loading

Aosite, talu ai 1993

O atugaluga o le sapalai e fa'atupu ai le fa'aletonu tele o maketi i maketi o oloa(1)

1

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻalavelave i Iukureini, o le fesuiaiga o le maketi o oloa faʻavaomalo ua matua faʻateleina, ma ua sili atu le ogaoga o tulaga tau maketi talu ai nei. Talu mai le amataga o lenei vaiaso, ua faaluaina le tau o le nickel tolu masina i le London Metal Exchange mo le lua aso fefaʻatauaʻiga sosoo, o le tau o le suauu Brent i Lonetona ua paʻu i le toeitiiti 14 tausaga le maualuga, ma le tau o le kesi masani. lumanai i Europa ua siitia i se tulaga maualuga i taimi uma.

Na faailoa mai e le au suʻesuʻe e faapea o lenei vaiaso e ono avea ma "vaiaso sili ona le mautonu i faamaumauga" i le maketi o oloa, ma o le aʻafiaga o le feteenaiga a Rusia ma Iukureini i le tamaoaiga e ono faʻalauteleina e ala i le siʻitia o tau o oloa.

O le faʻafitauli o sapalai na faʻapipiʻiina ai le gaioiga "puʻupuʻu" e faʻateleina ai le tau o le nickel "siitia"

O le tau o le nickel tolu masina i le London Metal Exchange na sili atu i le $ 50,000 i le tone i le aso 7. Ina ua uma ona tatala le maketi i le aso 8, sa faaauau pea ona siitia le tau o le konekarate, pe a sili atu i le $100,000 i le tone.

Fu Xiao, o le faauluuluga o fuafuaga tau maketi oloa i le lalolagi atoa i le BOC International, fai mai i se faatalanoaga ma le Xinhua News Agency e faapea o le siitia o tau o le nickel i se tulaga maualuga na mafua ona o le "puʻu puʻupuʻu" faʻagaioiga o le tuʻuina atu o lamatiaga.

prev
The testing center was established, and Aosite hardware products fully conform to the Swiss SGS quality test and CE certification(3)
Fears of slowing global trade growth(3)
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect