loading

Aosite, wiwit 1993

Soft Close Drawer Slide 1
Soft Close Drawer Slide 2
Soft Close Drawer Slide 3
Soft Close Drawer Slide 4
Soft Close Drawer Slide 5
Soft Close Drawer Slide 6
Soft Close Drawer Slide 1
Soft Close Drawer Slide 2
Soft Close Drawer Slide 3
Soft Close Drawer Slide 4
Soft Close Drawer Slide 5
Soft Close Drawer Slide 6

Soft Close Drawer Slide

Dina iki aku pengin ngenalake produksi rel geser ing pabrik kita. Akeh wong sing takon bab ril geser, aku bakal sijine menyang teks ing ngisor iki kanggo nuduhake karo sampeyan, yen sampeyan duwe pitakonan liyane, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal menehi pitepangan rinci. Apa sampeyan duwe dhewe

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Soft Close Drawer Slide 7

    Soft Close Drawer Slide 8

    Soft Close Drawer Slide 9



    Dina iki aku pengin ngenalake produksi rel geser ing pabrik kita. Akeh wong sing takon bab ril geser, aku bakal sijine menyang teks ing ngisor iki kanggo nuduhake karo sampeyan, yen sampeyan duwe pitakonan liyane, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal menehi pitepangan rinci.


    Apa sampeyan duwe pabrik dhewe?

    Ya, pabrik Aosite dumunung ing Jinli Town, Zhaoqing City. Iki ngenalake peralatan canggih ing omah lan ing luar negeri, khusus ing produksi rel geser hardware, lan ekspor menyang luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Iku setya dadi partner paling apik ing Furnitur.


    Kepiye cara ngatasi masalah kualitas produk?

    Aosite netepi layanan intim "ngrawat", yen masalah kualitas produk, pabrik kita bakal aktif kerja sama, kita bakal nganalisa miturut gambar produk sampeyan, menehi solusi.


    Apa operasi stabilitas kualitas produk?

    Mesin lan peralatan kita wis ngimpor peralatan canggih manca, stabilitas data dhuwur banget, lan pabrik kita duwe departemen pengawasan kualitas, sing bakal ngontrol saben kiriman produk kanthi ketat.


    Apa sampeyan nyimpen produk?

    Pabrik kita asring duwe luwih saka 300 jinis produk ing saham (saben spesifikasi rel geser saben ukuran duwe titik), produk paling laris luwih akeh persediaan, ing pangiriman kanggo menehi penak.


    PRODUCT DETAILS Soft Close Drawer Slide 10

    Soft Close Drawer Slide 11Soft Close Drawer Slide 12
    Soft Close Drawer Slide 13Soft Close Drawer Slide 14
    Soft Close Drawer Slide 15Soft Close Drawer Slide 16
    Soft Close Drawer Slide 17Soft Close Drawer Slide 18


    Soft Close Drawer Slide 19


    Soft Close Drawer Slide 20Soft Close Drawer Slide 21

    Soft Close Drawer Slide 22

    Soft Close Drawer Slide 23

    Soft Close Drawer Slide 24

    Soft Close Drawer Slide 25

    Soft Close Drawer Slide 26

    Soft Close Drawer Slide 27

    Soft Close Drawer Slide 28

    Soft Close Drawer Slide 29

    Soft Close Drawer Slide 30

    Soft Close Drawer Slide 31



    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    1.Bahan mentah yaiku piring baja sing digulung kadhemen saka Shanghai Baosteel, lan produk kasebut tahan tahan, tahan karat lan kualitas dhuwur. 2. Transmisi hidrolik sing disegel, penutupan buffer, pengalaman swara alus, ora gampang bocor lenga. 3. Transmisi hidrolik sing disegel, penutupan buffer, swara alus
    Q80 Engsel tutup alus kanggo lemari pawon 1. Bahan mentah yaiku piring baja sing digulung kadhemen saka Shanghai Baosteel, produk kasebut tahan nganggo lan tahan karat, kanthi kualitas dhuwur 2. Nganyarke ketebalan, ora gampang deformasi, bantalan beban super 3. Bahan sing kandel, saengga sirah cangkir lan awak utama
    *Baja 3D / baja cold-rolled berkualitas tinggi * Dhukungan teknis OEM * Kapasitas muat 35KG * Kapasitas saben wulan 1000000 set * 50000 kali tes siklus * Sliding sing tenang lan lancar Fitur produk 1. Perawatan permukaan plating nikel 2. Pangaturan telung dimensi 3. Rincian produk damping sing dibangun 1
    Gagang laci minangka komponen penting ing laci, sing digunakake kanggo nginstal ing laci kanggo mbukak lan nutup lawang kanthi gampang. 1. Miturut materi: logam tunggal, alloy, plastik, keramik, kaca, etc. 2. Miturut wangun: tubular, Strip, bundher lan macem-macem wangun geometris, etc. 3
    Kapasitas muat: 35KG/45KG Dawane: 300mm-600mm Fungsi: Kanthi fungsi damping otomatis Ruang lingkup sing ditrapake: Kabeh jinis laci
    * Dhukungan teknis OEM * Kapasitas muat 220KG * Kapasitas saben wulan 100.0000 set * Kokoh lan awet * Tes siklus 50.000 kali * Sliding lancar Jeneng produk: geser laci tugas berat 76mm lebar (Perangkat ngunci) Kapasitas muat: 220kg Jembar: 76mm Fungsi : Kanthi fungsi redaman otomatis
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect