loading

Aosite, saprak 1993

Hinge Hidrolik 1
Hinge Hidrolik 2
Hinge Hidrolik 3
Hinge Hidrolik 4
Hinge Hidrolik 5
Hinge Hidrolik 6
Hinge Hidrolik 1
Hinge Hidrolik 2
Hinge Hidrolik 3
Hinge Hidrolik 4
Hinge Hidrolik 5
Hinge Hidrolik 6

Hinge Hidrolik

Kabinet Hinge Pedulus Kawih kabinét di konu anjeun, kamar lapan, atanapi kamar mandi tiasa ngajantenkeun tujuan anu béda, anu mangrupikeun sababna penting mendakan hinges anu leres pikeun padamelan. Anjeun tiasa mikir yén gaya mangrupikeun faktor anu paling kritis dina milih engsel. Sanaos éta bagian penting ti

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Hinge Hidrolik 7

    Hinge Hidrolik 8

    Kabinet Hinge Meuli Guide

    Kabinét di dapur anjeun, kamar cuci, atanapi kamar mandi tiasa dianggo pikeun tujuan anu béda-béda, naha éta penting pikeun milarian engsel anu pas pikeun padamelan éta.

    Anjeun tiasa mikir yén gaya mangrupikeun faktor anu paling kritis dina milih engsel. Sanajan éta bagian krusial a manggihan engsel pangalusna pikeun cabinets Anjeun, éta sarua penting pikeun manggihan tipe katuhu hinge pikeun pakasaban.



    Engsel Kabinet datangna dina rupa-rupa finish, jenis, sarta kalawan sababaraha fitur béda nu ngajadikeun eta fungsina rada béda ti hiji another.We mawa rupa-rupa Overlay Kabinet Hinges.The overlay dianggap korelasi tina lawang kabinét jeung nyanghareupan kabinet. pigura. Overlay kabinét nangtukeun jenis hinge nu bakal Anjeun pake. Overlay nujul kana ukuran atawa tipe panto, hinge, atawa kumaha kabinet diwangun. Hinges overlay pinuh dipaké pikeun cabinets individu atawa cabinets on boh tungtung baris cabinets. Satengah atanapi parsial overlay hinges dipaké pikeun sapasang panto kabinét di tengah baris cabinets mana dua panto geus hinges maranéhanana dipasang dina sisi sabalikna tina partisi tengah dibagikeun.


    PRODUCT DETAILS

    Hinge Hidrolik 9Hinge Hidrolik 10
    Hinge Hidrolik 11Hinge Hidrolik 12
    Hinge Hidrolik 13Hinge Hidrolik 14
    Hinge Hidrolik 15Hinge Hidrolik 16


    Hinge Hidrolik 17

    Hinge Hidrolik 18

    Hinge Hidrolik 19

    Hinge Hidrolik 20

    Hinge Hidrolik 21

    Hinge Hidrolik 22

    Hinge Hidrolik 23

    Hinge Hidrolik 24

    Hinge Hidrolik 25

    Hinge Hidrolik 26

    Prosés transaksi

    1. Panjian

    2. Ngartos kabutuhan palanggan

    3. Nyadiakeun solusi

    4. Sampela

    5. Desain bungkusan

    6. Pricings

    7. pesenan sidang / pesenan

    8. Deposit 30% prabayar

    9. Susun produksi

    10. Kasaimbangan 70%

    11. Ngamuat

    Hinge Hidrolik 27

    Hinge Hidrolik 28

    Hinge Hidrolik 29


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    Gagang panto sareng laci aya dina sababaraha bentuk, ukuran, sareng konfigurasi. Naon anu anjeun pilih dipasang dina kabinet anjeun leres-leres gumantung kana kahoyong pribadi sareng gaya desain anjeun. Cocogkeun téma kamar anjeun pikeun tampilan anu padu, janten upami anjeun ngahias dapur modéren, kabinet
    Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    * Dasar 3D / baja gulung tiis kualitas luhur * Dukungan téknis OEM * Kapasitas ngamuat 35KG * Kapasitas bulanan 1000000 set * 50000 kali uji siklus * Ngageser sepi sareng mulus Fitur produk 1. perlakuan permukaan plating nikel 2. adjustment tilu diménsi 3. The diwangun-di damping rinci Produk 1
    Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Panutup angger a: 0-6mm adjustment jero: -2mm / + 2mm
    * Desain gaya basajan * Disumputkeun sareng éndah * Kapasitas produksi bulanan 100,0000 pcs * adjustment tilu diménsi * Kapasitas ngamuat super 40/80KG
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect