loading

Aosite, talu ai 1993

Avanoa Lautele mo Felagolagomai Fa'a-vaega i le va o Saina, Europa ma Aferika(3)

O le felagolagomaʻi faʻatasi i le va o Saina, Europa ma Aferika o le tuʻufaʻatasia ma le faʻauluina o le masani "Felagolagomai i Matu-Saute" ma le "Felagolagomai i Saute-Saute", ma e mafai e atunuu Aferika ona manuia mai ai.

O Edward Kuseva, o se faiaoga i mea tau tamaoaiga i le Iunivesite o São Paulo i Kenya, fai mai o le galulue faatasi o Saina-Europa-Aferika o se faʻaaliga faʻamaonia o le faiga o multilateralism ma e taua tele i le konetineta o Aferika. O loʻo faʻamoemoeina a o vavalalata le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga i le va o Siamani ma Farani ma isi atunuʻu Europa ma Saina, o loʻo faʻamoemoeina le galulue faʻatasi o maketi e tele e ausia ai le tele o taunuuga.

O se tala na lomia i luga o le upega tafaʻilagi a le International Monetary Fund na faʻailoa mai ai o le faʻamaʻi na mafua ai le faʻaletonu o gaioiga tau tamaoaiga i Aferika ma e ono lamatia ai foi le ausia o le tamaoaiga o Aferika i le 20 tausaga talu ai.

Fai mai le tagata poto Kenyan i mataupu faʻavaomalo, Cavins Adhill, o Saina na tuʻuina atu ia Aferika le tele o mea e puipuia ai faʻamaʻi ma tui, ma sa faia se sao faʻaalia i le fesoasoani i Aferika e tali atu i le faʻamaʻi. O Saina ma le Iuni a Europa o nofoaga taua e gaosia ai le tui fou, ma o latou taumafaiga tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le faʻamaʻi i le konetineta o Aferika, fesoasoani i Aferika e foia le faʻamaʻi ma ausia le toe faʻaleleia o le tamaoaiga. O le Vitio Summit a Saina-Farani-Siamani ua ausia taunuʻuga taua, lea o le a fesoasoani i le faʻalauiloaina o le faʻavaeina o se sili atu le lotogatasi ma le aofia ai "lalolagi pe a maeʻa faʻamaʻi."

prev
Epidemic, Fragmentation, Inflation(2)
The World's Top 100 Rankings Released: Chinese Brand Value Surpasses Europe(2)
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect