loading

Aosite, kaha 1993

Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 1
Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 1

Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi.

Lisebelisoa tsena li ntle ebile li tiile. U lokela ho thabela boleng. tsena ke tse phethahetseng feela, boima bo botle, pheletso e phethahetseng, 'me ke mpa ke li rata. o ka bapisa mamati a khabinete ea khalase ka kichineng. ponahalo ea eona e ntle, e fetotse kichine ea ka.Ka kakaretso u tla thaba haholo ka tsena...

botsa

Feme ea rona e na le nalane ea lilemo tse fetang leshome ho Selemong sa Khase sa Khabinete ea Tatami , sututsa butle butle haufi le drawer slide , lemati la hinges indasteri e nang le boiphihlelo bo bongata, 'me ke kamoo re hapileng botumo ba' maraka. Katleho ea Hao, Khanya ea Rona: Sepheo sa rona ke ho thusa bareki ho hlokomela lipheo tsa bona. Khamphani ea rona e phehella mohopolo oa botsamaisi oa 'Boleng bo Etsa Boleng, Mosebetsi o Finyella Katleho'. Re ntse re leka ho fana ka lihlahisoa le lits'ebeletso tsa maemo a holimo bakeng sa bareki ba tsoang China le lefats'e ka bophara. Tsamaiso e tiileng ea boleng bo holimo, tšebeletso e tsotehang, litšenyehelo tse utloahalang ke boemo ba rona molemong oa tlhōlisano. Khamphani ea rona e tsetela ho sistimi e tsoetseng pele ea taolo ea marang-rang ho matlafatsa puisano ea kahare le kantle, ho ntlafatsa ho hlaka ha mosebetsi, ho thusa bareki ka katleho ho boloka lisebelisoa le ho ntlafatsa boleng ba mosebetsi oa bareki.

Lisebelisoa tsena li ntle ebile li tiile. U lokela ho thabela boleng. tsena ke tse phethahetseng feela, boima bo botle, pheletso e phethahetseng, 'me ke mpa ke li rata. o ka bapisa mamati a khabinete ea khalase ka kichineng. ponahalo ea eona e ntle haholo, e fetotse kichine ea ka.Ka kakaretso u tla thaba haholo ka li hula tsena! Ha ho mathata a ho instola.Kaho e tiileng.Sehlahiswa se seholo. Lithako tsena li shebahala li le ntle ka har'a likhabinete tsa hau. beha li hula tsena holim'a ntloana e hloekisitsoeng lefeela 'me li shebahala li le ntle! u tla rata ke hore li-handle tsena li tla ba le boleng bo holimo. U li khethile ho li sebelisa 'me li shebahala li le ntle ebile li thusa haholo.Lihapi li ntle haholo, li tiile ebile li na le boleng bo phahameng.Aosite e na le sebopeho se tletseng sebopeho se tlisang boikutlo ba botle bo bululetsoeng ka kamoreng leha e le efe ka tlung ea hau. 'Me e entsoe ka zinc ea die cast bakeng sa boleng ba nako e telele le ho tšoarella. Lisebelisoa tsa ho kenya li kenyelelitsoe.

Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 2

Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 3Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 4Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 5Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 6Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 7Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 8Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 9Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 10Copper Furniture Hull Handle with European Style (T015) - Handle ea boleng bo holimo e entsoeng China ke Baetsi. 11

Ho theha melemo e mengata bakeng sa European Style Forged Pure Copper Furniture Pull Handle T015. Sehlahisoa se seng le se seng seo re se etsang ha se kenyelletse feela boqapi bo hlokolosi ba botekgeniki ba basebetsi ba rona, empa hape se bonts'a boitlamo ba rona ho moreki e mong le e mong ka tlhokomelo le boikarabello. Khamphani ea rona e ntse e latela moea oa nts'etsopele e tsoelang pele le boiteko bo matla, bo sa feleng ba ho theha e 'ngoe ka mor'a e' ngoe e ntle.

Iteanye le rona
Re amohela merero le mehopolo ea tloaelo mme re khona ho hlokomela litlhokahalo tse itseng. Bakeng sa tlhaiso-leseling e batsi, ka kopo etela sebaka sa marang-rang kapa u ikopanye le rona ka kotloloho ka lipotso kapa lipotso.
Ha ho na data
Ha ho na data

Ho beha maemo ho tšoaea lapeng

Customer service
detect