loading

Aosite, saprak 1993

Geser Dina Engsel Perabot 1
Geser Dina Engsel Perabot 1

Geser Dina Engsel Perabot

Jenis: Engsel geser (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Geser Dina Engsel Perabot 2

    B03 geser dina hinge jati

    *dua arah

    * eureun bébas

    * panyangga sudut leutik

    * sudut badag kabuka

    HINGE HOLE DISTANCE PATTERN

    Jarak liang 48mm mangrupikeun pola cangkir hinge anu paling umum dianggo ku produsén kabinét Cina (impor). Ieu ogé standar universal umum pikeun pabrik Hinge utama lianna di wewengkon luar Amérika Kalér, kaasup Blum, Salice, sarta Jukut. Ieu bakal hésé pisan sumber salaku ngagantian di Amérika Kalér. Disarankeun ngalih ka tipe cup leuwih ilahar sadia dina case.Diameter cangkir hinge atawa "boss" nu inserts kana panto kabinét téh 35mm. Jarak antara liang screw (atanapi dowels) nyaeta 48mm.Center of screws (dowels) nyaeta 6mm offset ti puseur cup hinge.

    Jarak 52mm Hole mangrupakeun pola cup hinge kirang umum dipaké ku sababaraha makers kabinét, tapi éta pang populerna di Korea market.This pola utamana pikeun kasaluyuan jeung sababaraha merek hinge Éropa kawas Hettich na Mepla. Diaméter cangkir hinge atawa "boss" nu inserts kana panto kabinét téh 35mm.Distance antara liang screw / dowels nyaeta 52mm. Puseur screws (dowels) nyaeta 5,5mm offset ti puseur cup hinge.

    Geser Dina Engsel Perabot 3

    Tip

    Engsel geser (dua arah)

    Sudut muka

    110°

    Diaméter cangkir hinge

    35mm

    Pipa Finish

    Dilapis nikel

    Bahan utama

    baja tiis-digulung

    Panutup adjustment spasi

    0-5mm

    The adjustment jero

    -2mm/+3.5mm

    adjustment dasar (luhur/handap)

    -2mm/+2mm

    jangkungna cup artikulasi

    11.3mm

    Ukuran pangeboran panto

    3-7 mm

    Kandel panto

    14-20 mm


    B03 geser dina hinge jati

    *dua arah

    * eureun bébas

    * panyangga sudut leutik

    * sudut badag kabuka

    HINGE HOLE DISTANCE PATTERN

    Jarak liang 48mm mangrupikeun pola cangkir hinge anu paling umum dianggo ku produsén kabinét Cina (impor). Ieu ogé standar universal umum pikeun pabrik Hinge utama lianna di wewengkon luar Amérika Kalér, kaasup Blum, Salice, sarta Jukut. Ieu bakal hésé pisan sumber salaku ngagantian di Amérika Kalér. Disarankeun ngalih ka tipe cup leuwih ilahar sadia dina case.Diameter cangkir hinge atawa "boss" nu inserts kana panto kabinét téh 35mm. Jarak antara liang screw (atanapi dowels) nyaeta 48mm.Center of screws (dowels) nyaeta 6mm offset ti puseur cup hinge.

    Jarak 52mm Hole mangrupakeun pola cup hinge kirang umum dipaké ku sababaraha makers kabinét, tapi éta pang populerna di Korea market.This pola utamana pikeun kasaluyuan jeung sababaraha merek hinge Éropa kawas Hettich na Mepla. Diaméter cangkir hinge atawa "boss" nu inserts kana panto kabinét téh 35mm.Distance antara liang screw / dowels nyaeta 52mm. Puseur screws (dowels) nyaeta 5,5mm offset ti puseur cup hinge.



    PRODUCT DETAILS

    Geser Dina Engsel Perabot 4Geser Dina Engsel Perabot 5
    Geser Dina Engsel Perabot 6Geser Dina Engsel Perabot 7
    Geser Dina Engsel Perabot 8Geser Dina Engsel Perabot 9
    Geser Dina Engsel Perabot 10Geser Dina Engsel Perabot 11

    Geser Dina Engsel Perabot 12

    Geser Dina Engsel Perabot 13

    Geser Dina Engsel Perabot 14

    Geser Dina Engsel Perabot 15

    Geser Dina Engsel Perabot 16

    Geser Dina Engsel Perabot 17

    Geser Dina Engsel Perabot 18

    Geser Dina Engsel Perabot 19

    Geser Dina Engsel Perabot 20


    FAQS

    Q: Naon rentang produk pabrik anjeun?

    A: Engsel / Gas spring / Sistim Tatami / Ball bearing slide.

    Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?

    A: Sumuhun, kami nyadiakeun sampel gratis.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman normal?

    A: Ngeunaan 45 poé.

    Q: Jenis pamayaran anu dirojong?

    A: T/T.


    Geser Dina Engsel Perabot 21


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    cecekelan basajan modern megatkeun jauh ti gaya kaku home furnishing, promotes nu luster unik kalayan garis basajan, ngajadikeun jati fashionable tur pinuh ku rasa, sarta ngabogaan enjoyment dual kanyamanan sarta kageulisan; dina hiasan, eta terus nada utama hideung bodas, jeung
    Hiji arah hidrolik damping hinge kabinét hideung * rojongan teknis OEM * 48 jam uyah& test semprot * 50.000 kali muka jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 pcs * 4-6detik panutupanana lemes Ngaran produk: Hiji arah hidrolik damping hinge Buka sudut:100° Diaméter cangkir hinge: 35mm
    Tipe: Klip-on Husus-malaikat hidrolik Damping hinge Sudut muka: 165° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, layma kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jumlah modél: AQ-86 Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: ganda plating Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Stainless Steel teu bisa dipisahkeun Hidrolik - damping hinge Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Réngsé: Éléktrolisis Bahan: stainless steel Métode instalasi: pamasangan screw Sudut muka: 100 derajat ketebalan panto lumaku: 14mm mun 20mm Warna: pérak
    Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik pipe Finish: permukaan cet cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect