loading

Aosite, wiwit 1993

Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 1
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 2
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 3
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 4
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 5
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 6
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 1
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 2
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 3
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 4
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 5
Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 6

Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon

1. Desain lurus ultra tipis 13mm Ekstensi lengkap, entuk ruang panyimpenan sing luwih gedhe, kanthi efektif ningkatake kinerja panyimpenan, lan nambah pengalaman panggunaan 2. Pilih SGCC piring galvanis lumahing galvanis, karat lan nyandhang resistance 3. Piranti mbalek kualitas dhuwur Bukak langsung, nangani free

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage


    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 7

    jeneng produk

    Push kanggo mbukak kothak laci slim karo komponen imbangan

    Kapasitas loading

    40KG

    materi produk

    SGCC / lembaran galvanis

    warna

    Putih; abu-abu peteng

    Ketebalan rel geser

    1.5*2.0*1.2*1.8mm

    Ketebalan panel samping

    0.5mm

    Lingkup aplikasi

    Lemari / lemari / lemari kamar mandi terpadu, lsp

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 8

    1 13mm ultra tipis desain lurus

    2 Pilih plat galvanis SGCC

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 9

    3 Piranti mbalek kualitas dhuwur

    4 Desain instalasi cepet Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 10

    5. Komponen imbang kanggo nggunakake

    6. Kapasitas loading super dinamis 40KG

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 11

    7. Tombol pangaturan ngarep lan mburi

    8. Déwan komponen imbangan

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 12

    Push kanggo mbukak kothak laci slim kasedhiya ing papat ukuran.

    Minangka ditampilake ing tokoh ngisor, tutorial instalasi kanggo push kanggo mbukak slim kothak laci.

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 13

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 14

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 15

    Kanggo 29 taun, AOSITE wis konsentrasi ing fitur lan spesifik produk. Kabeh item wis lulus tes tliti lan pas, lan kabeh padha netepi standar internasional. Saben bukaan lan tutup bakal nyenengake amarga engsel sing berkualitas tinggi, sing bakal menehi jaminan kanggo pirang-pirang taun kepungkur.

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 16

    SOLUTIONS

    Ningkatake integrasi sumber daya ing rantai industri kita kanggo nggawe platform pasokan hardware omah kelas lengkap kelas donya.

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 17

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 18

    Panggunaan Hardware Kabinet

    Rasa seneng maksimum ing panggonan cilik. Yen ora ana bakat kuliner sing luar biasa, supaya jumlahe bisa nyenengake selera saben wong. Lemari bisa njaga penampilan sing dhuwur nalika nggunakake saben inci kothak amarga cocog karo piranti keras kanthi macem-macem tujuan, lan desain ruang sing luwih wajar bisa digawe supaya cocog karo selera wong.

    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 19

    FAQS:

    1 Apa sawetara produk pabrik sampeyan?

    Engsel, spring gas, geser bantalan bola, geser laci ing ngisor gunung, kothak laci logam, gagang


    2 Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?

    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis.


    3 Suwene wektu pangiriman normal?

    Udakara 45 dina.


    4 Apa jenis pembayaran ndhukung?

    T/T.


    5 Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    Ya, ODM welcome.


    6 Suwene umur beting produk sampeyan?

    Luwih saka 3 taun.


    7 Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?

    Jinsheng Industrial Park, Jinli Town, Gaoyao City, Guangdong, China.




    PRODUCT OVERVIEW
    Push To Open Slim Drawer Box lan sistem laci Logam Kanggo Kabinet Pawon 20
    Kothak laci logam kasedhiya ing macem-macem ukuran, warna, lan finish, sing ngidini sampeyan milih sing cocog karo gaya lan pilihan sampeyan. Apa sampeyan luwih seneng desain sing ramping, minimalis utawa sing luwih rumit lan dekoratif, sampeyan bakal nemokake kothak laci logam sing cocog karo rasa sampeyan.Kothak laci logam ora mung praktis nanging uga nyenengake kanthi estetis. Desain sing apik lan modern bisa nglengkapi gaya dekorasi apa wae, nambah sentuhan kecanggihan lan keanggunan ing ruang sampeyan.
    SPECIFICATIONS

    jeneng produk

    Push kanggo mbukak kothak laci slim karo komponen imbangan

    Kapasitas loading

    40KG

    materi produk

    SGCC / lembaran galvanis

    warna

    putih; Abu-abu peteng

    Ketebalan rel geser

    1.5*2.0*1.2*1.8mm

    Ketebalan panel samping

    0.5mm

    Lingkup aplikasi

    Lemari / lemari / lemari kamar mandi terpadu, lsp

    PRODUCT FEATURES
    图片1 (5)
    13mm ultra tipis desain lurus
    图片2 (2)
    Pilih plat galvanis SGCC
    图片3 (2)
    Piranti mbalek kualitas dhuwur
    图片4 (2)
    Desain instalasi cepet
    图片5 (2)
    Komponen imbang kanggo nggunakake
    图片6 (2)
    Kapasitas loading super dinamis 40KG

    CERTIFICATE
    1 (23)
    1 (23)
    2 (21)
    2 (21)
    3 (17)
    3 (17)
    4 (11)
    4 (11)
    2 (17)
    2 (17)
    3 (13)
    3 (13)
    INSTALLATION
    图片7 (2)
    PRODUCT PACKAGING
    7 (7)
    7 (7)
    6 (8)
    6 (8)

    FAQ
    1
    Apa sawetara produk pabrik sampeyan?
    Engsel, Gas spring, Tatami sistem, Ball bantalan geser, Ngalahake
    2
    Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis
    3
    Suwene wektu pangiriman normal?
    Udakara 45 dina
    4
    Apa jenis pembayaran ndhukung?
    T/T
    5
    Apa sampeyan nawakake layanan ODM?
    Ya, ODM welcome
    6
    Suwene umur beting produk sampeyan?
    Luwih saka 3 taun
    7
    Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?
    Taman Industri Jinsheng, Kutha Jini, Distrik Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, China
    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Tipe: SA81 Reverse Small Angle Hinge amba mbukak: 110 °; Diameter cangkir engsel: 35mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Antarane pengin lan duwe, mung papan.Rega omah ora mung kendala kanggo rasa seneng. Perangkat keras sing ora apik, desain sing ora apik, mbuwang ruang ing omah. jawabane. Aosite geser laci undermount rong kali
    1.Bahan mentah yaiku piring baja sing digulung kadhemen saka Shanghai Baosteel, produk kasebut tahan lama lan tahan karat, kanthi kualitas dhuwur 2. Bahan sing kandel, saengga sirah cangkir lan awak utama raket, stabil lan ora gampang tiba. mati 3. Kekandelan upgrade, ora gampang deform, super mbukak
    Nomer model: AQ-860 Tipe: Engsel redaman hidrolik sing ora bisa dipisahake (loro arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: lemari, lemari Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Nomer Model: BT201-90° Tipe: Engsel sudut khusus geser (cara derek) Sudut pambuka: 90° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: lemari, lawang kayu Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    a. Built-in damper mutely soft close b. Instalasi geser kanthi cepet lan trep c. Damping sing dibangun
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect