loading

Aosite, saprak 1993

Engsel Kabinet Dua Arah 1
Engsel Kabinet Dua Arah 2
Engsel Kabinet Dua Arah 3
Engsel Kabinet Dua Arah 4
Engsel Kabinet Dua Arah 5
Engsel Kabinet Dua Arah 1
Engsel Kabinet Dua Arah 2
Engsel Kabinet Dua Arah 3
Engsel Kabinet Dua Arah 4
Engsel Kabinet Dua Arah 5

Engsel Kabinet Dua Arah

Kecap "engsel" saleresna rada hese ngartosna. Urang sadayana terang naon éta engsel. Ieu dianggo pikeun muka sareng nutup Nalika kuring murangkalih, sagala jinis panto sareng jandéla di bumi kuring, kalebet panto, panto lawang, panto interior. , panto kabinét, jandela casement, jandela ventilasi, jeung sajabana, éta

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Engsel Kabinet Dua Arah 6

    Engsel Kabinet Dua Arah 7

    Engsel Kabinet Dua Arah 8

    Kecap "engsel" saleresna rada hese ngartosna. Urang sadayana terang naon éta engsel. Ieu dianggo pikeun muka sareng nutup.


    Waktu keur budak, sagala rupa panto jeung jandéla di imah kuring, kaasup panto, panto lawang, panto interior, panto lomari, jandela casement, jandela ventilasi, jsb, dibuka jeung ditutup ku hinges.


    Nepi ka poé ieu, panto interior nu leuwih badag masih ngagunakeun "engsel".

    Naon kaunggulan tina engsel?

    1) Ieu halimunan nalika nutup panto. Teu katingali di luar. Ieu basajan tur geulis.

    2) Kapasitas bantalan beban langkung saé.

    3) Panto kabinét bisa dibuka jeung ditutup kalawan bébas, jeung panto sabalikna moal janggol ngalawan silih.

    4) Ieu bisa diwatesan ulah bumping disababkeun ku lawang panto badag teuing.

    5) Bisa nambahkeun damping sarta fungsi adjustment tilu diménsi, sarta ngabogaan universality kuat.

    6) Salian metoda instalasi (euweuh panutup ngalipet badag), éta ogé bisa ngarojong posisi instalasi panto kabinét béda (satengah panutup ngalipet tengah, panutup pinuh ngalipet lempeng), dasarna minuhan rupa sarat instalasi panto kabinét.


    Paké kombinasi parabot multi-panto

    Kombinasi umum 1: panél panto dina dua sisi nutupan panél samping

    Lemari jeung lemari, lamun hayang hareup kasampak leuwih holistik (kayaning embedded), mangka panto hareup umumna nutupan panto samping.

    Kombinasi umum 2: dua panels panto sisi nutupan panel samping

    Upami kabinét sering nunjukkeun jalma-jalma di sisi, integritas pelat samping bakal langkung penting, sareng jati sareng pelat samping anu kakeunaan lengkep bakal langkung cocog.


    Kumaha carana milih produk hinge dipercaya?

    Hukum harga produk bahan wangunan handapeun Popularization

    1) Sadaya produk anu anjeun teu tiasa ningali sakedap di bumi anu dihias henteu dumasar kana kageulisan.

    2) Produk nu teu gumantung kana nilai penampilan sarta jarang dibeuli langsung ku nu boga dasarna produk pikeun unggal cent. Éta langkung seueur pikeun anjeun mésér éta langsung tibatan kanggo padamel anu mésér, tapi perbaikan kualitas produk kedah janten kabisat kualitatif.

    PRODUCT DETAILS


    Engsel Kabinet Dua Arah 9

    U lokasi liang




    Dua lapisan perlakuan permukaan plating nikel

    Engsel Kabinet Dua Arah 10
    Engsel Kabinet Dua Arah 11

    kakuatan tinggi Tiis-digulung baja forging molding





    Panangan booster


    Lambaran baja kandel tambahan ningkatkeun kamampuan damel sareng kahirupan jasa.

    Engsel Kabinet Dua Arah 12


    Engsel Kabinet Dua Arah 13

    Engsel Kabinet Dua Arah 14

    Engsel Kabinet Dua Arah 15

    Engsel Kabinet Dua Arah 16

    Saha urang?

    Cakupan dealer AOSITE di kota tingkat kahiji jeung kadua di Cina geus nepi ka 90%. Leuwih ti éta, jaringan jualan internasional na geus nutupan sakabeh tujuh buana, gaining rojongan tur pangakuan ti duanana konsumén high-end domestik jeung luar nagri, sahingga jadi mitra gawé babarengan strategis jangka panjang sababaraha domestik well-dipikawanoh merek jati custom-dijieun.


    Engsel Kabinet Dua Arah 17

    Engsel Kabinet Dua Arah 18

    Engsel Kabinet Dua Arah 19

    Engsel Kabinet Dua Arah 20

    Engsel Kabinet Dua Arah 21

    Engsel Kabinet Dua Arah 22

    Engsel Kabinet Dua Arah 23



    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Q80 Engsel nutup lemes keur lomari dapur 1. Bahan baku nyaéta pelat baja digulung tiis ti Shanghai Baosteel, produkna tahan sareng tahan karat, kalayan kualitas luhur 2. Ngaronjatkeun ketebalan, henteu gampang deformasi, bantalan beban super 3. Bahan kandel, supados sirah cangkir sareng awak utama
    AOSITE pigura aluminium panto agate cinyusu gas hideung, pigura aluminium kaca panto gas spring pilihan kahiji, nyadiakeun rojongan kuat pikeun unggal lawang jeung nutup, muka impian tina high-end manufaktur imah, sarta nyieun hiji spasi ekslusif jeung impian anjeun. Buka sareng tutup anteng, sepi luar biasa
    Sudut muka: 100° Pipa finish: Éléktrolisis Diaméter cangkir hinge: 35mm Bahan utama: stainless steel
    Jumlah modél: AQ-862 Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Clip-on aluminium frane hinge damping hidrolik Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 28mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Stainless Steel teu bisa dipisahkeun Hidrolik - damping hinge Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Réngsé: Éléktrolisis Bahan: stainless steel Métode instalasi: pamasangan screw Sudut muka: 100 derajat ketebalan panto lumaku: 14mm mun 20mm Warna: pérak
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect