loading

Aosite, saprak 1993

Kabinet Panto Dapur cecekelan 1
Kabinet Panto Dapur cecekelan 2
Kabinet Panto Dapur cecekelan 3
Kabinet Panto Dapur cecekelan 1
Kabinet Panto Dapur cecekelan 2
Kabinet Panto Dapur cecekelan 3

Kabinet Panto Dapur cecekelan

Desain gaya Éropa dina pamahaman konvensional masarakat mangrupakeun jenis gaya elegan jeung stabil, sarta perenah na di loteng dulur urang, tapi inadvertently bisa nembongkeun gaya Éropa nu jenis penampilan lucu. Leuwih ti éta, kusabab rasa atmosfir gaya Éropa, loteng,

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 4

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 5

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 6

    Kumaha carana milih cecekelan hiasan


    1. Tingali kana gagangna


    Kusabab gagangna pikeun nunjukkeun ka luar, janten penampilan kageulisan penting pisan. Mimiti pariksa warna permukaan cecekelan sareng pilem pelindung, naha aya karusakan sareng goresan. Ditilik kualitas cecekelan mimiti ti perlakuan beungeut, alus Sanding cecekelan kedah warna rélatif kusam, masihan jalma rasa stabilitas.


    2. Rarasaan leungeun


    Kualitas cecekelan hardware ogé bakal reflected dina leungeun. Kahiji ngarasa ningali naha perlakuan permukaan lemes, tarik nepi mulus; Ujung cecekelan hardware kualitas luhur kudu smoothed, sarta teu aya tunggul mengikat atawa motong. Frékuénsi pamakean cecekelan bakal luhur pisan, ku kituna kanyamanan cecekelan penting pisan.


    3. Dengekeun cecekelan


    Sababaraha pabrik di pasar, maok karya jeung ngurangan bahan, ngeusian semén atawa solder beusi atawa keusik dina pipe cecekelan, méré jalma rarasaan beurat tina selingkuh konsumén. Upami anjeun ngagunakeun alat anu teuas pikeun ngetok gently tube gagang, sora gagang tina tube kandel kudu leuwih garing, sedengkeun tube ipis leuwih kusam.


    4. Pariksa wewengkon sabudeureun liang screw


    Lamun milih cecekelan hardware, éta pohara penting pikeun milih wewengkon badag sabudeureun liang screw. Kusabab leuwih leutik wewengkon sabudeureun liang screw tina cecekelan, beuki akurat liang cecekelan dina dewan diperlukeun. Upami teu kitu, upami aya simpangan saeutik, liang cecekelan bakal kakeunaan.


    5. Sertipikat pilihan merek


    Éta langkung saé milih sababaraha merek anu biasa nalika mésér, sabab kualitas produk merek ieu langkung terjamin tibatan merek biasa.

    PRODUCT DETAILS

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 7







    SMOOTH TEXTURE







    PRECISION INTERFACE

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 8
    Kabinet Panto Dapur cecekelan 9






    PURE COPPER SOLID






    HIDDEN HOLE

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 10



    Kabinet Panto Dapur cecekelan 11

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 12

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 13

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 14

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 15

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 16

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 17

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 18

    ABOUT US

    AOSITE HARDWARE PRESISION MANUFACTURING Co., Ltd.

    AOSITE Hardware Precision Manufacturing Co. Ltd diadegkeun dina 1993 di Gaoyao, Guangdong, anu katelah "The County of Hardware". Éta gaduh sajarah panjang 26 taun sareng ayeuna kalayan langkung ti 13000 méter pasagi zona industri modern, nganggo langkung ti 400 anggota staf profésional, éta mangrupikeun korporasi inovatif mandiri anu museurkeun kana produk hardware rumah tangga.

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 19

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 20

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 21

    Kabinet Panto Dapur cecekelan 22


    FAQS

    Q: Naon fitur produk anjeun, upami abdi hoyong mésér produk anjeun?

    A: Urang difokuskeun prosés produk, suppliers bahan baku dipercaya, tingkat luhur electroplating pikeun periode jaminan kualitas deui.

    Q: Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?

    A: Sumuhun, ODM wilujeng sumping.

    Q: Sabaraha lami umur rak produk anjeun?

    A: Leuwih ti 3 taun.

    Q: Dimana pabrik anjeun, urang tiasa didatangan eta?

    A: Taman Industri Jinsheng, Kota Jinli, Kacamatan Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, Cina. Wilujeng sumping didatangan pabrik iraha wae.


    Kabinet Panto Dapur cecekelan 23



    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    Tipe: Tatami bébas eureun gas spring Gaya: 25N 45N 65 Puseur ka puseur: 358mm Jangkungna: 149 mm Rob finish: Ridgid chrouium-plating Pipa finish: permukaan cet Kaséhatan Bahan utama: 20 # Finishing tube
    Laci cecekelan mangrupa bagian penting tina laci, jadi kualitas laci cecekelan raket patalina jeung kualitas laci cecekelan jeung naha laci téh merenah ngagunakeun. Kumaha urang milih handles laci? 1. Hadé pisan mun éta milih gagang laci tina merek anu terkenal, sapertos AOSITE, supados
    Hiji arah hidrolik damping hinge kabinét hideung * rojongan teknis OEM * 48 jam uyah& test semprot * 50.000 kali muka jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 pcs * 4-6detik panutupanana lemes Ngaran produk: Hiji arah hidrolik damping hinge Buka sudut:100° Diaméter cangkir hinge: 35mm
    Model NO.: C14 Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    a. Diwangun-di damper mutely lemes nutup b. Pamasangan slide-on gancang sareng merenah c. The diwangun-di damping
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect