loading

Aosite, saprak 1993

Spring Gas Hidrolik 1
Spring Gas Hidrolik 1

Spring Gas Hidrolik

Jumlah modél: C1-305 Gaya: 50N-200N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Spring Gas Hidrolik 2

    Spring Gas Hidrolik 3

    Spring Gas Hidrolik 4

    Maksakeun

    50N-200N

    Puseur ka puseur

    245mm

    Stroke

    90mm

    Bahan utama 20#

    20 # Finishing tube, tambaga, plastik

    Pipa Finish

    Electroplating cet spray séhath

    Rod Finish

    Ridgid Chromium-plated

    Fungsi Pilihan

    Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik


    Ngeunaan pangropéa cinyusu gas, urang ogé kedah nengetan titik di handap ieu:

    1. Pilih ukuran anu wajar sareng gaya anu cocog.

    2. Objék seukeut atawa teuas teu diwenangkeun pikeun scratch permukaan produk, nu bakal ngabalukarkeun leakage minyak jeung leakage hawa.

    3. Lamun muka jeung nutup panto kabinét, ulah overexerting pikeun nyegah cinyusu gas ti keur ruksak alatan narik kaleuleuwihan.

    4. Tetep garing sarta coba ulah aya dina hawa lembab.



    PRODUCT DETAILS

    Spring Gas Hidrolik 5Spring Gas Hidrolik 6
    Spring Gas Hidrolik 7Spring Gas Hidrolik 8
    Spring Gas Hidrolik 9Spring Gas Hidrolik 10
    Spring Gas Hidrolik 11Spring Gas Hidrolik 12



    Spring Gas Hidrolik 13

    Spring Gas Hidrolik 14

    Spring Gas Hidrolik 15

    Spring Gas Hidrolik 16

    Spring Gas Hidrolik 17

    Spring Gas Hidrolik 18

    Spring Gas Hidrolik 19

    Spring Gas Hidrolik 20

    Spring Gas Hidrolik 21

    Spring Gas Hidrolik 22

    Spring Gas Hidrolik 23

    FAQS:

    Q: Naon rentang produk pabrik anjeun?

    A:Hinges/gas spring/sistem Tatami/Ball bearing slide/Kabinét cecekelan

    Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?

    A: Leres, kami nyayogikeun conto gratis.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman normal?

    A: Ngeunaan 45 poé.

    Q: Jenis pangmayaran teu ngarojong?

    A:T/T.

    Q: Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?

    A: Sumuhun, ODM wilujeng sumping.

    Q: Dimana pabrik anjeun, urang tiasa didatangan eta?

    A: Taman Industri Jinsheng, Kota Jinli, Kacamatan Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, Cina. Wilujeng sumping

    pabrik iraha wae.

    Spring Gas Hidrolik 24


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Antara hayang jeung boga, ngan spasi.Harga imah teu hijina halangan pikeun kabagjaan.Hardware goréng, desain perfunctory,wasting spasi di imah.Maok kanyamanan urang,carana Tarik Out More Kemungkinan kalawan 3/4,Aosite hardware jadi jawaban. Aosite slides laci undermount dua lipet
    * rojongan teknis OEM * 50.000 kali tés siklus * Kapasitas bulanan 100,0000 pcs * Bubuka lemes sareng nutup * Lingkungan sareng aman
    Hinges, disebut oge hinges, mangrupakeun alat mékanis dipaké pikeun nyambungkeun dua padet sarta ngidinan rotasi relatif antara aranjeunna. Engsel tiasa dibentuk tina komponén anu tiasa digerakkeun atanapi bahan anu tiasa dilipat. Hinges utamana dipasang dina panto jeung jandéla, bari hinges anu leuwih dipasang dina cabinets. Nurutkeun
    Gagang panto sareng laci aya dina sababaraha bentuk, ukuran, sareng konfigurasi. Naon anu anjeun pilih dipasang dina kabinet anjeun leres-leres gumantung kana kahoyong pribadi sareng gaya desain anjeun. Cocogkeun téma kamar anjeun pikeun tampilan anu padu, janten upami anjeun ngahias dapur modéren, kabinet
    Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    * OEM rojongan teknis * 48 jam uyah&test semprot * 50.000 kali muka jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 PCS * 4-6 detik nutup lemes tampilan jéntré a. Bahan baku anu dipilih Téma hinge ngadopsi baja gulung tiis standar Jerman, produkna kuat sareng awét b. disegel
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect