loading

Aosite, wiwit 1993

Pawon Laci Ball Bearing Slides 1
Pawon Laci Ball Bearing Slides 2
Pawon Laci Ball Bearing Slides 1
Pawon Laci Ball Bearing Slides 2

Pawon Laci Ball Bearing Slides

Teknologi rebound sing unik nggampangake pangguna mbukak laci kanthi mencet alon-alon nganggo driji. Desain rel geser rebound AOSITE tanpa gagang ndadekake pangguna pengalaman kemewahan anyar. Keuntungan produk 1. Tarik bal kaping pindho luwih lancar; 2. Rebound damping

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 3Pawon Laci Ball Bearing Slides 4Pawon Laci Ball Bearing Slides 5

    Katrampilan milih lan tuku rel geser saka lemari

    1. Miturut kabutuhan lemari pawon dhewe, tuku model sing pas

    Nalika tuku, kudu dicocogake karo kabinet, model lan dawane kudu dicocogake kanthi apik, lan trek geser kanthi kapasitas bantalan sing kuwat kudu dipilih, uga jumlah push lan narik kaping sing bisa ditindakake trek geser ing ngisor kondisi beban-beban.

    2. Pay manungsa waé menyang struktur lan materi saka laci geser

    Pay manungsa waé menyang struktur lan bahan saka ril geser. Nalika tuku, sampeyan bisa ngrasakake ril geser saka macem-macem bahan kanthi tangan, lan nyoba milih ril geser kanthi perasaan tangan sing padhet, kekerasan sing dhuwur lan bobote abot.

    3. Struktur internal

    Miturut struktur internal ril geser, luwih becik milih rel geser bal baja, amarga bal baja bisa nggawe pasukan nyebar menyang kabeh sisi, supaya bisa njamin stabilitas laci horisontal lan vertikal.

    4. Pilihan geser laci ing tes lapangan

    Sampeyan bisa narik metu laci ing titik lan pencet karo tangan kanggo ndeleng yen laci ngeculke utawa clanging. Kajaba iku, resistance ril geser ing proses laci narik metu lan apa pasukan mbalek Gamelan uga kudu di-push lan ditarik kaping pirang-pirang ing situs, lan bisa biji sawise

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 6Pawon Laci Ball Bearing Slides 7

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 8Pawon Laci Ball Bearing Slides 9

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 10Pawon Laci Ball Bearing Slides 11

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 12Pawon Laci Ball Bearing Slides 13

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 14Pawon Laci Ball Bearing Slides 15

    Pawon Laci Ball Bearing Slides 16Pawon Laci Ball Bearing Slides 17Pawon Laci Ball Bearing Slides 18Pawon Laci Ball Bearing Slides 19Pawon Laci Ball Bearing Slides 20Pawon Laci Ball Bearing Slides 21Pawon Laci Ball Bearing Slides 22Pawon Laci Ball Bearing Slides 23Pawon Laci Ball Bearing Slides 24Pawon Laci Ball Bearing Slides 25Pawon Laci Ball Bearing Slides 26Pawon Laci Ball Bearing Slides 27


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Antarane pengin lan duwe, mung papan.Rega omah ora mung kendala kanggo rasa seneng. Perangkat keras sing ora apik, desain sing ora apik, mbuwang ruang ing omah. jawabane. Aosite geser laci undermount rong kali
    Nomer Model: BT201-90° Tipe: Engsel sudut khusus geser (cara derek) Sudut pambuka: 90° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: lemari, lawang kayu Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Gagang lawang lan laci kasedhiya ing pirang-pirang wujud, ukuran, lan konfigurasi. Apa sing sampeyan pilih kanggo nginstal ing lemari sampeyan pancene gumantung karo pilihan pribadi lan gaya desain sampeyan. Cocokake tema kamar kanggo tampilan sing kohesif, dadi yen sampeyan dekorasi pawon modern, lemari
    Engsel pintu lemari dapur 30 derajat * Dukungan teknis OEM * 48 jam garam&test semprotan * 50.000 kaping mbukak lan nutup * Kapasitas produksi saben wulan 600.0000 pcs * 4-6 detik nutup alus tampilan Detail a. Sekrup rong dimensi Sekrup sing bisa diatur digunakake kanggo pangaturan jarak, supaya
    Nomer model: AQ-86 Tipe: Engsel redam hidrolik sing ora bisa dipisahake (loro arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Rampung: pindho plating Bahan utama: Cold-rolled steel
    Nomer Model: C11-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect