loading

Aosite, saprak 1993

Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 1
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 2
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 3
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 4
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 5
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 6
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 7
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 1
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 2
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 3
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 4
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 5
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 6
Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 7

Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci

* rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 30KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 50.000 kali tés siklus * Sepi tur mulus ngageser

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 8

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 9

    Ngaran produk: Damping panyangga adjustment 3D undermount laci slides

    Kapasitas ngamuat: 30KG

    Panjang laci: 250mm-600mm

    Ketebalan: 1.8X1.5X1.0mm

    Finishing: baja Galvanized

    Bahan: baja Chrome plated

    Instalasi: Sisi dipasang kalawan screw ngaropéa


    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 10

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 11

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 12

    fitur produk

    a. Bahan baja galvanis

    bahan nyata, plat thickened, kapasitas bearing kuat, ketebalan tina tilu rel nyaeta 1.8 * 1.5 * 1.0mm mungguh. Sareng lulus uji semprot uyah nétral 24 jam, super anti karat.


    b. adjustment tilu diménsi

    cecekelan adjustable tilu diménsi, gampang pikeun ngaluyukeun jeung gancang ngumpul & ngabongkar.


    c. Damping desain panyangga

    Diwangun-di damper, pikeun narik mulus tur nutup cicingeun.


    d. Tilu-bagian telescopic slides

    Tilu-bagian desain ekstensi pinuh, spasi tampilan badag, drawers jelas, sarta gampang diaksés.


    e. Bracket tukang plastik

    Husus pikeun pasar Amérika, sangkan slides leuwih stabil sarta teguh. bracket palastik bakal leuwih gampang pikeun ngaluyukeun, sarta leuwih merenah ti bracket logam.


    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 13

    ABOUT AOSITE

    Diadegkeun dina 1993, hardware AOSITE lokasina di Gaoyao, Gunagdong, nu katelah "Kampung halaman tina Hardware". Ieu mangrupikeun perusahaan skala ageung modern anu inovatif anu ngahijikeun R&D, rarancang, produksi jeung jualan hardware rumah tangga. Distributor nyertakeun 90% kota tingkat kahiji sareng kadua di China, AOSITE parantos janten mitra strategis jangka panjang seueur perusahaan perabotan anu terkenal, sareng jaringan penjualan internasionalna nyertakeun sadaya buana. Sanggeus ampir 30 taun warisan sarta pangwangunan, kalawan aréa produksi badag skala modern leuwih ti 13.000 méter pasagi, Aosite insists on kualitas sarta inovasi, nawarkeun domestik-kelas munggaran parabot produksi otomatis, sarta geus diserep leuwih ti 400 pagawe profésional sarta teknis. jeung bakat inovatif. Geus lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO90001 sarta meunang judul "Perusahaan High-tech Nasional".


    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 14

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 15

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 16

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 17

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 18

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 19

    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 20


    PRODUCT OVERVIEW
    Slides Undermount Tugas beurat pikeun Kabinet laci 21
    Slides disumputkeun jati mangrupikeun desain anu épisién, merenah, sareng hemat rohangan pikeun nyumputkeun atanapi ngagentos bagian-bagian jati. Ieu biasana dijieun tina bahan stretchable kalawan canggih ngageser sarta ngaropéa fitur nu ngidinan bagian movable tina jati asup jeung kaluar kalawan betah. Desain ieu bisa dilarapkeun ka loba jenis parabot kayaning parabot kawat tungsten, cabinets TV, meja makan na korsi, sarta cabinets, sahingga leuwih geulis tanpa kaleungitan fungsionalitas. Sajaba ti éta, jati disumputkeun slide rail ogé cocog pikeun sagala rupa tempat, kayaning imah, kantor, kamar konferensi, hotél, jeung sajabana, nu mantuan pikeun ngaronjatkeun kualitas sarta pamakéan pangaruh jati sarta minuhan kaperluan pamaké. Ayeuna, beuki seueur pabrik anu mimiti ngamajukeun desain ieu pikeun nyugemakeun kahayang masarakat pikeun kahirupan anu kualitas luhur sareng perabotan.
    SPECIFICATIONS

    Ngaran produk

    Damping panyangga 3D adjustable undermount laci slides

    Bahan utama

    Chrome plated baja

    Kapasitas ngamuat

    30kg

    Ketebalan geser

    1.8*1.5*1.0mm

    Panuan

    250mm-600mm

    Réngsé

    Baja galvanis

    Insetasin

    Sisi dipasang ku screw ngaropéa

    PRODUCT FEATURES
    图片1 (15)
    Bahan baja galvanis
    bahan nyata, plat thickened, kapasitas bearing kuat, ketebalan tina tilu rel nyaeta 1.8 * 1.5 * 1.0mm mungguh. Sareng lulus uji semprot uyah nétral 24 jam, super anti karat.
    图片2 (10)
    adjustment tilu diménsi
    cecekelan adjustable tilu diménsi, gampang pikeun ngaluyukeun jeung gancang ngumpul & ngabongkar.
    图片3 (11)
    Damping desain panyangga
    Diwangun-di damper, pikeun narik mulus tur nutup cicingeun.
    图片4 (10)
    Tilu-bagian telescopic slides
    Tilu-bagian desain ekstensi pinuh, spasi tampilan badag, drawers jelas, sarta gampang diaksés.
    图片5 (11)
    Bracket tukang plastik
    Husus pikeun pasar Amérika, sangkan slides leuwih stabil sarta teguh. bracket palastik bakal leuwih gampang pikeun ngaluyukeun, sarta leuwih merenah ti bracket logam.

    CERTIFICATE
    1 (31)
    1 (31)
    2 (29)
    2 (29)
    3 (25)
    3 (25)
    2 (17)
    2 (17)
    3 (13)
    3 (13)
    INSTALLATION
    图片7 (6)
    PRODUCT PACKAGING
    7 (8)
    7 (8)
    6 (9)
    6 (9)

    FAQ
    1
    Naon rentang produk pabrik anjeun?
    Engsel, Cinyusu Gas, Sistim Tatami, Ball bearing slide, Handles
    2
    Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?
    Leres, kami nyayogikeun conto gratis
    3
    Sabaraha lami waktos pangiriman normal?
    Sakitar 45 dinten
    4
    Jenis pembayaran anu ngadukung?
    T/T
    5
    Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?
    Leres, ODM wilujeng sumping
    6
    Sabaraha lami umur rak produk anjeun?
    Leuwih ti 3 taun
    7
    Dimana pabrik anjeun, urang tiasa didatangan eta?
    Taman Industri Jinsheng, Kota Jini, Kacamatan Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, Cina
    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Tipe: Tatami bébas eureun gas spring Gaya: 25N 45N 65 Puseur ka puseur: 358mm Jangkungna: 149 mm Rob finish: Ridgid chrouium-plating Pipa finish: permukaan cet Kaséhatan Bahan utama: 20 # Finishing tube
    Laci cecekelan mangrupa bagian penting tina laci, jadi kualitas laci cecekelan raket patalina jeung kualitas laci cecekelan jeung naha laci téh merenah ngagunakeun. Kumaha urang milih handles laci? 1. Hadé pisan mun éta milih gagang laci tina merek anu terkenal, sapertos AOSITE, supados
    Kotak logam langsing mangrupikeun kotak laci anu ramping anu nambihan kaanggunan kana gaya hirup anu méwah. gaya basajan na complements spasi nanaon
    * Desain gaya basajan * Disumputkeun sareng éndah * Kapasitas produksi bulanan 100,0000 pcs * adjustment tilu diménsi * Kapasitas ngamuat super 40/80KG
    Tilu-lipat Ball Bearing Drawer Slide mangrupakeun komponén dipercaya jeung awét nu ensures gerakan lemes jeung effortless of drawers. Ieu ciri tilu bagian nu nyadiakeun extension maksimum sarta rojongan pikeun beban beurat
    * rojongan teknis OEM * 50.000 kali tés siklus * Kapasitas bulanan 100,0000 pcs * Bubuka lemes sareng nutup * Lingkungan sareng aman
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect