loading

Aosite, saprak 1993

Engsel Pintu Dapur 1
Engsel Pintu Dapur 1

Engsel Pintu Dapur

Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: lawang kabinét kai Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Engsel Pintu Dapur 2

    Engsel Pintu Dapur 3

    Engsel Pintu Dapur 4

    Tip

    Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun

    Sudut muka

    100°

    Diaméter cangkir hinge

    35mm

    Lingkup

    panto lomari kai

    Pipa Finish

    Dilapis nikel

    Bahan utama

    baja tiis-digulung

    Panutup adjustment spasi

    0-5mm

    The adjustment jero

    -2mm/+3.5mm

    adjustment dasar (luhur/handap)

    -2mm/+2mm

    jangkungna cup artikulasi

    12mm

    Ukuran pangeboran panto

    3-7 mm

    Kandel panto

    16-20 mm


    Q18 KITCHEN DOOR HINGES:

    * Spésialisasi dina panalungtikan sareng konsentrasi, muka dunya statik kahirupan anyar

    Damping aplikasi linkage, tiiseun stabil.

    * Penyesuaian super ageung ngamungkinkeun langkung seueur kabébasan dina rohangan

    spasi adjustment tambahan badag, posisi panutup 12-21MM.

    * Ukuran leutik, pangabisa hébat sarta steadiness mangrupakeun kaahlian nyata

    Sapotong nyambungkeun dijieunna tina baja-kakuatan tinggi, sarta dua hinges of a panto tunggal nanggung 30KG vertikal.

    * Awét, kualitas padet masih saé sapertos énggal

    Kahirupan uji produk> 80,000 kali.

    * Mulia, bersinar pérak

    Ieu mangrupikeun warna anu paling narik dina gelap sareng lampu anu paling pikaresepeun dina detil.


    Sanajan hinge a leutik, éta mindeng mangaruhan utiliti sabenerna sapotong jati. Sareng sapotong panyimpen logam kualitas luhur tiasa ngajantenkeun perabot langkung saé. Aosite parantos khusus dina hardware rumah tangga salami 24 taun sareng gaduh pangalaman unik dina engsel. Ngabagikeun ti sababaraha staf teknis senior Aosite.


    PRODUCT DETAILS

    Engsel Pintu Dapur 5Engsel Pintu Dapur 6
    Engsel Pintu Dapur 7Engsel Pintu Dapur 8
    Engsel Pintu Dapur 9Engsel Pintu Dapur 10
    Engsel Pintu Dapur 11Engsel Pintu Dapur 12

    Engsel Pintu Dapur 13

    Engsel Pintu Dapur 14

    Engsel Pintu Dapur 15

    Engsel Pintu Dapur 16

    Engsel Pintu Dapur 17

    Engsel Pintu Dapur 18

    Engsel Pintu Dapur 19

    Engsel Pintu Dapur 20

    Engsel Pintu Dapur 21

    Engsel Pintu Dapur 22

    Engsel Pintu Dapur 23


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Jumlah modél: A08E Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik Kandel panto: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    a. Diwangun-di damper mutely lemes nutup b. Pamasangan slide-on gancang sareng merenah c. The diwangun-di damping
    Gagang panto sareng laci aya dina sababaraha bentuk, ukuran, sareng konfigurasi. Naon anu anjeun pilih dipasang dina kabinet anjeun leres-leres gumantung kana kahoyong pribadi sareng gaya desain anjeun. Cocogkeun téma kamar anjeun pikeun tampilan anu padu, janten upami anjeun ngahias dapur modéren, kabinet
    Jumlah modél: AQ-86 Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: ganda plating Bahan utama: baja Cold-rolled
    Dua arah hidrolik damping lomari hinge hinge, salaku aksésori jati penting nyambungkeun panto kabinét jeung kabinét, ieu functionally dibagi kana hiji cara jeung dua arah; dina watesan bahan, éta dibagi kana baja tiis-digulung sarta stainless steel. Di antarana, hinge hidrolik
    p > Engsel téh kualitas goréng, sarta éta gampang pikeun panto kabinét gulung deui mudik sanggeus dipaké pikeun lila. AOSITE hinge dijieunna tina baja tiis-digulung, nu dicap sarta kabentuk dina hiji waktu. Rasana kandel sareng permukaanna mulus. Leuwih ti éta, palapis permukaan kandel, jadi
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect