loading

Aosite, saprak 1993

Laci Geser Lemes Tutup 1
Laci Geser Lemes Tutup 2
Laci Geser Lemes Tutup 3
Laci Geser Lemes Tutup 4
Laci Geser Lemes Tutup 5
Laci Geser Lemes Tutup 1
Laci Geser Lemes Tutup 2
Laci Geser Lemes Tutup 3
Laci Geser Lemes Tutup 4
Laci Geser Lemes Tutup 5

Laci Geser Lemes Tutup

Léngkah 1 Cirian Penempatan Geser Ukur ti lanté jero kabinet, cirian jangkungna 8¼ inci deukeut hareup jeung tukang unggal témbok sisi. Ngagunakeun tanda na straightedge a, tarik garis tingkat sakuliah témbok dina unggal témbok jero kabinet. Ngadamel tanda dina unggal garis yo

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Laci Geser Lemes Tutup 6

    Laci Geser Lemes Tutup 7

    Laci Geser Lemes Tutup 8

    Lengkah 1 Cirian Penempatan Slides

    Ngukur ti lantai jero kabinet, cirian jangkungna 8¼ inci deukeut hareup jeung tukang unggal témbok sisi. Ngagunakeun tanda na straightedge a, tarik garis tingkat sakuliah témbok dina unggal témbok jero kabinet. Jieun tanda dina unggal garis éta 7/8 inci ti ujung hareup kabinet. Hal ieu ngamungkinkeun rohangan pikeun ketebalan hareup laci tambah inset 1/8 inci.


    Léngkah 2. Posisi Slides


    Align ujung handap slide munggaran luhureun garis, Posisi ujung hareup slide tukangeun tanda deukeut beungeut kabinet.


    Léngkah 3. Pasang Slides


    Nyekel slide pageuh dina tempatna, dorong extension ka hareup nepi ka duanana sét liang screw nu katingali. Ngagunakeun bor / supir, bor liang pilot deet dina hiji liang screw deukeut hareup jeung tukang slide. Ngagunakeun screws disadiakeun, Gunung slide ka jero kabinet. Ulang deui lengkah 2 jeung 3 pikeun masang slide laci kadua di sisi sabalikna tina kabinet.


    PRODUCT DETAILS
    Laci Geser Lemes Tutup 9

    Laci Geser Lemes Tutup 10Laci Geser Lemes Tutup 11
    Laci Geser Lemes Tutup 12Laci Geser Lemes Tutup 13
    Laci Geser Lemes Tutup 14Laci Geser Lemes Tutup 15
    Laci Geser Lemes Tutup 16Laci Geser Lemes Tutup 17


    Laci Geser Lemes Tutup 18


    Laci Geser Lemes Tutup 19Laci Geser Lemes Tutup 20

    Laci Geser Lemes Tutup 21

    Laci Geser Lemes Tutup 22

    Laci Geser Lemes Tutup 23

    Laci Geser Lemes Tutup 24

    Laci Geser Lemes Tutup 25

    Laci Geser Lemes Tutup 26

    Laci Geser Lemes Tutup 27

    Laci Geser Lemes Tutup 28

    Laci Geser Lemes Tutup 29

    Laci Geser Lemes Tutup 30


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Jumlah modél: C6-301 Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    1.Bahan baku nyaéta pelat baja anu digulung tiis ti Shanghai Baosteel, produkna tahan sareng tahan karat, kalayan bahan kualitas luhur 2.Thick, supados sirah cangkir sareng awak utama raket, stabil sareng henteu gampang murag. off 3.Thickness pamutahiran,teu gampang deform,beban super
    a. Diwangun-di damper mutely lemes nutup b. Pamasangan slide-on gancang sareng merenah c. The diwangun-di damping
    Tipe: Stainless Steel teu bisa dipisahkeun Hidrolik - damping hinge Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Réngsé: Éléktrolisis Bahan: stainless steel Métode instalasi: pamasangan screw Sudut muka: 100 derajat ketebalan panto lumaku: 14mm mun 20mm Warna: pérak
    Jenis: Nyorong kabuka tilu-tilep ball bearing slide Kapasitas ngamuat: 45kgs Ukuran pilihan: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Pipa Finish: Séng-plated / Éléktroforésis hideung Bahan: bertulang lambaran baja digulung tiis Ketebalan: 1.0*1.0*1.2 mm/1.2*1.2*1.5 mm Fungsi: Bubuka lemes, pangalaman sepi
    1. Desain lempeng ultra ipis 13mm Ekstensi pinuh, ngahontal tempat panyimpen anu langkung ageung, sacara efektif ningkatkeun kinerja panyimpenan, sareng ningkatkeun pangalaman pamakean 2. Pilih SGCC galvanized plat permukaan Galvanized, karat sarta ngagem lalawanan 3. Alat rebound kualitas luhur Buka geuwat, nanganan bébas
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect