loading

Aosite, wiwit 1993


logam sistem laci

Ing  Sistem Laci Logam iku salah siji saka jinis paling populer aksesoris hardware digunakake kanggo nggawe Furnitur. Iku nggawe paling metu saka gaya kabinèt tradisional kanthi nambah lapisan ekstra saka panyimpenan tanpa njupuk munggah sembarang jumlah pinunjul saka papan. Utamané digawe saka baja galvanis awet, kothak laci logam teka ing macem-macem ukuran lan wangun, saka cilik, model single-laci dirancang kanggo pas rapi ing counter kanggo model papat laci gedhe kanggo kapasitas panyimpenan ditambahaké. Ora mung kothak laci logam sing kuwat lan dipercaya, mekanisme geser lan ngunci uga dadi pilihan sing apik kanggo perabotan sing akeh digunakake.

Kapasitas muat: 40KG Bahan produk: SGCC/lembaran galvanis Werna: Putih; Abu-abu peteng Ketebalan rel geser: 1.5*2.0*1.2*1.8mm Ketebalan panel samping: 0,5 mm Lingkup aplikasi: Lemari / lemari / lemari jedhing terpadu, lsp
Kothak logam slim minangka kothak laci sing ramping sing nambah keanggunan kanggo gaya urip sing mewah. Gaya sing prasaja nglengkapi papan apa wae
1. Desain lurus ultra tipis 13mm Ekstensi lengkap, entuk ruang panyimpenan sing luwih gedhe, kanthi efektif ningkatake kinerja panyimpenan, lan nambah pengalaman panggunaan 2. Pilih SGCC piring galvanis lumahing galvanis, karat lan nyandhang resistance 3. Piranti mbalek kualitas dhuwur Bukak langsung, nangani free
Kapasitas muat: 40KG Bahan produk: SGCC/lembaran galvanis Werna: Putih; Abu-abu peteng Ketebalan rel geser: 1.5*2.0*1.2*1.8mm Ketebalan panel samping: 0,5 mm Lingkup aplikasi: Lemari / lemari / lemari jedhing terpadu, lsp
Ora ana data

Kenapa Pilih  Sistem Laci Logam

Saliyane nawakake kemampuan panyimpenan sing praktis lan efisien, Sistem Laci Logam uga nambah daya tarik estetika perabot. Kanthi milih Sistem Laci Logam, sampeyan bisa nggawe desain furnitur kanthi sentuhan sing canggih lan kontemporer, menehi tampilan sing khas lan apik. Sistem Laci Logam sing dilapisi bubuk uga nyedhiyakake perabotan kanthi lapisan pelindung tambahan, saengga bisa digunakake ing lingkungan sing lembab kayata pawon lan jedhing. Kajaba iku, Sistem laci tembok dobel iku relatif gampang kanggo ngresiki lan njaga, kang ndadekake wong-wong mau pilihan apik kanggo sing sibuk.

 

Apa sampeyan nggoleki lapisan fungsional tambahan kanggo perabotan utawa solusi panyimpenan sing dipercaya lan nyenengake, Sistem Laci Logam minangka pilihan sing apik. Saliyane efisiensi lan daya tahan sing langgeng, dheweke menehi tampilan modern lan canggih sing bakal ningkatake estetika sakabèhé ing papan apa wae.


Nggolek Sistem Laci Logam kualitas premium kanggo ngunggahake desain interior sampeyan? Ora katon luwih saka AOSITE Hardware! Sistem Laci Logam kualitas unggul kita dirancang kanggo nyukupi syarat unik sampeyan lan menehi daya tahan sing tahan lama. Apa sampeyan butuh solusi khusus, pesenan grosir utawa layanan pelanggan sing teladan, sampeyan wis dijamin. Dadi, aja ragu-ragu maneh! Hubungi kita dina iki kanggo nemokake Sistem Laci Logam sing cocog kanggo kabutuhan omah utawa komersial. Tim kita semangat banget kanggo mbantu sampeyan milih solusi sing cocog karo kabutuhan tartamtu.

ODM

Nyedhiyani Layanan ODM

30

YEARS OF EXPERIENCE

Jinis Kotak Laci Logam

Kothak laci logam minangka kothak laci sing populer digunakake ing manufaktur furnitur. Digawe saka baja, aluminium utawa plastik, dikenal kanggo linuwih, mbukak lan nutup Gamelan, lan operasi bisu.


Saiki, macem-macem kothak laci logam kasedhiya ing pasar, sing dikategorikake miturut ukuran dhuwur: laci rendah, laci medium lan laci dhuwur. Saben jinis dilengkapi fitur, kaluwihan, lan kesesuaian sing unik kanggo jinis perabot tartamtu.

Low-laci Metal laci kothak

Kothak laci logam kurang laci umume digunakake ing furnitur kanthi desain sing luwih tipis utawa luwih cilik. Jinis kothak laci iki becik kanggo digunakake ing lemari sing luwih cilik, laci, lan meja, amarga njupuk papan sing luwih sithik lan bobote entheng. Salah sawijining kaluwihan saka kothak laci logam laci sing murah yaiku umume luwih murah tinimbang rong jinis liyane ing kategori iki. Padha uga gampang kanggo nginstal lan operate, kanthi mekanisme mbukak lan nutup Gamelan sing nggunakake bantalan werni utawa jinis panuntun liyane. 

Sedheng-laci Metal Laci Box

Kothak laci logam laci medium dirancang kanggo perabot ukuran medium, kayata lemari, meja, utawa lemari sing luwih gedhe. Kothak laci jinis iki umume luwih awet tinimbang laci sing sithik lan dibangun luwih suwe, nyedhiyakake linuwih lan stabilitas sing luwih dhuwur. Padha ora mung gampang kanggo nginstal lan nggunakake, nanging uga gumunggung Gamelan mbukak lan nutup mekanisme difasilitasi dening lengkap-extension werni-prewangan Panuntun. Antarane kaluwihan saka kothak laci logam medium-laci kasedhiya ing macem-macem konfigurasi lan ukuran, ngidini kanggo integrasi rapi karo Furnitur pilihan.

Dhuwur-laci Metal Laci Box

Dhuwur-laci kothak laci logam paling cocog kanggo luwih gedhe, bêsik Furnitur luwih substansial, kang dirancang kanggo nyedhiyani kekuatan maksimum lan linuwih, lan dibangun kanggo tahan nggunakake abot lan bobot. Padha becik kanggo digunakake ing meja gedhe, lemari, lan dressers, ngendi padha bisa nangani akèh bobot lan nyedhiyani solusi panyimpenan dipercaya lan awet. 

Kaluwihan saka Metal Laci Box

Kothak laci logam minangka solusi panyimpenan sing serbaguna lan dipercaya sing cocog kanggo digunakake ing macem-macem perabotan. Kanthi operasi Gamelan, mbukak lan nutup bisu, lan mekanisme mbalek siji-pencet, iku pilihan populer antarane manufaktur Furnitur lan konsumen memper. Apa sampeyan nggoleki kothak laci logam sing murah, laci medium, utawa laci dhuwur, sampeyan mesthi bakal nemokake sing cocog karo kabutuhan lan anggaran sampeyan.  Dadi, yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan sing kuwat, dipercaya, lan tenang kanggo perabotan sampeyan, ora katon luwih saka kothak laci logam.
Kothak laci logam nawakake akeh kaluwihan sing ndadekake dheweke dadi pilihan populer ing antarane produsen furnitur lan konsumen. Sawetara kaluwihan kasebut kalebu:
Sistem laci logam dirancang kanthi bahan lan fitur sing awet kanggo fungsi lan linuwih taun
Sistem Laci Logam umume luwih aman tinimbang jinis kothak laci liyane, amarga luwih gampang rusak utawa ambruk kanthi panggunaan biasa.
Panuntun laci lancar lan bantalan bal sing digunakake ing kothak laci logam nggawe gampang dioperasikake, dilengkapi mekanisme bukaan lan nutup sing lancar
Sistem Laci Logam dirancang kanggo operasi sing bisu, njamin ora ana swara creaking utawa ngeklik, sing ndadekake dheweke cocog kanggo digunakake ing lingkungan sing sensitif swara.
Ora ana data

FAQ

1
P: Apa sistem laci logam?
A: Sistem laci logam minangka jinis konstruksi laci sing nggunakake komponen logam kayata slide, kurung, lan pigura kanggo nggawe laci sing awet lan tahan suwe.
2
P: Apa keuntungan nggunakake sistem laci logam?

A: Sistem laci logam nawakake sawetara keuntungan kayata daya tahan lan kinerja sing tahan suwe. Padha bisa tahan nggunakake bola-bali lan beban abot tanpa rusak, kang ndadekake iku becik kanggo omah lan spasi komersial.

3
P: Apa sistem laci logam bisa disesuaikan miturut syaratku?

A: Ya, sistem laci logam bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan. Padha teka ing macem-macem ukuran lan gaya, lan sampeyan bisa milih salah siji sing paling cocog karo kabutuhan.

4
P: Apa jinis logam sing umum digunakake kanggo nggawe sistem laci logam?
A: Logam sing paling umum digunakake kanggo nggawe sistem laci logam yaiku baja lan aluminium. Padha kuat lan duwe kapasitas beban dhuwur, nggawe wong sampurna kanggo aplikasi iki
5
P: Kepiye carane bisa njaga slide laci?
A: Kanggo njaga sistem laci logam, sampeyan kudu ngresiki ajeg karo gombal lembab kanggo mbusak rereget utawa bledug buildup. Kajaba iku, sampeyan bisa nglumasi slide lan kurung kanggo njamin gerakan sing lancar lan gampang
6
P: Apa sistem laci logam luwih larang tinimbang sistem laci tradisional?

A: Ya, sistem laci logam umume luwih larang tinimbang sistem laci kayu utawa plastik tradisional. Nanging, dheweke nawakake kualitas, daya tahan, lan kinerja sing luwih dhuwur sing mbenerake biaya tambahan.

7
P: Apa sistem laci logam bisa dipasang kanthi gampang?

A: Ya, paling sistem laci logam teka karo instruksi cetha lan relatif gampang kanggo nginstal. Nanging, yen sampeyan ora nyaman karo instalasi DIY, sampeyan bisa tansah njaluk bantuan profesional.

8
P: Apa kapasitas bobot sing bisa ditangani sistem laci logam?

A: Kapasitas bobot sistem laci logam beda-beda gumantung saka unit tartamtu.

Ing katalog kothak laci logam, sampeyan bisa nemokake informasi produk dhasar, kalebu sawetara paramèter lan fitur, uga dimensi instalasi sing cocog, sing bakal mbantu sampeyan ngerti kanthi jero.
Ora ana data

kasengsem?

Nyuwun Telpon Saka Spesialis

Nampa dhukungan teknis kanggo instalasi aksesoris hardware, pangopènan & koreksi.

Mob: +86 13929893479

Whatsapp:   +86 13929893479

E-mail: aosite01@aosite.com

Alamat: Jinsheng Industrial Park, Jinli Town, Gaoyao City, Guangdong, China.

Ora ana data

 Nyetel standar ing tandha omah

Hak Cipta © 2023 AOSITE Hardware  Precision Manufacturing Co., Ltd. | Sitemap
detect