loading

Aosite, saprak 1993

3d Engsel adjustable1 1
3d Engsel adjustable1 2
3d Engsel adjustable1 3
3d Engsel adjustable1 4
3d Engsel adjustable1 1
3d Engsel adjustable1 2
3d Engsel adjustable1 3
3d Engsel adjustable1 4

3d Engsel adjustable1

Buka panto kabinét: naon anu anjeun tingali nyaéta séri hinge Aosite anu dipuji pisan. CLIP luhur gancang-pas hinge ngagambarkeun fungsi pisan merenah tur stabil tina adjustment tur instalasi ogé desain pikaresepeun. The hinge of A bisa mastikeun yén lawang jeung nutup unggal

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    3d Engsel adjustable1 53d Engsel adjustable1 6

    Buka panto kabinét: naon anu anjeun tingali nyaéta séri hinge Aosite anu dipuji pisan. CLIP luhur gancang-pas hinge ngagambarkeun fungsi pisan merenah tur stabil tina adjustment tur instalasi ogé desain pikaresepeun. The hinge of A bisa mastikeun yén lawang jeung nutup unggal panto kabinét téh lemes jeung stabil.

    Pamasangan sareng panyabutan gratis alat

    Ngandelkeun téknologi pamasangan gancang CLIP anu diuji waktos, panel tiasa gancang dipasang sareng dipiceun tanpa alat.

    Nyaman sareng akurat nyaluyukeun panto kabinét dina tilu diménsi.

    adjustment jero stepless dilumangsungkeun ngaliwatan screws threaded sarta adjustment jangkungna dilumangsungkeun ngaliwatan screws saendeng dina dasar ningkatna.

    Bawa pangalaman pambukaan sareng nutup anu nyaman sareng dinamis ka unggal panto kabinét.

    Damping tiasa nyangga muka sareng nutup aksi dinamis tina panto kabinét. Di antarana, éta ogé ngawengku beurat panel jeung gaya dampak nalika keur collided.

    A hinge, tilu alesan pikeun pamakéan

    Jalur gerak pondok nyadar instalasi basajan tina panel kabinét, sarta adjustment tilu diménsi ngajadikeun sendi harmonis jeung geulis. Diwangun-di alat kaamanan detachment ngajaga panto kabinét stabil iraha wae.

    1. Jalur ngadorong pondok sareng pamasanganna saderhana sareng merenah.

    2. adjustment panto kabinét tilu diménsi

    3. Alat panyalindungan anti detachment

    3d Engsel adjustable1 7

    3d Engsel adjustable1 8

    3d Engsel adjustable1 93d Engsel adjustable1 10

    3d Engsel adjustable1 113d Engsel adjustable1 12

    3d Engsel adjustable1 133d Engsel adjustable1 14

    3d Engsel adjustable1 153d Engsel adjustable1 16

    3d Engsel adjustable1 173d Engsel adjustable1 183d Engsel adjustable1 193d Engsel adjustable1 203d Engsel adjustable1 213d Engsel adjustable1 223d Engsel adjustable1 233d Engsel adjustable1 243d Engsel adjustable1 253d Engsel adjustable1 263d Engsel adjustable1 27

    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    cecekelan basajan modern megatkeun jauh ti gaya kaku home furnishing, promotes nu luster unik kalayan garis basajan, ngajadikeun jati fashionable tur pinuh ku rasa, sarta ngabogaan enjoyment dual kanyamanan sarta kageulisan; dina hiasan, eta terus nada utama hideung bodas, jeung
    Merk: aosite Asal: Zhaoqing, Guangdong Bahan: Kuningan Lingkup: cabinets, drawers, wardrobes Bungkusan: 50pc / CTN, 20pc / CTN, 25pc / CTN Fitur: Instalasi Gampang Gaya: Unik Fungsi: Push Tarik Hiasan
    Tipe: Klip-on Husus-malaikat hidrolik Damping hinge Sudut muka: 165° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, layma kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Nomer modél:BT201-90° Jenis: Engsel sudut khusus geser (jalan tow) Sudut muka: 90° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: kabinet, panto kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jumlah modél: AQ-86 Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: ganda plating Bahan utama: baja Cold-rolled
    AG3540 Pangrojong panto naékkeun listrik 1. Alat listrik, ngan ukur kedah ngetok tombol pikeun muka sareng nutup, henteu peryogi gagang kabinet 2. Kapasitas ngamuat anu kuat 3. Rod stroke padet; Desain padet, karasa luhur tanpa deformasi, dukungan anu langkung kuat 4. Pamasangan basajan sareng asesoris lengkep
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect