loading

Aosite, talu ai 1993

A'o fa'aauau pea le pa'u o le tamaoaiga o le lalolagi, aisea e fa'afuase'i ai ona tula'i mai fa'ailoga fa'ameamea a lo'u atunu'u? (Vaega muamua)

A'o fa'aauau pea le pa'u o le tamaoaiga o le lalolagi, aisea e fa'afuase'i ai ona tula'i mai fa'ailoga fa'ameamea a lo'u atunu'u? (Vaega muamua)

1

Talu mai le amataga o lenei tausaga, o le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu lea na manatu ua maeʻa, ua faʻafuaseʻi ona toe ola. O aloiafi e lua pe tolu na foliga mai e puupuu, ina ua mavae ni nai masina o le toe faia, ua faasolosolo malie lava ona tupu i se tulaga o le amataina o se afi vao! O le tele o nofoaga ua faamalosia e toe amata, tapuni, taofi totogi, faʻamalolo, faʻagesegese le faʻatau, kamupani o loʻo i ai faʻalavelave, leai ni galuega, tuai, taumafa a le atunuʻu ua toe oʻo i se ala, ma ua gaogao faleoloa. Mo sina taimi, sa i ai tagata uma i se tulaga lamatia, ma e foliga mai o le a oʻo mai se faʻalavelave tele tau tamaoaiga, ma e mautinoa na toe afaina ai le tamaoaiga o le lalolagi.

Ae ui i lea, e le o se faʻaaliga o kamupani uma. O nisi o ta'ita'i fa'ailoga meafaigaluega fale e le gata e le'i fa'aitiitia le fa'atinoga, ae ua fa'aaogaina fo'i fuafuaga fa'alautele. I le amataga o lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e Shunde le lisi o le vaega muamua o le 23 kamupani faʻamaumauga o loʻo lisiina, ma kamupani masini fale na sili atu nai lo le 1/6 o latou.

Aisea la ua tupu ai lenei mea?

Muamua lava, e ui lava o le atinaʻeina o fale gaosi oloa ua afaina i le tele o faigata e pei o le siʻitia o tau o meafaitino, faigata i felauaiga, ma le paʻu i totonu o fale faʻatau pe a maeʻa le faʻamaʻi, o le manaʻoga mo oloa gaosi oloa i loʻu atunuu na ausia pea le tuputupu ae. o le 2.8%, ausia le 106.87 piliona yuan.

Lona lua, o fa'afitauli i fafo o lo'o fa'afeagai ma le 'aufaigaluega atoa o mea tau fale o lo'o fa'amalosia pisinisi e suia ma suia. O atina'e maualuga e suitulaga i le "manumalo ma le tau" muamua ma faasolosolo malie ona avea ma masani masani ma fa'atonuga o le alamanuia meafaigaluega i le lumana'i. O le "too big effect" e faʻamalosia ai na ituaiga ua saunia ma mamana e faʻamalosia, o mea vaivai e faʻaumatia i taimi uma, ma e faigata i tagata fou ona maua se avanoa e ulufale ai i le taʻaloga.

prev
The new main battlefield of brand competition in the home furnishing industry(1)
How to ensure smooth operation of drawer slide?Part one
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect