loading

Aosite, saprak 1993

Slides laci disumputkeun 1
Slides laci disumputkeun 2
Slides laci disumputkeun 3
Slides laci disumputkeun 4
Slides laci disumputkeun 5
Slides laci disumputkeun 1
Slides laci disumputkeun 2
Slides laci disumputkeun 3
Slides laci disumputkeun 4
Slides laci disumputkeun 5

Slides laci disumputkeun

* rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 25 KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 80.000 kali tés siklus * Lemes ngageser

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage


    Slides laci disumputkeun 6

    Slides laci disumputkeun 7


    Ngaran produk: Satengah extension undermount laci slide

    Kapasitas ngamuat: 25KG

    Panjangna: 250mm-600mm

    Fungsi: Kalayan fungsi damping otomatis

    Ketebalan panel samping: 16mm/18mm

    wengkuan lumaku: Sagala rupa laci

    Bahan: Séng plated lambaran baja

    Pamasangan: Henteu peryogi alat, tiasa gancang masang sareng ngahapus laci

    Slides laci disumputkeun 8

    Slides laci disumputkeun 9

    Slides laci disumputkeun 10

    Slides laci disumputkeun 11


    Feur Proba

    a. Gancang loading na unloading

    Damping kualitas luhur, lemes sareng jempé, jempé muka sareng nutup.


    b. Ngalegaan damper hidrolik

    adjustable lawang jeung kakuatan nutup: + 25%.


    c. Silencing nilon slaider

    Jieun jalur rel geser lemes sareng bisu.


    d. Desain hook panel tukang laci

    Tepatna jepitan tonggong laci pikeun sacara efektif nyegah kabinét tina slipping.


    e. 80.000 bubuka jeung nutup test

    Bearing 25kg, 80.000 bubuka jeung nutup tés, awét.


    f. Desain underpinning disumputkeun

    Buka laci tanpa ngalaan rel geser, anu duanana éndah sareng gaduh tempat neundeun anu langkung ageung.


    Slides laci disumputkeun 12

    Aplikasi Hardware papakéan

    Antara inci pasagi, hirup kantos-ngarobah. Sabaraha jinis kahirupan anu anjeun tiasa alami gumantung kana sabaraha baju anu tiasa nahan papakéan anjeun. Beuki ekstrim ngungudag, beuki nungtut unggal jéntré menit, hardware leuwih hipu jeung kualitas luhur diperlukeun pikeun cocog eta. Ieu cukup alus, kumaha bisa jadi kirang, di dunya sorangan, anjeun bisa napsirkeun rébuan elegance.

    Slides laci disumputkeun 13

    Slides laci disumputkeun 14

    Slides laci disumputkeun 15

    Slides laci disumputkeun 16

    Slides laci disumputkeun 17

    Slides laci disumputkeun 18

    Slides laci disumputkeun 19


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Hinges, disebut oge hinges, mangrupakeun alat mékanis dipaké pikeun nyambungkeun dua padet sarta ngidinan rotasi relatif antara aranjeunna. Engsel tiasa dibentuk tina komponén anu tiasa digerakkeun atanapi bahan anu tiasa dilipat. Hinges utamana dipasang dina panto jeung jandéla, bari hinges anu leuwih dipasang dina cabinets. Nurutkeun
    Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Bungkusan: 10 pcs/Ctn Fitur: Instalasi Gampang Fungsi: Push Tarik Hiasan Gaya: cecekelan klasik elegan Paket: Kantong Poli + Kotak Bahan: Aluminium Aplikasi: Kabinet, Laci, Dresser, Lomari, jati, panto, lomari Ukuran: 200*13*48 Finish: hideung dioksidasi
    * Dasar 3D / baja gulung tiis kualitas luhur * Dukungan téknis OEM * Kapasitas ngamuat 35KG * Kapasitas bulanan 1000000 set * 50000 kali uji siklus * Ngageser sepi sareng mulus Fitur produk 1. perlakuan permukaan plating nikel 2. adjustment tilu diménsi 3. The diwangun-di damping rinci Produk 1
    Jenis: Nyorong kabuka tilu-tilep ball bearing slide Kapasitas ngamuat: 45kgs Ukuran pilihan: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Pipa Finish: Séng-plated / Éléktroforésis hideung Bahan: bertulang lambaran baja digulung tiis Ketebalan: 1.0*1.0*1.2 mm/1.2*1.2*1.5 mm Fungsi: Bubuka lemes, pangalaman sepi
    Aluminium pigura hidrolik hinge lomari nu dijieunna tina baja-kakuatan tinggi jeung prosés manufaktur pisan tinggi, 15° panyangga jempé, 110° sudut lawang badag kalayan lawang na stopping, cocog pikeun lawang pigura aluminium salaku baku. * Kahirupan uji produk>50.000 kali * Onyx hideung
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect