loading

Aosite, saprak 1993

Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 1
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 2
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 3
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 4
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 5
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 6
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 7
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 1
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 2
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 3
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 4
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 5
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 6
Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 7

Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door

Gagang kabinét kuningan mangrupikeun pilihan anu gaya sareng awét pikeun nambihan sentuhan méwah ka lemari dapur atanapi kamar mandi anjeun. Kalayan nada anu haneut sareng bahan anu kuat, éta nyayogikeun aksés anu gampang pikeun neundeun bari ningkatkeun tampilan kamar

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage
    PRODUCT OVERVIEW
    Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 8
    Angkat hiasan bumi anjeun kalayan gagang kabinét kuningan anu ramping sareng bergaya. Dijieun kalayan presisi sareng dirarancang kalayan éstétika modéren, gagang kami ngadamel pernyataan anu wani di kamar mana waé. Ieu sampurna pikeun nambahkeun touch of sophistication kana sagala spasi.
    ● Dijieunna tina kuningan tahan korosi, cecekelan ieu tahan mangtaun-taun tanpa kaleungitan caangna.
    ● Palasik jeung modern, handles ieu dianggo dina sagala kabinet, paduli gaya atawa warna.
    ● Hadir kalawan screws jeung parentah bisa dipasang dina menit.
    ● permukaan lemes jeung desain nyaman pikeun pangalaman Pakem sampurna.

    SPECIFICATIONS

    Tip

    cecekelan jati jeung kenop

    Estil

    Cecekelan Klasik elegan

    Funksian

    Push Tarik Hiasan

    Pakak

    Kantong Poli + Kotak

    Matari

    Kuningan

    Arangse

    Emas

    Aplikan

    Lemari, laci, lemari, lomari, jati, panto, lomari

    Puseur ka Center Ukuran

    25mm, 50mm, 150mm, 180mm, 220mm, 250mm, 280mm

    PRODUCT DETAILS
    细节图1
    SMOOTH TEXTURE
    Leungeun hidrolik, silinder hidrolik, baja Cold-Rolled, noise cancelling.
    细节图2
    PRECISION INTERFACE
    Jero cangkir 12mm, diaméter cangkir 35mm, logo aosite
    细节图3
    PURE COPPER SOLID
    liang posisi ilmiah nu bisa nyieun screws fixedly tur saluyukeun panel panto.
    细节图4
    HIDDEN HOLE
    lalawanan korosi kuat, moistureproof, non-rusting
    Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 13
    PRODUCT STRUCTURE ANALYSIS
    ① Lapisan Kuningan Padet
    ② Lapisan gambar kawat
    ③ Lapisan kimiawi digosok
    ④ Suhu luhur sealing lapisan glaze
    ⑤ Lacquer lapisan pelindung

    CERTIFICATE
    Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 14
    COMPANY STRENGTH
    Désainer sareng insinyur in-house kami parantos ngahasilkeun desain anu saé pikeun konsumén tina industri anu béda
    Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 15
    COMPANY STRENGTH
    Désainer sareng insinyur in-house kami parantos ngahasilkeun desain anu saé pikeun konsumén tina industri anu béda
    INSTALLATION
    Kuningan cecekelan Pikeun Kabinet Door 16

    PRODUCT PACKAGING
    2 (16)
    2 (16)

    FAQ
    1
    Naon rentang produk pabrik anjeun?
    Engsel, Cinyusu Gas, Sistim Tatami, Ball bearing slide, Handles
    2
    Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?
    Leres, kami nyayogikeun conto gratis
    3
    Sabaraha lami waktos pangiriman normal?
    Sakitar 45 dinten
    4
    Jenis pembayaran anu ngadukung?
    T/T
    5
    Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?
    Leres, ODM wilujeng sumping
    6
    Sabaraha lami umur rak produk anjeun?
    Leuwih ti 3 taun
    7
    Dimana pabrik anjeun, urang tiasa didatangan eta?
    Taman Industri Jinsheng, Kota Jini, Kacamatan Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, Cina
    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    AOSITE pigura aluminium panto agate cinyusu gas hideung, pigura aluminium kaca panto gas spring pilihan kahiji, nyadiakeun rojongan kuat pikeun unggal lawang jeung nutup, muka impian tina high-end manufaktur imah, sarta nyieun hiji spasi ekslusif jeung impian anjeun. Buka sareng tutup anteng, sepi luar biasa
    Jumlah modél: AQ-862 Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    a. Diwangun-di damper mutely lemes nutup b. Pamasangan slide-on gancang sareng merenah c. The diwangun-di damping
    Engsel hardware jati mangrupikeun jinis komponén logam anu ngamungkinkeun panto atanapi tutup ngayun kabuka sareng ditutup dina salembar jati. Éta mangrupikeun bagian anu penting dina desain perabot sareng fungsionalitas
    Gagang panto sareng laci aya dina sababaraha bentuk, ukuran, sareng konfigurasi. Naon anu anjeun pilih dipasang dina kabinet anjeun leres-leres gumantung kana kahoyong pribadi sareng gaya desain anjeun. Cocogkeun téma kamar anjeun pikeun tampilan anu padu, janten upami anjeun ngahias dapur modéren, kabinet
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect