loading

Aosite, wiwit 1993

Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 1
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 2
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 3
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 4
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 1
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 2
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 3
Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 4

Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide

Fitur Produk *Dhukungan teknis OEM *kapasitas muat 35KG *kapasitas bulanan 1000000sets *50000 kali tes siklus *sliding tenang lan lancar *mbukak lan nutup 80000 tes Ukuran geser Jeneng produk: ekstensi lengkap geser redaman tersembunyi Kapasitas muat: 35kgs Panjang: 250mm-550mm : kanthi otomatis

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 5

    Fitur produk

    * Dukungan teknis OEM

    *kapasitas muat 35KG

    * Kapasitas saben wulan 1000000sets

    * 50000 kaping tes siklus

    * sepi lan lancar ngusapake

    * mbukak lan nutup 80000 tes

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 6

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 7

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 8

    Ukuran geser

    Jeneng produk: geser redaman sing didhelikake ekstensi lengkap

    Kapasitas muat: 35kgs

    Dawane: 250mm-550mm

    Fungsi: kanthi fungsi damping otomatis

    Ruang lingkup sing ditrapake: kabeh jinis laci

    Bahan: lembaran baja berlapis seng

    Instalasi: ora perlu alat, bisa nginstal lan mbusak laci kanthi cepet

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 9

    rincian produk

    Dawane damper hidrolik

    Hydraulic soft closing

    Kekuwatan mbukak lan nutup sing bisa diatur: + 25%

    Silencing nilon panggeser

    Nggawe rel geser luwih lancar lan bisu

    Desain bolongan meneng posisi

    Multiple soyo tambah bolongan meneng, ngawut-awut bisa diinstal ing bakal

    Pancing sisih mburi laci

    Nggawe panel mburi luwih padhet lan dipercaya

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 10

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 11

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 12

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 13Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 14

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 15

    Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 16Ekstensi Lengkap Undermount Drawer Slide 17

    FAQS:

    1. Apa sawetara produk pabrik sampeyan?

    Engsel, pegas gas, geser bantalan bola, geser laci undermount, kotak tipis logam, gagang kabinet, lsp.

    2. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?

    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis.

    3. Suwene wektu pangiriman normal njupuk?

    Udakara 45 dina.

    4. Apa jenis pembayaran ndhukung?

    T/T.

    5. Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    Ya, ODM welcome.

    6. Suwene umur beting produk sampeyan?

    Luwih saka 3 taun.

    7. Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?

    Taman Industri Jinsheng, Kota Jinli, Distrik Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, China.

    Sugeng rawuh ing pabrik kapan wae.

    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Nomer Model: A08E Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Ketebalan lawang: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    1. Nikel plating perawatan permukaan 2. Desain tampilan tetep 3. Damping sing dibangun
    Nomer model: AQ-860 Tipe: Engsel redaman hidrolik sing ora bisa dipisahake (loro arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: lemari, lemari Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Gagang prasaja modern ngilangi gaya perabotan omah sing kaku, ningkatake luster unik kanthi garis sing prasaja, nggawe perabotan modis lan kebak rasa, lan nduweni rasa seneng lan kaendahan; ing hiasan, terus muni utama ireng lan putih, lan
    Tipe: Engsel Hidrolik Hidrolik Clip-on Special Angel Sudut pambuka: 165° Diameter cangkir engsel: 35mm Cakupan: Kabinet, layma kayu Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Engsel hardware furnitur minangka jinis komponen logam sing ngidini lawang utawa tutup bisa mbukak lan ditutup ing sawijining perabot. Iki minangka bagean penting saka desain lan fungsi furnitur
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect