loading

Aosite, talu ai 1993

Fefe i le fa'agesegese o le fa'atupulaia o fefa'ataua'iga i le lalolagi(1)

7 O faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Faalapotopotoga o Fefaʻatauaʻiga a le Lalolagi i nai aso talu ai na faʻaalia ai o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o fefaʻatauaʻiga o oloa i le lalolagi na faʻavaivaia i le amataga o lenei tausaga, ina ua maeʻa le toe malosi o fefaʻatauaiga i oloa i le 2021. O le lipoti lata mai "Global Trade Update" na tuʻuina mai e le Fono a Malo Aufaatasi i Fefaʻatauaʻiga ma Atinaʻe talu ai nei na faʻaalia ai foi o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi o le a oʻo i se faʻamaumauga maualuga i le 2021, ae o lenei tuputupu aʻe o loʻo faʻamoemoe e faʻagesegese.

O le tulimatai atu i le tulaga o fefaʻatauaiga i le lalolagi i lenei tausaga, e masani ona talitonu le au suʻesuʻe o mea taua e pei o le malosi o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, le tulaga manaʻomia o tamaoaiga tetele, tulaga faʻamaʻi o le lalolagi, le toe faʻaleleia o filifili sapalai o le lalolagi, ma tulaga lamatia geopolitical o le a uma. iai se aafiaga i fefa'ataua'iga i le lalolagi.

O le a vaivai le tuputupu aʻe

O le lomiga lata mai o le "Barometer of Trade in Goods" na tuʻuina mai e le WTO na faʻaalia ai o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga o oloa i lalo ifo o le faʻailoga o le 100 i le 98.7, i lalo laʻititi mai le faitauga o le 99.5 ia Novema o le tausaga talu ai.

O se fa'afouga mai le UNCTAD o lo'o valoia ai o le a fa'agesegese le fa'atupulaia o fefa'ataua'iga i le lalolagi i le kuata muamua o lenei tausaga, fa'atasi ai ma fefa'ataua'iga i oloa ma auaunaga e ono maua na'o le fa'atupulaia laititi. O le faʻateleina o fefaʻatauaʻiga faavaomalo i le 2021 e mafua ona o le maualuga o tau o oloa, o le faʻaitiitia o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le malosi o le toe faʻaleleia o manaʻoga mai le paketi faʻaosofia le tamaoaiga. O fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo o lo'o fa'amoemoe e toe fo'i i le tulaga masani i lenei tausaga ona e foliga mai e fa'aitiitia mea e pei ona ta'ua i luga.

prev
What material is good for the hardware handle?(1)
UNCTAD estimates: Japan will benefit the most after RCEP takes effect
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect