaore he raraunga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Me waiho noa to imeera me to nama waea ki roto i te puka whakapā kia taea ai e matou te tuku korero kore utu mo o maatau momo hoahoa!
Kaore he raraunga

 Te whakatakoto i te paerewa i roto i te tohu whare

Customer service
detect