loading

Aosite, wiwit 1993

Geser laci teleskopik 1
Geser laci teleskopik 1

Geser laci teleskopik

Product: Full Extension didhelikake damping geser Bantalan beban: 35kg Dawane: 250-550mm Fasilitas: Kanthi fungsi damping otomatis Ruang lingkup sing ditrapake: kabeh jinis laci Bahan: Lembaran baja berlapis seng Tnstallation: Ora perlu alat, bisa cepet nginstal lan mbusak laci

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Geser laci teleskopik 2

    Geser laci teleskopik 3

    Geser laci teleskopik 4

    produk

    Full Extension didhelikake damping geser

    Bantalan beban

    35kg

    dawa

    250-550 mm

    Fasilitas

    Kanthi fungsi damping otomatis

    Ruang lingkup sing ditrapake

    Kabeh jinis laci

    Bahan

    Lembaran baja seng dilapisi

    Tnstallation

    Ora perlu alat, bisa nginstal lan mbusak laci kanthi cepet


    UP03 Teleskopik Drawer Slide

    Werna: perak, putih

    Ruang lingkup sing ditrapake: kabeh jinis laci

    Bahan utama: baja galvanis

    Fungsi: Kanthi fungsi damping otomatis

    Istilah Pembayaran: T / T, 30% sadurunge produksi, 70% sadurunge kiriman.

    Katentuan Pangiriman: 1》Rega EX-karya; 2》FOB Guangzhou dhasar, China

    Wektu Pangiriman: 45 Dina sawise nampa simpenan


    PRODUCT DETAILS

    Geser laci teleskopik 5Geser laci teleskopik 6
    Geser laci teleskopik 7Geser laci teleskopik 8
    Geser laci teleskopik 9Geser laci teleskopik 10
    Geser laci teleskopik 11Geser laci teleskopik 12

    * Soft Closing Slide Nang

    Laci karo geser nutup alus nang, nggawe manawa proses operasi sepi lan Gamelan.

    * Ekstensi telung bagean

    Telung bagean desain kanggo ngluwihi drawing kanggo ketemu panjaluk liyane.

    * Lembaran Baja Galvanis

    Priksa manawa saklar kasebut alus lan sepi.

    *Mlaku Kasepen

    Mekanisme tutup alus sing terintegrasi ngidini laci nutup kanthi lembut lan tenang.


    QUICK INSTALLATION

    Turnover kanggo embed panel kayu

    Screw munggah lan nginstal aksesoris ing panel

    Gabungke loro panel

    Laci dipasang

    Pasang rel geser

    Temokake nyekel kunci sing didhelikake kanggo nyambungake laci lan geser

    Geser laci teleskopik 13

    Geser laci teleskopik 14

    Geser laci teleskopik 15

    Geser laci teleskopik 16

    Geser laci teleskopik 17

    Geser laci teleskopik 18

    Geser laci teleskopik 19

    Geser laci teleskopik 20

    Geser laci teleskopik 21

    Geser laci teleskopik 22

    Geser laci teleskopik 23


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    * Dhukungan teknis OEM * Kapasitas loading 30KG * Kapasitas saben wulan 100.0000 set * 50.000 kaping tes siklus * Sepi lan lancar ngusapake
    seri rel geser bal baja Wektu kaya kekasih kita sing ditresnani. Ing taun-taun sing dawa, kanthi lelembut tanpa wates, nyirnakake kabungahan lan kasusahan sing wis kita alami ing dina-dina kepungkur, nganti owah-owahan jaman, barang bener lan wong salah, kabeh alon-alon dadi urip, lan ing
    * Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
    Bubar omah lagi direnovasi lan aku arep ngganti aksesoris hardware lawas. Amarga kesibukan saben dina, aku kudu ngajak kulawargaku menyang toko hardware kanggo tuku engsel, amarga engsel ing lemari lawang saiki longgar lan ora bisa diatur. Sawise mulih saka mudhun
    Tipe: Handle Furnitur & Knob Panggonan Asal: China Jeneng Merek: AOSITE Nomer Model: 3973 Bahan: Seng Dianggo: Kabinet, Laci, Lemari, Lemari Nama Produk: Logam Modern U Bentuk Seng Kabinet Dapur Gagang Laci Kemasan: 30pc/ CTN, 20pc/ CTN, 25pc/ Fitur CTN: Gampang Instalasi Fungsi: Push
    Langkah demi langkah: Cara Instal Drawer Slides 1. Siapke Kabinet nyiapake kabinèt kanggo laci geser Aja laci sing ambane 3 kaki - amarga laci bakal goyah nalika geser, lan bisa nyusup nalika gedhe banget. Priksa manawa kabinet "kotak" ing njero - tegese interior
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect