loading

Aosite, saprak 1993

Metal Box laci Geser 1
Metal Box laci Geser 2
Metal Box laci Geser 3
Metal Box laci Geser 4
Metal Box laci Geser 5
Metal Box laci Geser 1
Metal Box laci Geser 2
Metal Box laci Geser 3
Metal Box laci Geser 4
Metal Box laci Geser 5

Metal Box laci Geser

UP01 kotak logam laci slide Ogé kawanoh salaku méwah pompa damping, éta pangalusna hardware produk aksésori dipaké di dapur integral, papakéan, sarta drawers séjén, asalna di Éropa, sarta paling kasohor pompa tunggang ganda-panyangga Polandia urang, sabab struktur handap tina

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Metal Box laci Geser 6Metal Box laci Geser 7Metal Box laci Geser 8

    UP01 kotak laci slide

    Kapasitas ngamuat

    35kgs

    Ukuran pilihan

    270mm-550mm

    Panuan

    Luhur jeung ka handap ± 5mm, kénca jeung katuhu ± 3mm

    Warna pilihan

    Pérak / Bodas

    Matari

    Dikuatkeun lambaran baja digulung tiis

    Insetasin

    Henteu peryogi alat, tiasa gancang pasang sareng cabut laci

    Ogé katelah pompa damping méwah, éta mangrupikeun produk aksésori hardware anu pangsaéna dina dapur integral, papakéan, sareng laci sanésna, asalna di Éropa, sareng anu paling kasohor pikeun pompa tunggang panyangga ganda Polandia, sabab struktur handap laci. pompa jeung sambungan rel kasampak kawas jelema nunggang kuda, jadi ngaranna nu tunggang pompa.


    Salaku sistem laci high-end, sistem laci méwah jeung laci logam lempeng ultra-ipis, penampilan integrates fashion jeung rarasaan estetika modern, sarta ngabogaan kaunggulan gudang maksimum, lemes jeung sepi, jeung sajabana, ku kituna loba dipaké di luhur. - Dapur tungtung, pangkeng sareng kamar mandi.


    fashion basajan, straight draw pitulung. Desain exterior linier nembongkeun gaya fashion basajan. Fungsi praktis, tempat panyimpen anu langkung ageung. Ieu bisa direalisasikeun langsung ngaliwatan extension jangkungna draw, nu boga pangaruh visual leuwih geulis tur maximizes gudang sarta gudang.


    Sistim laci méwah jeung stabilitas kuat ensures yén drawers lega tur drawers tinggi bisa mindahkeun mulus tur lemes. Méwah ganda témbok laci, sadia dina sababaraha sizes.Built di damping, dua arah buffering.

    Metal Box laci Geser 9Metal Box laci Geser 10

    Metal Box laci Geser 11Metal Box laci Geser 12

    Metal Box laci Geser 13Metal Box laci Geser 14

    Metal Box laci Geser 15Metal Box laci Geser 16

    Metal Box laci Geser 17Metal Box laci Geser 18

    Metal Box laci Geser 19

    Metal Box laci Geser 20Metal Box laci Geser 21Metal Box laci Geser 22Metal Box laci Geser 23Metal Box laci Geser 24Metal Box laci Geser 25Metal Box laci Geser 26Metal Box laci Geser 27Metal Box laci Geser 28Metal Box laci Geser 29


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Nomer modél:BT201-90° Jenis: Engsel sudut khusus geser (jalan tow) Sudut muka: 90° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: kabinet, panto kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jumlah modél: AQ-86 Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: ganda plating Bahan utama: baja Cold-rolled
    * OEM rojongan teknis * 48 jam uyah&test semprot * 50.000 kali muka jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 PCS * 4-6 detik nutup lemes tampilan jéntré a. Bahan baku anu dipilih Téma hinge ngadopsi baja gulung tiis standar Jerman, produkna kuat sareng awét b. disegel
    Jenis: Geser-on dua arah hinge Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled adjustment spasi panutup: 0-5mm
    * Desain gaya basajan * Disumputkeun sareng éndah * Diwangun-di damper * adjustment tilu diménsi * Kapasitas ngamuat super
    Engsel kabinét adjustable * rojongan teknis OEM * 48 jam uyah&test semprot * 50.000 kali muka jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 PCS * 4-6 detik nutup lemes tampilan jéntré a. Kualitas baja Pamilihan baja digulung tiis, prosés electroplating opat lapisan, super karat b
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect