loading

Aosite, wiwit 1993

Dhukungan Spring Gas 1
Dhukungan Spring Gas 2
Dhukungan Spring Gas 3
Dhukungan Spring Gas 4
Dhukungan Spring Gas 1
Dhukungan Spring Gas 2
Dhukungan Spring Gas 3
Dhukungan Spring Gas 4

Dhukungan Spring Gas

Spring Gas Digunakake ing Industri Furnitur Aosite gas spring khusus diatur kanggo kabutuhan industri Furnitur, cocok kanggo mbukak bisu lan gampang, nutup lan imbuhan. Sampeyan bisa nemokake produk kualitas ing pawon, Furnitur lan wilayah karya. Standar utawa alus mandeg gas spring Loro-lorone ing

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Dhukungan Spring Gas 5Dhukungan Spring Gas 6Dhukungan Spring Gas 7

    Gas Spring Digunakake ing Industri Furnitur

    Aosite gas spring khusus diatur kanggo kabutuhan industri Furnitur, cocok kanggo bisu lan gampang mbukak, nutup lan imbuhan. Sampeyan bisa nemokake produk kualitas ing pawon, Furnitur lan wilayah karya.


    Spring gas standar utawa alus Spring gas standar lan spring gas mandeg alus wis temen maujud extension elastis lan abang geter. Loro-lorone jinis sumber gas bisa mesthekake yen lawang kabinèt kanthi otomatis lan alon-alon mbukak saka sudut bukaan kira-kira 10 derajat kanggo posisi mandeg 90 derajat.


    Karakteristik Fungsi pambukaan swara otomatis lan kurang Aksi redaman geter sing seragam diwujudake ing kabeh proses bukaan Rem alon-alon nalika tekan posisi mandeg. dipilih.


    Spring gas nduweni fungsi bantuan pasukan lan bisa dilakokno dening pangguna kanggo andal mandheg ing posisi sing dibutuhake. Uga bisa mandheg ing posisi apa wae. Karakteristik Force assist nalika mbukak fungsi Bisa mandheg ing posisi apa wae supaya gampang digayuh.

    Dhukungan Spring Gas 8Dhukungan Spring Gas 9

    Dhukungan Spring Gas 10Dhukungan Spring Gas 11

    Dhukungan Spring Gas 12Dhukungan Spring Gas 13

    Dhukungan Spring Gas 14Dhukungan Spring Gas 15

    Dhukungan Spring Gas 16Dhukungan Spring Gas 17

    Dhukungan Spring Gas 18

    Dhukungan Spring Gas 19Dhukungan Spring Gas 20Dhukungan Spring Gas 21Dhukungan Spring Gas 22Dhukungan Spring Gas 23Dhukungan Spring Gas 24Dhukungan Spring Gas 25Dhukungan Spring Gas 26Dhukungan Spring Gas 27Dhukungan Spring Gas 28Dhukungan Spring Gas 29Dhukungan Spring Gas 30

    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Sudut pambuka: 100° Pipa rampung: Elektrolisis Diameter cangkir engsel: 35mm Bahan utama: Stainless steel
    Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik (dua arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Rampung: Nikel dilapisi lan Tembaga dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Packing: 10 pcs/Ctn Fitur: Gampang Instalasi Fungsi: Push Pull Dekorasi Gaya: gagang klasik sing elegan Paket: Polybag + Box Bahan: Aluminium Aplikasi: Kabinet, Laci, Lemari, Lemari, Furnitur, lawang, lemari Ukuran: 200*13*48 Rampung: ireng oksidasi
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Engsel lemari hidrolik pigura aluminium sing digawe saka baja kekuatan dhuwur kanthi proses manufaktur sing dhuwur banget, 15° buffer bisu, 110° amba mbukak gedhe karo mbukak lan mandeg, cocok kanggo lawang pigura aluminium minangka standar. * Urip tes produk>50.000 kaping * Onyx ireng
    Well-designed, comfortable and quiet ◎ Three-section full-pull design, providing more storage space ◎ Built-in damping system, buffer closing, smooth and mute, reduce noise during opening and closing, and make life more secure Good quality, durable ◎ Double-row high-precision solid steel balls,
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect