loading

Aosite, wiwit 1993

Rel Geser 1
Rel Geser 2
Rel Geser 3
Rel Geser 4
Rel Geser 5
Rel Geser 1
Rel Geser 2
Rel Geser 3
Rel Geser 4
Rel Geser 5

Rel Geser

Rel geser kabinèt ana hubungane karo apa laci kabinèt bisa didorong lan ditarik kanthi lancar, kapasitas bantalan, apa bisa nguripake ndhuwur lan masalah liyane. Mulane, instalasi saka kabinèt ora mung fokus ing panel lawang lan ndhuwur meja, nanging uga muter gedhe

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Rel Geser 6Rel Geser 7Rel Geser 8

    Rel geser kabinèt ana hubungane karo apa laci kabinèt bisa didorong lan ditarik kanthi lancar, kapasitas bantalan, apa bisa nguripake ndhuwur lan masalah liyane. Mulane, instalasi kabinet ora mung fokus ing panel lawang lan ndhuwur meja, nanging uga nduweni peran gedhe ing aksesoris cilik.


    Langkah-langkah pemasangan rel geser kabinet


    Langkah pisanan

    Kaping pisanan, sampeyan kudu nemtokake rel geser kabinet sing bakal digunakake. Umume, telung ril geser sing didhelikake digunakake. Miturut data tartamtu, dawa laci lan ambane kontra kudu ditemtokake, lan ukuran sing cocog kudu dipilih lan dipasang ing laci.


    Langkah kapindho

    Pasang laci limang papan, sekrup ing sekrup, lan panel laci kudu dilengkapi alur clamping. Sawise diproses, laci bisa diselehake ing laci sing dipasang, nyetel posisi bolongan kuku supaya cocog, lan push kuku ngunci menyang laci ngunci lan rel geser.


    Langkah katelu

    Piring sisih awak kabinèt bisa disekrup nganggo sekrup lan ril sing dicopot saka ndhuwur bisa dipasang. Siji ril geser bisa didandani siji-sijine kanthi rong sekrup cilik. Loro-lorone awak kabinet kudu dipasang lan tetep.

    Rel Geser 9Rel Geser 10

    Rel Geser 11Rel Geser 12

    Rel Geser 13Rel Geser 14

    Rel Geser 15Rel Geser 16

    Rel Geser 17Rel Geser 18

    Rel Geser 19Rel Geser 20Rel Geser 21Rel Geser 22Rel Geser 23Rel Geser 24Rel Geser 25Rel Geser 26Rel Geser 27Rel Geser 28Rel Geser 29


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Tipe: SA81 Reverse Small Angle Hinge amba mbukak: 110 °; Diameter cangkir engsel: 35mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Tipe: Tatami free stop gas spring Gaya: 25N 45N 65 Pusat kanggo tengah: 358mm Jembar: 149 mm Rob rampung: Ridgid chrouium-plating Rampung pipa: permukaan cat kesehatan Bahan utama: 20 # Finishing tube
    Gagang kabinet kuningan minangka pilihan sing apik lan tahan lama kanggo nambah sentuhan kemewahan ing lemari pawon utawa jedhing. Kanthi nada sing anget lan materi sing kuat, nyedhiyakake akses sing gampang menyang panyimpenan nalika nambah tampilan kamar
    Nomer Model: C11-301 Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Engsel gaya loro-tahap Q80 anyar AOSITE ora mung nduweni fungsi kanggo nyambungake lawang kabinèt lan awak kabinèt, nanging uga ndhukung fungsi buffer mbukak lan nutup, sing bisu lan nyuda gangguan, lan kanthi aman nyegah tangan saka pinched.
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect