loading

Aosite, saprak 1993

Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 1
Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 1

Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail

Beungeutna datar sareng mulus, strukturna kandel, sareng teu gampang tilelep. Kinerja pituduh multi-dimensi tina bal rolling ngajadikeun push-tarik produk lemes, jempé tur leutik ayun.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    1. Beungeutna datar sareng mulus, strukturna kandel, sareng teu gampang tilelep. Kinerja pituduh multi-dimensi tina bal rolling ngajadikeun push-tarikan produk lemes, jempé tur leutik ayun.

    2. Bahanna kandel sareng daya dukungna kuat. Generasi anyar tina tilu bagian rel slide disumputkeun tiasa nanggung dugi ka 40kg. Gerakan anu nanggung beban masih gampang dibuka sareng ditutup tanpa ngahalangan. Ieu lemes jeung awét antara push jeung tarikan.

    3. Struktur spring usaha Rotary diadopsi pikeun ngurangan parobahan gaya spring. Gampang sareng fléksibel nalika narik kaluar, sareng gaya dianggurkeun cukup pikeun ngajantenkeun laci sacara bébas sareng aman.

    4. Desain decoupling komponén damping diadopsi pikeun ngurangan gaya dampak, ku kituna pikeun ngahontal nutup lemes sareng mastikeun pangaruh sepi gerak.

    5. Tambahkeun kabayang anti sinking dina rel tetep pikeun ngarojong rail movable handapeun beban, ku kituna pikeun mastikeun gawé babarengan éféktif jeung bener antara hook reset jeung assembly damping salila muka jeung nutup gerakan rail movable.

    6. Desain rel tilu bagian, diwangun-di sinkronisasi dina rail slide disumputkeun, supados rail luar jeung rail tengah bisa numbu synchronously ulah tabrakan antara rail luar jeung rail tengah salila narik, sarta gerakan laci téh quieter.

    7. Optimalkeun susunan bal na rollers, lengthen panjang rollers, nambahan jumlah bal na rollers, sarta kombinasi palastik jeung baja pikeun éféktif ningkatkeun kapasitas beban-bearing.


    adjustment tepat jeung instalasi merenah

    Kalayan desain cecekelan 3D, jangkungna tiasa disaluyukeun ku 0-3mm, sareng aya rohangan panyesuaian ± 2mm di payun, tukang, kénca sareng katuhu. Bari adjustment tepat, éta ogé ngajadikeun laci leuwih stabil. Tanpa parabot, ngan pencét jeung tarik gently sadar instalasi gancang sarta disassembly tina laci jeung ningkatkeun efisiensi instalasi.


    Produk kualitas luhur tempatna dina posisi fungsi sareng kadali kualitas. Aosite pinuh narik kaluar panyangga disumputkeun slide, sarta nyiptakeun kinerja ongkos pamungkas kalayan kajembaran pinuh, bringing kanyamanan sarta genah pikeun hirup anjeun!


    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 2

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 3Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 4

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 5

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 6

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 7

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 8

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 9

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 10

    Perabot Tilu-bagian Hidden Slide Rail 11


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    cecekelan basajan modern megatkeun jauh ti gaya kaku home furnishing, promotes nu luster unik kalayan garis basajan, ngajadikeun jati fashionable tur pinuh ku rasa, sarta ngabogaan enjoyment dual kanyamanan sarta kageulisan; dina hiasan, eta terus nada utama hideung bodas, jeung
    AOSITE pigura aluminium panto agate cinyusu gas hideung, pigura aluminium kaca panto gas spring pilihan kahiji, nyadiakeun rojongan kuat pikeun unggal lawang jeung nutup, muka impian tina high-end manufaktur imah, sarta nyieun hiji spasi ekslusif jeung impian anjeun. Buka sareng tutup anteng, sepi luar biasa
    Diaméter cangkir hinge: 35mm ketebalan panel lumaku: 16-22mm Bahan: baja digulung tiis Jenis panangan: Panutup lengkep, Satengah panutup, Selapkeun Dasar: Dasar plat linier
    Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik pipe Finish: permukaan cet cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    Parumahan hiasan bakal ngagunakeun seueur pamasangan barang, panto sareng jandéla anu pangheulana bakal dipasang, seueur panto sareng jandéla peryogi gagang, tapi aya sababaraha jinis gagang bahan, tapi kadang urang henteu ngartos bahan gagang, dina kanyataan, ayeuna leuwih umum nyaéta
    Milih bahan béda pikeun pamandangan béda Urang papanggih loba konsumén, sarta maranéhanana kudu meuli hinges stainless steel pas aranjeunna datang nepi, sabab beuki mahal hargana, nu hadé kualitas bakal. Hasilna, teu hal éta. Milih bahan béda dina lingkungan béda
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect