loading

Aosite, saprak 1993

Spring Gas adjustable 1
Spring Gas adjustable 2
Spring Gas adjustable 3
Spring Gas adjustable 4
Spring Gas adjustable 5
Spring Gas adjustable 6
Spring Gas adjustable 1
Spring Gas adjustable 2
Spring Gas adjustable 3
Spring Gas adjustable 4
Spring Gas adjustable 5
Spring Gas adjustable 6

Spring Gas adjustable

AS3510 adjustable gas spring Diomongkeun ngeunaan kabinét nongkrong, dina widang desain jati, dina sababaraha taun katukang, dibandingkeun jeung kabinét lanté jeung listrik dapur, rasa ayana relatif low, kusabab desain dapur, jeung jati beuki loba

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Ngomongkeun kabinet gantung, dina widang desain jati, dina sababaraha taun katukang, dibandingkeun sareng kabinet lantai sareng listrik dapur, rasa eksistensina kawilang rendah, kusabab desain dapur, sareng perabotan langkung seueur sareng. langkung condong kana desain kabuka, sapertos aplikasi rupa-rupa rak kabuka sareng integrasi dapur sareng ruang tamu.

    Kabinét gantung masih peryogi. Anu mimiti, kabinét gantung mawa langkung seueur rohangan panyimpen. Dapur Cina umumna sering dianggo. Karakteristik masakan Cina ogé nangtukeun yén hiji tipe tangtu jeung kuantitas kitchenware kudu dilengkepan di imah, jadi aya syarat considerable pikeun cabinets. Upami dapur kulawarga leutik ngan ukur gumantung kana kabinét taneuh, khususna nalika alat-alat anu dipasang bakal ngagunakeun rohangan kabinét taneuh, rohangan neundeun dapur sigana rame atanapi henteu cekap pisan.

    Ngomongkeun hardware dapur, "jalma anu ngahias dapur" kedah gaduh sajarah balanja. Sanajan hardware dapur biasana disumputkeun dina kabinet jeung dipencet handapeun kabinet, sigana pisan teu penting. Kanyataanna, aranjeunna peran ngarojong penting daék jadi daun héjo di dapur. Tanpa hardware dapur kualitas luhur, dapur di imah bakal nyieun "mogok" unggal jadi mindeng. Kalayan paningkatan jinis perkakas dapur di pasar, harga sareng kualitas perkakas dapur sacara alami henteu rata. Kumaha carana milih hardware dapur nyugemakeun sorangan? Rojongan hawa kabinét nyaéta hardware logam anu ngadukung panel panto kabinét sareng awak kabinét. Éta henteu ngan ukur ngadukung beurat pinuh ku panel panto kabinét, tapi ogé tahan uji muka sareng nutup panto kabinét henteu kaétang kali.

    Spring Gas adjustable 7

    Spring Gas adjustable 8

    Spring Gas adjustable 9

    Spring Gas adjustable 10

    Spring Gas adjustable 11


    Spring Gas adjustable 12

    Spring Gas adjustable 13

    Spring Gas adjustable 14

    Spring Gas adjustable 15

    Spring Gas adjustable 16Spring Gas adjustable 17Spring Gas adjustable 18

    Spring Gas adjustable 19Spring Gas adjustable 20Spring Gas adjustable 21

    Spring Gas adjustable 22Spring Gas adjustable 23Spring Gas adjustable 24Spring Gas adjustable 25

    Spring Gas adjustable 26

    Spring Gas adjustable 27

    Spring Gas adjustable 28

    Spring Gas adjustable 29

    Spring Gas adjustable 30

    Spring Gas adjustable 31



    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Jumlah modél: A08E Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik Kandel panto: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Gagang kabinét kuningan mangrupikeun pilihan anu gaya sareng awét pikeun nambihan sentuhan méwah ka lemari dapur atanapi kamar mandi anjeun. Kalayan nada anu haneut sareng bahan anu kuat, éta nyayogikeun aksés anu gampang pikeun neundeun bari ningkatkeun tampilan kamar
    Gagang panto sareng laci aya dina sababaraha bentuk, ukuran, sareng konfigurasi. Naon anu anjeun pilih dipasang dina kabinet anjeun leres-leres gumantung kana kahoyong pribadi sareng gaya desain anjeun. Cocogkeun téma kamar anjeun pikeun tampilan anu padu, janten upami anjeun ngahias dapur modéren, kabinet
    Jumlah modél: AQ-86 Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: ganda plating Bahan utama: baja Cold-rolled
    Cahaya méwah parantos janten tren utama dina taun-taun ieu, sabab saluyu sareng sikep nonoman modéren, éta ngagambarkeun rasa pribadi tina kahirupan pribadi, sareng disambut sareng dipikacinta ku para nasabah. Pigura aluminium anu kuat, panyorot fashion, ku kituna aya ayana méwah lampu
    Aluminium pigura hidrolik hinge lomari nu dijieunna tina baja-kakuatan tinggi jeung prosés manufaktur pisan tinggi, 15° panyangga jempé, 110° sudut lawang badag kalayan lawang na stopping, cocog pikeun lawang pigura aluminium salaku baku. * Kahirupan uji produk>50.000 kali * Onyx hideung
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect