loading

Aosite, wiwit 1993

Geser Laci Tembok Ganda 1
Geser Laci Tembok Ganda 2
Geser Laci Tembok Ganda 3
Geser Laci Tembok Ganda 4
Geser Laci Tembok Ganda 5
Geser Laci Tembok Ganda 1
Geser Laci Tembok Ganda 2
Geser Laci Tembok Ganda 3
Geser Laci Tembok Ganda 4
Geser Laci Tembok Ganda 5

Geser Laci Tembok Ganda

Apa sing nunggang jaran Pompa nunggang uga disebut pompa damping kemewahan, yaiku jinis peralatan hardware sing biasane digunakake ing laci kayata lemari klambi lan pawon integral. Riding pump asalé saka Eropah. Bentenipun antarane nunggang jaran lan laci biasa Pompa nunggang dipasang

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Geser Laci Tembok Ganda 6Geser Laci Tembok Ganda 7Geser Laci Tembok Ganda 8


    Apa iku nunggang jaran

    Pompa nunggang uga diarani pompa damping mewah, yaiku jinis peralatan hardware sing digunakake ing laci kayata lemari klambi lan pawon integral. Riding pump asalé saka Eropah.

    Bedane antarane nunggang jaran lan laci biasa

    Pompa nunggang dipasang ing jero laci, mula laci karo pompa nunggang mesthi luwih kuwat lan luwih awet tinimbang rel telung bagean, lan prinsip loro laci kasebut beda. Saka sudut pandang rega, rong laci beda saka merek sing padha telu utawa kaping papat luwih larang tinimbang laci biasa. Piring ngisor saka laci nunggang jaran perlu kekandelan padha Papan karo awak kabinèt saka kabinèt, lan telung ril laci nunggang jaran nggunakake Papan saka piring mburi kabinet.

    Sistem rel geser laci kemewahan AOSITE, struktur buffer ultra-sepi lan desain adaptor laci khusus ngidini sampeyan nikmati pengalaman urip sing mewah lan berkualitas. Penemuan kasebut ana hubungane karo sistem ril geser, sing nduweni kemungkinan aplikasi sing ora ana watesan.

    We have strong R&D and production strength, and can customize and supply a large number of special furniture hinges and drawer slide rails according to customer requirements. Produk ora dianyari kanthi rutin. Sugeng rawuh kanggo tetep nggatekake kita.

    Geser Laci Tembok Ganda 9Geser Laci Tembok Ganda 10

    Geser Laci Tembok Ganda 11Geser Laci Tembok Ganda 12

    Geser Laci Tembok Ganda 13Geser Laci Tembok Ganda 14

    Geser Laci Tembok Ganda 15Geser Laci Tembok Ganda 16

    Geser Laci Tembok Ganda 17Geser Laci Tembok Ganda 18

    Geser Laci Tembok Ganda 19Geser Laci Tembok Ganda 20Geser Laci Tembok Ganda 21Geser Laci Tembok Ganda 22Geser Laci Tembok Ganda 23Geser Laci Tembok Ganda 24Geser Laci Tembok Ganda 25Geser Laci Tembok Ganda 26Geser Laci Tembok Ganda 27Geser Laci Tembok Ganda 28Geser Laci Tembok Ganda 29


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Nomer Model: A08E Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Ketebalan lawang: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Nomer Model: C6-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Sudut pambuka: 100° Pipa rampung: Elektrolisis Diameter cangkir engsel: 35mm Bahan utama: Stainless steel
    AG3530 Upturning door support 1. Kapasitas muatan sing kuat 2. Hydraulic buffer; Nambahake lenga resistance ing jero, nutup alus, ora ana swara 3. Batang stroke padhet; Desain sing padhet, kekerasan dhuwur tanpa deformasi, dhukungan sing luwih kuat 4. Instalasi prasaja lan aksesoris lengkap FAQ: 1. Apa pabrik sampeyan
    Nomer Model: C11-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Tipe: Push mbukak telung lipatan bal bantalan slide Kapasitas muatan: 45kgs Ukuran opsional: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Rampung Pipa: Dilapisi Seng/ Elektroforesis ireng Bahan: Lembaran baja cold rolled sing diperkuat Ketebalan: 1.0*1.0*1.2mm/1.2*1.2*1.5mm Fungsi: Opening Gamelan, pengalaman sepi
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect