loading

Aosite, wiwit 1993

Metal laci Slides 1
Metal laci Slides 2
Metal laci Slides 3
Metal laci Slides 4
Metal laci Slides 5
Metal laci Slides 1
Metal laci Slides 2
Metal laci Slides 3
Metal laci Slides 4
Metal laci Slides 5

Metal laci Slides

Instal Anggota laci ing Papan Sisih laci nginstal laci laci kanggo laci minger Cut laci sisih kanggo cocog dawa laci minger Panjenengan. Selehake papan sisih laci sing kudu dipasang ing lemari, lan tandhani lokasi tengah geser laci ing papan kasebut. Baleni kanggo

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Metal laci Slides 6Metal laci Slides 7

    Instal Anggota laci ing Papan Sisih laci

    nginstal anggota laci kanggo minger laci


    Potong sisih laci supaya cocog karo dawa slide laci sampeyan.

    Selehake papan sisih laci sing kudu dipasang ing lemari, lan tandhani lokasi tengah geser laci ing papan kasebut. Baleni kanggo loro-lorone.

    Tarik garis tingkat ing papan sisih laci, sejajar karo pinggir ndhuwur papan sisih laci

    Pasang anggota laci ing sisih laci, sekrup menyang baris

    Sawise geser laci dipasang ing sisih laci, lebokake menyang anggota kabinet lan priksa manawa sisih geser apik.

    Njupuk pangukuran ing antarane sisih ing ngarep lan mburi, Cut laci ngarep lan laci mburi kanggo witjaksono cilik saka loro pangukuran. Iku luwih apik kanggo mbangun ing sisih cilik tinimbang gedhe banget.

    FAQ: Apa jinis materi sing digunakake kanggo kothak laci?


    Sampeyan bisa nggunakake macem-macem bahan, sing paling gampang saka papan 1x rak, contone papan 1x6. Sampeyan uga bisa nggunakake plywood nyuwek menyang ngudani utawa kayu gabungan driji (pilihan apik kanggo laci dimensi stabil).

    Metal laci Slides 8Metal laci Slides 9

    Metal laci Slides 10Metal laci Slides 11

    Metal laci Slides 12Metal laci Slides 13

    Metal laci Slides 14Metal laci Slides 15

    Metal laci Slides 16Metal laci Slides 17

    Metal laci Slides 18Metal laci Slides 19Metal laci Slides 20Metal laci Slides 21Metal laci Slides 22Metal laci Slides 23Metal laci Slides 24Metal laci Slides 25Metal laci Slides 26Metal laci Slides 27Metal laci Slides 28Metal laci Slides 29


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Antarane pengin lan duwe, mung papan.Rega omah ora mung kendala kanggo rasa seneng. Perangkat keras sing ora apik, desain sing ora apik, mbuwang ruang ing omah. jawabane. Aosite geser laci undermount rong kali
    1.Bahan mentah yaiku piring baja sing digulung kadhemen saka Shanghai Baosteel, lan produk kasebut tahan tahan, tahan karat lan kualitas dhuwur. 2. Transmisi hidrolik sing disegel, penutupan buffer, pengalaman swara alus, ora gampang bocor lenga. 3. Transmisi hidrolik sing disegel, penutupan buffer, swara alus
    Merk: aosite Asal: Zhaoqing, Guangdong Bahan: Kuningan Ruang lingkup: lemari, laci, lemari Packing: 50 pcs/CTN, 20 pcs/CTN, 25 pcs/CTN Fitur: Gampang Instalasi Gaya: Unik Fungsi: Push Pull Dekorasi
    Engsel kabinet ireng redam hidrolik siji arah * Dhukungan teknis OEM * 48 jam uyah& tes semprotan * 50.000 kaping mbukak lan nutup * Kapasitas produksi saben wulan 600.0000 pcs * 4-6detik penutupan alus Jeneng produk: Engsel redam hidrolik siji arah Sudut bukaan:100° Diameter cangkir engsel: 35mm
    Gagang lawang lan laci kasedhiya ing pirang-pirang wujud, ukuran, lan konfigurasi. Apa sing sampeyan pilih kanggo nginstal ing lemari sampeyan pancene gumantung karo pilihan pribadi lan gaya desain sampeyan. Cocokake tema kamar kanggo tampilan sing kohesif, dadi yen sampeyan dekorasi pawon modern, lemari
    Nomer Model: C11-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect