loading

Aosite, wiwit 1993

Ora ana data
Ora ana data

produk Koleksi

Aosite minangka panyedhiya utama sistem laci logam. produk kita kalebu engsel, sumber gas, geser laci, gagang kabinet lan sistem tatami. We nyedhiyani OEM&Layanan ODM kanggo kabeh merek, grosir, perusahaan teknik lan supermarket gedhe.

Ing Aosite, kita setya nyedhiyakake layanan pelanggan lan keunggulan produk kanthi tarif sing kompetitif  Kita usaha kanggo ngluwihi pangarepan dening ngirim produk ing wektu lan ing budget. Apa sampeyan butuh prototipe siji utawa pesenan gedhe, kita njamin kualitas lan linuwih sing paling dhuwur ing saben produk sing dikirim 
Ora ana data
Aosite Layanan ODM Hardware
Saiki, kanthi perkembangan industri hardware kanthi cepet,  pasar perabotan omah nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo hardware.

Aosite tansah ngadeg ing perspektif industri anyar, nggunakake teknologi banget lan inovatif kanggo mbangun standar kualitas hardware anyar, Lan nyedhiyani layanan OEM kanggo account 
ODM FOR LOGO
MOQ = 100 pcs
Ketentuan kita fleksibel banget: kita nawakake nyetak logo sampeyan dhewe ing produk kasebut kanggo Pesenan Minimal 100pcs. Yen pesenan sampeyan ngluwihi jumlah pesenan tartamtu (gumantung saka macem-macem produk) - layanan biaya perkakas printing bakal gratis.

ODM PAKET
MOQ = 1000 pcs
Yen sampeyan mbutuhake kemasan khusus, kita bisa menehi pesenan kanggo pesenan 1000pcs lan ndhuwur. Biasane kabeh proses njupuk 10 dina utawa kurang.

Layanan ODM Hardware Aosite

Ing AOSITE Hardware, kita bangga nyedhiyakake kualitas dhuwur sistem laci logam , geser laci , lan engsel. Tim kita nawakake apik banget layanan ODM , kalebu desain logo lan paket, kanggo mbantu sampeyan ngatur produk kanggo merek sampeyan. Apa sampeyan butuh pesenan grosir batch cilik utawa mung pengin njaluk conto gratis sadurunge tuku, kita seneng mbantu sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin nggawe pesenan, aja ragu-ragu hubungi kita. Tim kita tansah kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nemokake solusi sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Cukup wenehi file logo sampeyan, lan desainer bakal ngerti ide sampeyan
Marang kita syarat werna, kita bisa mbantu ngrancang packaging njero lan njaba prodhuk
Sampeyan bisa langsung milih produk merek Aosite utawa kemasan netral
Ora ana data

Hubungi kita saiki

Selehake pesenan utawa ngomong karo anggota tim babagan kabutuhan hardware sampeyan.

Babagan AOSITE

AOSITE Furniture Hardware Precision Manufacturing Co.LTD didegaké ing taun 1993 ing Gaoyao, Guangdong, sing dikenal minangka "Negara Perangkat Keras". Wis sajarah dawa 30 taun lan saiki karo luwih saka 13000 meter persegi zona industri modern, makaryakke liwat 400 anggota staf profesional, iku sawijining perusahaan inovatif sawijining fokus ing produk hardware kluwarga.


Perusahaan kita ngadegake merek AOSITE ing taun 2005. Deleng saka perspektif industri anyar, AOSITE ngetrapake teknik canggih lan teknologi inovatif, nyetel standar ing hardware kualitas, sing nemtokake maneh hardware rumah tangga. 

31taun
Pengalaman Manufaktur
13,000+㎡
Kawasan Industri Modern
400+
Staf Produksi Profesional
3.8 yuta
Output Bulanan Produk

Komitmen Kualitas

Aosite tansah ngadeg ing perspektif industri anyar, Nggunakake teknologi banget lan inovatif kanggo mbangun standar kualitas hardware anyar.

Kaping pisanan, aku pengin ngucapake matur nuwun kanthi tulus kanggo sampeyan tuku produk Aosite. Produk Aosite wis lulus tes kualitas SGS Eropa kanggo njamin operasi normal. Mbukak lan nutup 80.000 kaping, Salt Spray Test tekan Grade 10 ing 48 jam, ketemu standar inspeksi kualitas CNAS, lan ISO 9001: 2008 sertifikasi manajemen kualitas.

Ana masalah kualitas non-manungsa ing nggunakake normal produk, sampeyan bisa seneng janji kualitas taun exchange free.
Ora ana data

Redefinisi Standar Industri

Lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, kanthi selaras karo uji kualitas SGS Swiss lan sertifikasi CE. Wis pirang-pirang bengkel stamping otomatis, bengkel produksi engsel otomatis, bengkel produksi brace udara otomatis, lan bengkel produksi rel geser otomatis, lan wis nggawe perakitan otomatis lan produksi engsel, penyangga udara, lan rel geser.
Ora ana data

AOSITE Blog

AOSITE darmabakti kanggo manufaktur hardware kualitas apik banget karo orisinalitas lan nggawe omah nyaman karo kawicaksanan, ngeculke ora kaetung kulawargané seneng penak, comfort, lan kabungahan nggawa hardware kluwarga.
Ing 19 April, pameran Aosite ing 135th Canton Fair teka menyang kesimpulan sing sukses. Canton Fair, minangka salah sawijining pameran dagang paling gedhe ing donya, nyedhiyakake platform sing penting banget kanggo industri hardware lan mbukak saluran anyar kanggo pasar perdagangan manca. . Aosite mesthi ora bakal kantun kesempatan sing apik kanggo saingan ing panggung sing padha, nggawa produk anyar menyang Canton Fair, lan njelajah fungsi hardware kluwarga karo pedagang saka sak ndonya.
2024 04 22
In the realm of furniture design and functionality, the Metal Drawer System stands out as an indispensable component.
2024 04 12
Let's delve into the world of undermount drawer slides to uncover their advantages, drawbacks, and ideal applications.
2024 04 12
Choosing between undermount and side-mount drawer slides can be a daunting task, especially with the myriad of options available in the market.
2024 04 12
Let's delve into the pros and cons of undermount drawer slides to help you make an informed decision.
2024 04 12
In the realm of kitchen renovations and furniture upgrades, the question of whether undermount drawer slides are worth the investment often arises.
2024 04 12
In this comprehensive guide, we will delve into the world of metal drawer boxes, exploring their advantages, types, and components, as well as how to choose the right one for your needs.
2024 04 12
Ora ana data

kasengsem?

Nyuwun Telpon Saka Spesialis

Nampa dhukungan teknis kanggo instalasi aksesoris hardware, pangopènan & koreksi.
kasengsem?
Nyuwun Telpon Saka Spesialis
Nampa dhukungan teknis kanggo instalasi aksesoris hardware, pangopènan & koreksi
Ora ana data
Ora ana data

 Nyetel standar ing tandha omah

Customer service
detect