loading

Aosite, talu ai 1993

O Avanoa a Saina e fa'aolaina ai le fa'atuputeleina o Fefa'ataua'iga a Pakisitana ma Saina(1)

1

Talu mai le amataga o lenei tausaga, o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga felagolagomaʻi i le va o Pasila ma Saina o loʻo faʻaauau pea ona faʻalolotoina, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga. Fai mai nisi o tagata poto ma pulega a Pasila, o avanoa a Saina ua maua ai le malosi o le tuputupu aʻe mo le tamaoaiga o Pasila.

O le Brazilian "Economic Value" talu ai nei na faʻasalalau ai se mataupu faʻapitoa, faʻatalanoaina le Peresetene Pasila Castro Neves o le Pasila-Saina Business Council ma isi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, faʻalauiloa ma tulimatai atu i faʻamoemoega o Pasila-Saina le tamaoaiga ma fefaʻatauaiga.

E tusa ai ma lipoti, i le amataga o lenei seneturi, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga faʻaletausaga i le va o Pasila ma Saina e naʻo le US $ 1 piliona, ma o le taimi nei e 60 itula uma o fefaʻatauaʻiga e mafai ona ausia lenei sini. I le 20 tausaga talu ai, o oloa auina atu i fafo a Pasila i Saina na maua ai le aofaʻi o oloa auina atu i fafo mai le 2% i le 32.3%. I le 2009, na sili atu ai Saina i le Iunaite Setete e avea ma atunuu pito sili ona tele mo Pasila e auina atu i fafo. I le afa muamua o le 2021, o fefaʻatauaʻiga a le va o malo ua ausia vave le tuputupu aʻe, ma o le galulue faʻatasi a Pakistan-Saina o loʻo i ai se "aso lumanaʻi".

I se faatalanoaga tusitusia faapitoa ma le au tusitala a le Xinhua News Agency, Elias Jabre, polofesa o le tamaoaiga i le Rio de Janeiro State University i Pasila, fai mai o fefaʻatauaʻiga ma Saina o se pou taua o le faʻagaioiga o le tamaoaiga o Pasila, ma "o le a faʻaauau pea fefaʻatauaiga a Pasila-Saina. ia tuputupu a’e”.

prev
Experts Warn: Many Southeast Asian Countries Are Eager To Open The Door Risk Is High
Global Trade Rebounds Better Than Expected(2)
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect