loading

Aosite, wiwit 1993

Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 1
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 2
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 3
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 4
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 5
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 6
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 1
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 2
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 3
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 4
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 5
Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 6

Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot

Undermount Drawer Slides minangka jinis slide laci sing dirancang kanggo ndhukung barang sing abot lan gedhe banget. Padha dipasang ing ngisor laci lan nyedhiyakake operasi sing lancar lan sepi

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    PRODUCT OVERVIEW
    场景图
    INTRODUCTION
    Geser undermount ekstensi lengkap dikenal kanthi fitur sing luar biasa, kalebu kapasitas bobot sing luar biasa 30KG, operasi bisu, lan mekanisme bantalan sing dibangun sing njamin penutupan laci sing lancar lan sepi. Slide iki dirancang kanggo nyedhiyakake fungsionalitas lan penak sing optimal ing macem-macem aplikasi. Kapasitas bobot 30KG saka slide kasebut ngidini supaya gampang nangani beban sing abot, saengga cocog kanggo nampung barang gedhe lan njamin kinerja sing dipercaya. Apa kanggo panggunaan omah utawa komersial, slide kasebut menehi dhukungan lan daya tahan sing kuat. Kajaba iku, operasi bisu saka slide undermount nambah sentuhan keanggunan lan kecanggihan ing papan apa wae. Desain inovatif nyilikake gangguan lan nyegah swara sing ngganggu, nyedhiyakake lingkungan sing tentrem lan tenang. Mekanisme bantalan sing dibangun minangka fitur liyane saka slide kasebut. Iki njamin penutupan laci sing lembut lan sepi, nyegah gerakan slamming utawa tiba-tiba. Iki ora mung nambah pengalaman pangguna nanging uga nglindhungi isi laci saka karusakan potensial. Ringkesan, ekstensi lengkap undermount slides unggul ing kapasitas bobot 30KG, operasi bisu, lan mekanisme bantalan sing dibangun. Fitur-fitur kasebut njamin pengalaman pangguna sing lancar lan tenang, dadi pilihan sing populer kanggo sing golek slide laci sing berkualitas.
    SPECIFICATIONS

    Jinis

    Full Extension Hidden Damping Slide

    dawa

    250mm-550mm

    Kapasitas Loading

    35kg

    Instalasi

    Ora Perlu Alat, Bisa Cepet Instal Lan Copot Laci

    Fungsi

    Kanthi fungsi damping otomatis

    Bahan

    Lembaran Baja Berlapis Seng

    Aplikasi

    Kabeh Jinis Laci

     

     

    PRODUCT FEATURES
    细节图1 (2)
    Dawane Damper Hidrolik
    Hydraulic soft-closing. Kekuwatan mbukak lan nutup sing bisa diatur: + 25%
    细节图2 (2)
    Silencing Nylon Slider
    Nggawe rel geser luwih lancar lan bisu
    细节图3 (2)
    Posisi Screw Hole Design
    Multiple soyo tambah bolongan meneng, ngawut-awut bisa diinstal ing bakal
    细节图4 (2)
    Laci Mburi Pancing
    Nggawe panel mburi luwih padhet lan dipercaya
    10 (3)
    Desain gagang 3D
    Ngalih 3D sing kandel, gampang dibongkar, gampang diatur, kuwat lan awet.
    11 (4)
    Kapasitas loading super
    Kapasitas loading maksimal yaiku 35KG, push-pull isih gampang lan lancar.50,000 tes mbukak lan nutup, kuwat lan awet, kanggo njamin umur layanan rel geser.

    CERTIFICATE
    zhengshu1 (2)
    zhengshu1 (2)
    zhengshu2 (2)
    zhengshu2 (2)
    zhengshu3 (2)
    zhengshu3 (2)
    2 (17)
    2 (17)
    3 (13)
    3 (13)
    INSTALLATION
    100
    FAQ
    1
    Apa sawetara produk pabrik sampeyan?
    Engsel, Gas spring, Tatami sistem, Ball bantalan geser, Ngalahake
    2
    Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis
    3
    Suwene wektu pangiriman normal?
    Udakara 45 dina
    4
    Apa jenis pembayaran ndhukung?
    T/T
    5
    Apa sampeyan nawakake layanan ODM?
    Ya, ODM welcome
    6
    Suwene umur beting produk sampeyan?
    Luwih saka 3 taun
    7
    Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?
    Taman Industri Jinsheng, Kutha Jini, Distrik Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, China
    PRODUCT OVERVIEW
    Geser Laci Undermount Ekstensi Lengkap Kanggo Laci Perabot 20
    Slide laci undermount minangka jinis geser laci sing dipasang ing ngisor kothak laci, nyedhiyakake tampilan sing resik lan ramping nalika uga menehi sawetara kaluwihan. Salah sawijining kaluwihan utama yaiku kemampuan kanggo nyedhiyakake ekstensi lengkap kanggo akses gampang menyang isi laci. Kajaba iku, jinis geser laci iki nawakake teknologi sing nutup kanthi lembut, njamin laci nutup kanthi lancar lan sepi saben wektu. Mupangat liyane yaiku kasunyatan manawa slide laci undermount didhelikake saka tampilan, sing ora mung katon apik nanging uga ngidini panggunaan ruang sing luwih apik ing kabinet sekitar.
    SPECIFICATIONS

    Jinis

    Full Extension Hidden Damping Slide

    dawa

    250mm-550mm

    Kapasitas Loading

    35kg

    Instalasi

    Ora Perlu Alat, Bisa Cepet Instal Lan Copot Laci

    Fungsi

    Kanthi fungsi damping otomatis

    Bahan

    Lembaran Baja Berlapis Seng

    Aplikasi

    Kabeh Jinis Laci

     

     

    PRODUCT FEATURES
    产品_01
    Dawane Damper Hidrolik
    Hydraulic soft-closing. Kekuwatan mbukak lan nutup sing bisa diatur: + 25%
    产品_02
    Silencing Nylon Slider
    Nggawe rel geser luwih lancar lan bisu
    产品_03
    Posisi Screw Hole Design
    Multiple soyo tambah bolongan meneng, ngawut-awut bisa diinstal ing bakal
    产品_04
    Laci Mburi Pancing
    Nggawe panel mburi luwih padhet lan dipercaya
    产品_05
    Desain gagang 3D
    Ngalih 3D sing kandel, gampang dibongkar, gampang diatur, kuwat lan awet.
    产品_06
    Kapasitas loading super
    Kapasitas loading maksimal yaiku 35KG, push-pull isih gampang lan lancar.50,000 tes mbukak lan nutup, kuwat lan awet, kanggo njamin umur layanan rel geser.

    CERTIFICATE
    1 (19)
    1 (19)
    1 (20)
    1 (20)
    2 (18)
    2 (18)
    3 (14)
    3 (14)
    4 (8)
    4 (8)
    INSTALLATION
    图片1
    FAQ
    1
    Apa sawetara produk pabrik sampeyan?
    Engsel, Gas spring, Tatami sistem, Ball bantalan geser, Ngalahake
    2
    Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis
    3
    Suwene wektu pangiriman normal?
    Udakara 45 dina
    4
    Apa jenis pembayaran ndhukung?
    T/T
    5
    Apa sampeyan nawakake layanan ODM?
    Ya, ODM welcome
    6
    Suwene umur beting produk sampeyan?
    Luwih saka 3 taun
    7
    Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?
    Taman Industri Jinsheng, Kutha Jini, Distrik Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, China
    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Nomer Model: A08E Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Ketebalan lawang: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Engsel kabinet ireng redam hidrolik siji arah * Dhukungan teknis OEM * 48 jam uyah& tes semprotan * 50.000 kaping mbukak lan nutup * Kapasitas produksi saben wulan 600.0000 pcs * 4-6detik penutupan alus Jeneng produk: Engsel redam hidrolik siji arah Sudut bukaan:100° Diameter cangkir engsel: 35mm
    * Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
    Gagang lawang lan laci kasedhiya ing pirang-pirang wujud, ukuran, lan konfigurasi. Apa sing sampeyan pilih kanggo nginstal ing lemari sampeyan pancene gumantung karo pilihan pribadi lan gaya desain sampeyan. Cocokake tema kamar kanggo tampilan sing kohesif, dadi yen sampeyan dekorasi pawon modern, lemari
    Jeneng produk: Engsel redaman hidrolik rangka aluminium A02 (searah) Merk: AOSITE Fixed: Ora tetep Customized: Non-Customized Rampung: Nikel dilapisi
    Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Sudut pambuka: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect