loading

Aosite, wiwit 1993


AOSITE
spring gas kabinet
Ing gas spring digunakake minangka aksesoris nyambungake kanggo munggah lan mudhun lawang kabinèt saben dina, lan penak instalasi lan kepraktisan ekonomi sing sought sawise. Sampeyan bisa nemokake cat sehat, konektor POM lan free fungsi mandeg kene. Hardware Aosite kondhang minangka salah sawijining produsen lan pemasok spring gas kabinet sing misuwur ing China wiwit taun 1993. Sugeng rawuh ing spring gas kabinèt kualitas dhuwur grosir sing digawe ing China kene saka pabrik kita. Kanthi teknologi canggih lan konsep layanan sing tanggung jawab pelanggan, merek Aosite wis nglayani akeh pelanggan lan nglumpukake pengalaman produksi sing sugih saka sistem geser laci, Soft-closehinge, lan paduan Aluminium nangani produk hardware Furnitur kuwi.
Soft Up Gas Spring Kanggo Pintu Kabinet
Nomer Model: C6-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Soft Up Gas Spring Kanggo Kabinet Pawon
Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Soft Up Gas Spring Kanggo Aluminium Frame Door
AOSITE pigura aluminium lawang agate spring gas ireng, pigura aluminium kaca lawang gas spring pilihan pisanan, nyedhiyani support kuwat kanggo saben mbukak lan nutup, mbukak ngimpi dhuwur-mburi Manufaktur ngarep, lan nggawe eksklusif lan papan impen. Mbukak lan nutup kanthi tenang, sepi sing luar biasa
Stop Gas Spring Gratis Kanggo Pintu Kabinet
* Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
Soft Up Gas Spring Kanggo Kabinet Furnitur
Nomer Model: C14 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Dhukungan Gas Soft Up kanggo Kabinet Pawon
Nomer Model: C11-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Dhukungan Gas Soft Up Kanggo Kabinet Furnitur
Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Agate Black Gas Spring Kanggo Aluminium Frame Door
Kemewahan cahya wis dadi tren utama ing taun-taun iki, amarga selaras karo sikap wong enom modern, iki nggambarake rasa pribadine urip pribadi, lan disambut lan ditresnani dening para pelanggan. Pigura aluminium kuwat, nyorot fashion, supaya ana cahya kemewahan orane
Spring Gas Soft Up Kanggo Pintu Kabinet Pawon
Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: lumahing Paint sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Spring Gas Luwes Kanggo Pintu Kabinet
Aosite gas spring anyar karo damper Sadurunge kita nindakake pangembangan saben produk anyar, kita kudu mbandhingaké lan layar data sales produk internal ana. Sawise diskusi bola-bali ing kabeh tim, pungkasane kita bakal nemtokake prototipe siji utawa sawetara produk sing bakal ditindakake
Stop Gas Spring Gratis Kanggo Kabinet Pawon
Kauntungan saka Aosite Gas Springs Pilihan ukuran sing amba, varian gaya, lan fitting pungkasan Desain kompak, syarat papan cilik Majelis cepet lan gampang Kurva karakteristik spring datar: mundhak gaya sing sithik, sanajan kanggo pasukan dhuwur utawa stroke gedhe Linear, progresif, utawa degressive spring
Stop Gas Spring Gratis Kanggo Kabinet Furnitur
Nomer Model: C1-301 Gaya: 50N-200N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
Ora ana data
Kekuwatan apa sing dibutuhake kanggo pawon sumber gas ?

Kanggo nemokake gas spring kanan kanggo lemari pawon, sampeyan kudu ngerti ukuran lawang kabinet. Sampeyan bisa ngukur umume nggunakake panguasa, nanging ora bisa langsung ngetung tekanan ing spring gas.


Untunge, umume sumber gas kanggo lemari pawon duwe tulisan sing dicithak. Kadhangkala iki bakal nyatakake pirang-pirang newton ing spring gas. Sampeyan bisa ndeleng ing sisih tengen carane maca pasukan.


Ing sisih sampeyan bisa ndeleng sawetara sumber gas sing paling akeh digunakake kanggo lemari pawon. Yen sampeyan butuh tekanan liyane utawa stroke liyane, sampeyan bisa nemokake ing kaca spring gas utawa liwat configurator spring gas.

Mangga eling yen Posisi gas spring kanthi bener

Ana gasket ing spring gas pawon ngendi rod piston lan lengen klambi ketemu. Yen iki dries metu, ana risiko sing gasket ora bakal nyedhiyani segel nyenyet lan gas mulane uwal.


Ana jumlah lenga cilik ing lengen, supaya gasket tetep lubricated, mung posisi spring gas pawon supaya rod piston diuripake mudhun ing posisi biasanipun. Ing gambar ing jejere, spring gas diuripake kanthi bener.

Selaras karo pengawasan kualitas Swiss SGS lan Sertifikasi CE
Ing babagan teknologi produksi, Aosite Hardware netepi teknologi canggih internasional, wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, lan selaras karo tes kualitas Swiss SGS lan sertifikasi CE. Pembentukan pusat pengujian produk menehi tandha manawa Aosite Hardware wis sepisan maneh jumangkah menyang jaman anyar. Ing mangsa ngarep, Aosite bakal nggunakake produk hardware sing luwih apik kanggo menehi bali menyang pelanggan lan kanca-kanca sing wis ndhukung kita, lan polish saben produk karo "pinteran". Produk iki nggunakake teknologi lan desain kanggo mimpin reformasi industri hardware domestik, nggunakake hardware kanggo mimpin pangembangan industri Furnitur, lan nggunakake hardware kanggo terus nambah kualitas urip wong.
7 (2)
Konsentrasi larutan natrium klorida 5%, nilai PH antara 6.5-7.2, volume semprotan yaiku 2ml / 80cm2 / h, engsel dites kanggo 48 jam semprotan uyah netral, lan asil tes tekan 9 tingkat.
6 (2)
Ing kahanan nyetel nilai gaya awal, tes daya tahan 50000 siklus lan tes daya kompresi dhukungan udara ditindakake
8 (3)
Kabeh batch bagean terpadu tundhuk test atose sampling kanggo njamin kualitas
Ora ana data
Katalog Gas Spring
Ing katalog spring gas, sampeyan bisa nemokake informasi produk dhasar, kalebu sawetara paramèter lan fitur, uga dimensi instalasi sing cocog, sing bakal mbantu sampeyan ngerti kanthi jero.
Ora ana data

kasengsem?

Nyuwun Telpon Saka Spesialis

Nampa dhukungan teknis kanggo instalasi aksesoris hardware, pangopènan & koreksi.

Mob: +86 13929893479

Whatsapp:   +86 13929893479

E-mail: aosite01@aosite.com

Alamat: Jinsheng Industrial Park, Jinli Town, Gaoyao City, Guangdong, China.

Ora ana data

 Nyetel standar ing tandha omah

Hak Cipta © 2023 AOSITE Hardware  Precision Manufacturing Co., Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!
detect