loading

Aosite, saprak 1993

Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 1
Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 1

Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1

Engsel, anu biasana urang tingali, kasarna dibagi jadi dua spésifikasi: pamasangan tetep sareng disassembly. Beda antara dua nyaeta dasar hinge tetep teu bisa disassembled. Pamasangan sabenerna relatif troublesome. Sedengkeun master diperlukeun pikeun konci teh

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 2

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 3

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 4


    Engsel, anu biasana urang tingali, kasarna dibagi jadi dua spésifikasi: pamasangan tetep sareng disassembly. Beda antara dua nyaeta dasar hinge tetep teu bisa disassembled. Pamasangan sabenerna relatif troublesome. Nalika master diperyogikeun pikeun ngonci screws, master anu sanés kedah ngadukung panel panto pikeun nyegah gerakna. Hargana Mampuh; dasar hinge bisa disassembled. Dina prosés instalasi sabenerna, hinge jeung dasarna bisa dipisahkeun sarta dipasang dina panto na panels samping mungguh, lajeng seragam align nu ngaitkeun tina hinge jeung ngaitkeun dina dasarna, langsung ngaitkeun geus réngsé. Dina hal efisiensi waktos, éta langkung éfisién pikeun ngabongkar sareng ngumpul engsel, janten langkung populer.


    b03 slide-in hinge ieu boga kaunggulan yén éta téh leuwih merenah pikeun masang ti hinge tetep, sarta éta langkung mirah ti hinge disassembly. Dasarna dibereskeun ku screw sirah buleud. Ngan loosen screw saméméh instalasi tur dasarna bakal nuturkeun Ieu slides kaluar pikeun ngahontal efek instalasi pamisah, sarta efisiensi instalasi geus greatly ningkat.

    PRODUCT DETAILS

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 5Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 6
    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 7Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 8
    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 9Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 10
    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 11Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 12


    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 13

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 14

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 15

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 16

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 17

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 18

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 19

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 20

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 21

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 22

    Geser dina Hinge, Bukaan Sudut 110 derajat; , Cup Diaméterna: 35mm, Ni-Plated, 50g-62g1 23


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Q80 Engsel nutup lemes keur lomari dapur 1. Bahan baku nyaéta pelat baja digulung tiis ti Shanghai Baosteel, produkna tahan sareng tahan karat, kalayan kualitas luhur 2. Ngaronjatkeun ketebalan, henteu gampang deformasi, bantalan beban super 3. Bahan kandel, supados sirah cangkir sareng awak utama
    * rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 30KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 50.000 kali tés siklus * Sepi tur mulus ngageser
    Tipe: Klip-on Husus-malaikat hidrolik Damping hinge Sudut muka: 165° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, layma kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    * OEM rojongan teknis * 48 jam uyah& test semprot * 50.000 kali lawang jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 PCS * 4-6detik lemes nutup tampilan jéntré a. Bahan baja anu digulung tiis Bahan baku nyaéta pelat baja anu digulung tiis ti Shanghai Baosteel, sareng produkna
    Jenis: Engsel sudut khusus geser (jalan tow) Sudut muka: 45° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jenis: Nyorong kabuka tilu-tilep ball bearing slide Kapasitas ngamuat: 45kgs Ukuran pilihan: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Pipa Finish: Séng-plated / Éléktroforésis hideung Bahan: bertulang lambaran baja digulung tiis Ketebalan: 1.0*1.0*1.2 mm/1.2*1.2*1.5 mm Fungsi: Bubuka lemes, pangalaman sepi
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect