loading

Aosite, saprak 1993

AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 1
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 2
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 3
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 4
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 5
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 6
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 1
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 2
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 3
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 4
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 5
AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 6

AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari

a. Diwangun-di damper mutely lemes nutup b. Pamasangan slide-on gancang sareng merenah c. The diwangun-di damping

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 7

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 8


    Feur Proba

    a. Diwangun-di damper mutely lemes nutup

    b. Pamasangan slide-on gancang sareng merenah

    c. The diwangun-di damping


    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 9


    Témbongkeun Rincian

    a. Kualitas luhur baja coldrolled

    Dijieun ku Shanghai Baosteel, lapisan sealing ganda nikel-plated


    b. screw adjustable

    adjustment kénca jeung katuhu: 0-6mm adjustment maju jeung mundur: ± 2.3mm


    c. 5 lembar panangan kandel

    Kapasitas ngamuat ditingkatkeun, kuat sareng awét


    d. Silinder hidrolik

    Damping panyangga, lawang lampu jeung nutup, pangaruh sepi alus


    e. 80.000 kali tés siklus

    Produkna teguh sareng tahan ngagem, panggunaan jangka panjang sapertos énggal


    f. Kuat anti karat

    48 jam uji semprot uyah sedeng


    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 10

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 11

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 12

    Ngaran produk: hinge damping hidrolik hiji arah

    Sudut muka: 100 °

    Diaméter cangkir hinge: 35mm

    Panutup angger a: 2-5mm

    adjustment jero: -2mm / + 3.5mm

    Dasar luhur jeung handap adjustment: -2mm / + 2mm

    Ukuran liang tina panel panto: 3-7mm

    ketebalan plat panto lumaku: 4-20mm


    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 13

    Kebangi

    Parabot Canggih, Karajinan Luhung, Kualitas Luhur, Jasa Saatos Penjualan ConsideRate, Pangenalan Wordwide & Amanah.


    Jangji Kualitas-Dipercaya pikeun anjeun

    Sababaraha Tes Beban-Bearing, 50.000 Kali Tés Uji Coba, Sareng Uji Anti Korosi Kakuatan Luhur.


    Aosite Hardware sok dianggap yén nalika prosés sareng desain sampurna, pesona produk hardware nyaéta yén sadayana henteu tiasa nampik. Dina mangsa nu bakal datang, Aosite Hardware bakal leuwih difokuskeun desain produk, ku kituna falsafah produk leuwih alus teuing geus dijieun ngaliwatan desain kreatif sarta karajinan exquisite, pilari maju ka unggal tempat di dunya ieu, sababaraha urang bisa ngarasakeun nilai dibawa ku produk urang.

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 14

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 15

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 16

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 17

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 18

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 19

    AOSITE A01 Hidrolik Damping Hinge Pikeun Panto lomari 20


    PRODUCT OVERVIEW
    6 (10)
    Engsel jati dipikanyaho pikeun ngawangun sareng daya tahanna anu ngajamin pamakean anu tahan lama tanpa ngagem sareng cimata. Diwangun ku bahan-bahan anu luhur, éta nyayogikeun résistansi anu saé ngalawan korosi sareng karat, ngajantenkeun éta cocog pikeun lingkungan mana waé. Rékayasa precision balik hinges ieu ensures operasi mulus tur seamless nu bisa tahan uji waktu. Naha éta panto kabinét saderhana atanapi sadayana papakéan, engsel perabot nawiskeun dukungan sareng stabilitas anu ageung ku mastikeun alignment sareng distribusi beurat. Kamampuhan pikeun nanggung beban beurat tanpa kompromi kana pagelaran na mangrupikeun bagian anu penting pikeun perabotan naon waé.
    SPECIFICATIONS

    Ngaran produk

    Hiji cara hinge damping hidrolik

    Diaméter cangkir hinge

    35mm

    Panutup angger

    2-5 mm

    The adjustment jero

    -2mm/+3.5mm

    Dasar luhur jeung handap adjustment

    -2mm/+2mm

    Ukuran liang tina panel panto

    3-7 mm

    Malaikat bubuka

    100°

    ketebalan plat panto lumaku

    4-20 mm

    PRODUCT FEATURES
    图片2 (11)
    Kualitas luhur baja coldrolled
    Dijieun ku Shanghai Baosteel, lapisan sealing ganda nikel-plated
    图片3 (12)
    screw adjustable
    adjustment kénca jeung katuhu: 0-6mm adjustment maju jeung mundur: ± 2.3mm
    图片4 (11)
    5 lembar panangan kandel
    Kapasitas ngamuat ditingkatkeun, kuat sareng awét
    图片5 (12)
    Silinder hidrolik
    Damping panyangga, lawang lampu jeung nutup, pangaruh sepi alus

    CERTIFICATE
    1 (32)
    1 (32)
    2 (30)
    2 (30)
    3 (26)
    3 (26)
    4 (13)
    4 (13)
    5 (13)
    5 (13)
    2 (17)
    2 (17)
    3 (13)
    3 (13)
    INSTALLATION
    图片6 (8)
    PRODUCT PACKAGING
    1 (18)
    1 (18)
    2 (16)
    2 (16)

    FAQ
    1
    Naon rentang produk pabrik anjeun?
    Engsel, Cinyusu Gas, Sistim Tatami, Ball bearing slide, Handles
    2
    Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?
    Leres, kami nyayogikeun conto gratis
    3
    Sabaraha lami waktos pangiriman normal?
    Sakitar 45 dinten
    4
    Jenis pembayaran anu ngadukung?
    T/T
    5
    Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?
    Leres, ODM wilujeng sumping
    6
    Sabaraha lami umur rak produk anjeun?
    Leuwih ti 3 taun
    7
    Dimana pabrik anjeun, urang tiasa didatangan eta?
    Taman Industri Jinsheng, Kota Jini, Kacamatan Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, Cina
    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    1.Bahan baku nyaéta pelat baja anu digulung tiis ti Shanghai Baosteel, produkna tahan sareng tahan karat, kalayan bahan kualitas luhur 2.Thick, supados sirah cangkir sareng awak utama raket, stabil sareng henteu gampang murag. off 3.Thickness pamutahiran,teu gampang deform,beban super
    cecekelan basajan modern megatkeun jauh ti gaya kaku home furnishing, promotes nu luster unik kalayan garis basajan, ngajadikeun jati fashionable tur pinuh ku rasa, sarta ngabogaan enjoyment dual kanyamanan sarta kageulisan; dina hiasan, eta terus nada utama hideung bodas, jeung
    Nomer modél:BT201-90° Jenis: Engsel sudut khusus geser (jalan tow) Sudut muka: 90° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: kabinet, panto kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jumlah modél: AQ-862 Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Gagang kabinét kuningan mangrupikeun pilihan anu gaya sareng awét pikeun nambihan sentuhan méwah ka lemari dapur atanapi kamar mandi anjeun. Kalayan nada anu haneut sareng bahan anu kuat, éta nyayogikeun aksés anu gampang pikeun neundeun bari ningkatkeun tampilan kamar
    Gagang panto sareng laci aya dina sababaraha bentuk, ukuran, sareng konfigurasi. Naon anu anjeun pilih dipasang dina kabinet anjeun leres-leres gumantung kana kahoyong pribadi sareng gaya desain anjeun. Cocogkeun téma kamar anjeun pikeun tampilan anu padu, janten upami anjeun ngahias dapur modéren, kabinet
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect