loading

Aosite, wiwit 1993

Dukungan Gas Spring 1
Dukungan Gas Spring 2
Dukungan Gas Spring 3
Dukungan Gas Spring 4
Dukungan Gas Spring 5
Dukungan Gas Spring 1
Dukungan Gas Spring 2
Dukungan Gas Spring 3
Dukungan Gas Spring 4
Dukungan Gas Spring 5

Dukungan Gas Spring

Sumber gas support bisa diterapake ing lemari, kasur tembok, pigura bed lan perabot liyane sing mbutuhake dhukungan lan bantalan, yaiku spring gas kabinet. Ana akeh jinis sumber gas. Jinis-jinis sumber gas sing beda-beda ditrapake ing macem-macem aspek: spring gas tipe bebas (spring gas tipe bebas

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Dukungan Gas Spring 6Dukungan Gas Spring 7Dukungan Gas Spring 8

    Sumber gas support bisa diterapake ing lemari, kasur tembok, pigura bed lan perabot liyane sing mbutuhake dhukungan lan bantalan, yaiku spring gas kabinet.


    Ana akeh jinis sumber gas. Jinis-jinis sumber gas sing beda-beda ditrapake ing macem-macem aspek: Spring gas tipe bebas (spring gas tipe bebas ana ing posisi paling dawa ing negara bebas, yaiku. obah saka posisi paling dawa menyang posisi paling cendhak sawise nampa gaya njaba) Mungkasi spring gas ing bakal (mandheg ing sembarang posisi ing stroke tanpa struktur njaba)


    Sumber gas digunakake ing sawetara rod piston. Ana uga katrampilan nggunakake sumber gas. Apa katrampilan nggunakake sumber gas?


    Supaya kanggo mesthekake linuwih saka segel, spring gas ora bakal ngrusak lumahing rod piston, lan iku strictly dilarang kanggo aplikasi Paint lan bahan kimia ing rod piston. Sampeyan uga ora diidini kanggo nyemprotake utawa nglukis spring gas sawise dipasang ing posisi sing dibutuhake.


    Ukuran spring gas kudu cukup, pasukan spring gas kudu cocog, lan ukuran stroke rod piston kudu diwenehi jarak supaya ora bisa dikunci, saéngga pangopènan masalah banget ing mangsa ngarep.

    Dukungan Gas Spring 9Dukungan Gas Spring 10

    Dukungan Gas Spring 11Dukungan Gas Spring 12

    Dukungan Gas Spring 13Dukungan Gas Spring 14

    Dukungan Gas Spring 15Dukungan Gas Spring 16

    Dukungan Gas Spring 17Dukungan Gas Spring 18

    Dukungan Gas Spring 19Dukungan Gas Spring 20Dukungan Gas Spring 21Dukungan Gas Spring 22Dukungan Gas Spring 23Dukungan Gas Spring 24Dukungan Gas Spring 25Dukungan Gas Spring 26Dukungan Gas Spring 27Dukungan Gas Spring 28Dukungan Gas Spring 29Dukungan Gas Spring 30Dukungan Gas Spring 31


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Tipe: SA81 Reverse Small Angle Hinge amba mbukak: 110 °; Diameter cangkir engsel: 35mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Antarane pengin lan duwe, mung papan.Rega omah ora mung kendala kanggo rasa seneng. Perangkat keras sing ora apik, desain sing ora apik, mbuwang ruang ing omah. jawabane. Aosite geser laci undermount rong kali
    Nomer model: AQ-860 Tipe: Engsel redaman hidrolik sing ora bisa dipisahake (loro arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: lemari, lemari Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Nomer model: AQ-862 Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik (dua arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Rampung: Nikel dilapisi lan Tembaga dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    a. Built-in damper mutely soft close b. Instalasi geser kanthi cepet lan trep c. Damping sing dibangun
    Gagang kabinet kuningan minangka pilihan sing apik lan tahan lama kanggo nambah sentuhan kemewahan ing lemari pawon utawa jedhing. Kanthi nada sing anget lan materi sing kuat, nyedhiyakake akses sing gampang menyang panyimpenan nalika nambah tampilan kamar
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect