loading

Aosite, saprak 1993

Geser Dina Dapur Mini Hinge 1
Geser Dina Dapur Mini Hinge 1

Geser Dina Dapur Mini Hinge

Jumlah modél: E10 Jenis: Geser dina engsel mini normal Sudut muka: 95° Diaméter cangkir hinge: 26mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 2

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 3

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 4

    Tip

    Geser dina engsel mini normal

    Sudut muka

    95°

    Diaméter cangkir hinge

    26mm

    Pipa Finish

    Dilapis nikel

    Bahan utama

    baja tiis-digulung

    Panutup adjustment spasi

    0-5mm

    The adjustment jero

    -2mm / + 2.5mm

    adjustment dasar (luhur/handap)

    -2mm / +2mm

    jangkungna cup artikulasi

    10mm

    Ukuran pangeboran panto

    12-18 mm

    Kandel panto

    3-7 mm

    Rincian bungkusan: 400PCS / CTN

    Palabuhan: Guangzhou

    Kamampuhan suplai: 6000000 Piece / Pieces per Bulan

    Sertifikasi produk: SGS

    PRODUCT DETAILS



    Geser Dina Dapur Mini Hinge 5






    TWO-DIMENSIONAL SCREW


    The screw adjustable dipaké pikeun adjustment jarak, ku kituna kadua sisi panto kabinét bisa jadi leuwih cocog.









    BOOSTER ARM


    Lambaran baja kandel tambahan nambahan

    kamampuan gawé sareng kahirupan jasa.


    Geser Dina Dapur Mini Hinge 6
    Geser Dina Dapur Mini Hinge 7




    SUPERIOR CONNECTOR




    Ngadopsi sareng konektor logam kualitas luhur, henteu gampang ruksak.






    PRODUCTION DATE


    kualitas luhur janji tampikan sagala masalah kualitas.


    Geser Dina Dapur Mini Hinge 8



    Geser Dina Dapur Mini Hinge 9

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 10

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 11

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 12

    saha urang?

    Jaringan penjualan internasional AOSITE parantos nutupan sadaya tujuh buana, nampi pangrojong sareng pangakuan ti para nasabah high-end domestik sareng luar nagri, sahingga janten mitra kerjasama strategis jangka panjang tina sababaraha merek mebel buatan domestik anu terkenal.



    Geser Dina Dapur Mini Hinge 13Geser Dina Dapur Mini Hinge 14


    Geser Dina Dapur Mini Hinge 15



    Geser Dina Dapur Mini Hinge 16

    FAQS

    1.What rentang produk pabrik anjeun?

    Engsel, Gas spring, Tatami sistem, Ball bearing slide, Handleles

    2.Do anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?

    Leres, kami nyayogikeun conto gratis.

    3.Sabaraha lami waktos pangiriman normal?

    Sakitar 45 dinten.

    4. Jenis pembayaran anu ngadukung?

    T/T.

    5. Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?

    Leres, ODM wilujeng sumping.

    Geser Dina Dapur Mini Hinge 17


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Jumlah modél: AQ-860 Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, lomari Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    * rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 30KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 50.000 kali tés siklus * Sepi tur mulus ngageser
    Tipe: Klip-on Husus-malaikat hidrolik Damping hinge Sudut muka: 165° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, layma kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jenis: Engsel sudut khusus geser (jalan tow) Sudut muka: 45° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Normal tilu-melu ball bearing slides Kapasitas ngamuat: 45kgs Ukuran pilihan: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Pipa Finish: Séng-plated / Éléktroforésis hideung Bahan: bertulang lambaran baja digulung tiis
    * rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 40KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 50.000 kali tés siklus * Sepi tur mulus ngageser
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect