loading

Aosite, talu ai 1993

O atugaluga o le sapalai e fa'atupu ai le fa'aletonu tele o maketi i maketi o oloa(3)

1

O tau o le suauu ma le kesi e ono tumau pea le maualuga ma le le mautonu

A'afia i popolega o sapalai, Brent suauu mama i le lumanaʻi i Lonetona na paʻu i le $139 i le paelo i le aso 7, o le maualuga maualuga i le toeitiiti atoa le 14 tausaga, ma le tau o le kesi masani i le lumanaʻi i Peretania ma Netherlands na siitia uma i luga o le maualuga.

O le Iunaite Setete ma Peretania na faasilasilaina i le aso 8 o le a latou taofia le faaulufaleina mai o le suauu mama ma oloa suauu a Rusia. E tusa ai ma lea tulaga, na saunoa ai Fu Xiao e faapea, talu ai ona o le maualalo o le faalagolago o Amerika ma Peretania i le suauu a Rusia, o le taofia o le faatauina mai o suauu mai Rusia i le va o atunuu e lua e itiiti se aafiaga i le paleni o le sapalai o le suauu ma le manaoga. Ae peita'i, afai e to'atele atunu'u o Europa e 'auai i ai, o le a faigata ona su'e isi mea i le maketi, ma o le a matua'i utiuti le sapalai o le suau'u a le lalolagi. O lo'o fa'amoemoe o le tau fa'akonekarate autu o le suauu mama Brent i le lumana'i e ono sosolo atu i le maualuga fa'asolopito o le $146 i le paelo.

I le tulaga o le kesi faanatura, e talitonu Fu Xiao e tusa lava pe lava le sapalai i Europa i le taimi nei e faʻafetaui ai le manaʻoga faʻavevela i le faʻaiʻuga o le vaitau vevela o loʻo i ai nei, e iai lava faʻafitauli pe a oʻo i le faʻaputuina o oloa mo le isi vaitau vevela.

prev
UNCTAD estimates: Japan will benefit the most after RCEP takes effect
East Asia will become the new center of global trade(1)
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect