loading

Aosite, saprak 1993

Semi-tarik laci Hidden Slide 1
Semi-tarik laci Hidden Slide 1

Semi-tarik laci Hidden Slide

Up02 Semi-tarik laci disumputkeun slide Ieu gumantung kana naha desain lengkep dina rail slide ieu strengthened tur dioptimalkeun. Contona, desain stiffener tukangeun rel slide nyaéta pikeun nguatkeun stabilitas plat samping jeung plat handap rail slide disumputkeun, sarta konsolidasi.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Semi-tarik laci Hidden Slide 2

    Semi-tarik laci Hidden Slide 3

    Semi-tarik laci Hidden Slide 4

    Up02 Semi-tarik laci disumputkeun slide


    Eta gumantung kana naha rarancang lengkep dina rail slide ieu strengthened tur dioptimalkeun. Contona, rarancang stiffener balik rail slide nyaéta pikeun hadé nguatkeun stabilitas pelat samping jeung pelat handap rail slide disumputkeun, sarta ngumpulkeun rail slide tanpa deformasi; hook deui dina rel movable ogé integrally dicap jeung kabentuk, nu firmer tur leuwih dipercaya.


    Eta gumantung kana prosés nyumputkeun rail slide. Pikeun merangan perang harga, sababaraha merek di pasar nganggo panyangga plastik pikeun ngecas nomerna, atanapi motong sudut dina panjang sareng ketebalan rel geser. Ieu ogé bakal greatly ngurangan umur jasa tina laci. Sareng panyangga slide disumputkeun AOSITE kami sadayana dianggo bahan Logam, kauntungan nyaéta yén éta moal nyababkeun bocor minyak dina silinder kusabab ékspansi termal sareng kontraksi, ningkatkeun stabilitas rel slide, ku kituna manjangkeun umur jasa laci.


    Rel jero jeung rel luar tina rel geser concealed disambungkeun pageuh jeung sababaraha jajar rollers plastik. Rel geser langkung lancar sareng langkung tenang nalika ditarik.

    PRODUCT DETAILS

    Semi-tarik laci Hidden Slide 5Semi-tarik laci Hidden Slide 6
    Semi-tarik laci Hidden Slide 7Semi-tarik laci Hidden Slide 8
    Semi-tarik laci Hidden Slide 9Semi-tarik laci Hidden Slide 10
    Semi-tarik laci Hidden Slide 11Semi-tarik laci Hidden Slide 12


    Semi-tarik laci Hidden Slide 13Semi-tarik laci Hidden Slide 14

    Semi-tarik laci Hidden Slide 15

    Semi-tarik laci Hidden Slide 16

    Semi-tarik laci Hidden Slide 17

    Semi-tarik laci Hidden Slide 18

    Semi-tarik laci Hidden Slide 19

    Semi-tarik laci Hidden Slide 20

    Semi-tarik laci Hidden Slide 21

    Semi-tarik laci Hidden Slide 22

    Semi-tarik laci Hidden Slide 23

    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Jumlah modél: A08E Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik Kandel panto: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Cahaya méwah parantos janten tren utama dina taun-taun ieu, sabab saluyu sareng sikep nonoman modéren, éta ngagambarkeun rasa pribadi tina kahirupan pribadi, sareng disambut sareng dipikacinta ku para nasabah. Pigura aluminium anu kuat, panyorot fashion, ku kituna aya ayana méwah lampu
    * rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 40KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 50.000 kali tés siklus * Sepi tur mulus ngageser
    Engsel kabinét adjustable * rojongan teknis OEM * 48 jam uyah&test semprot * 50.000 kali muka jeung nutup * Kapasitas produksi bulanan 600.0000 PCS * 4-6 detik nutup lemes tampilan jéntré a. Kualitas baja Pamilihan baja digulung tiis, prosés electroplating opat lapisan, super karat b
    Ngaran produk: A01A Antik Inseparable hinge hidrolik damping (hiji arah) Warna: Antik Fungsi: Soft nutup Aplikasi: Kabinet, jati bumi Finish: nikel plated
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect