loading

Aosit, siden 1993

AOSITE Hardware Annual Review (2020) del 4

1

27. oktober For å styrke det interne samholdet i bedriften, arve bedriftskulturen, fremme vennskapet mellom ansatte, etablere teambevissthet, styrke lagånden, og samtidig berike ansattes fritid, og ytterligere gjøre de ansatte i stand til å ha en bedre mentalt syn og arbeidseffektivitet. AOSITE innledet høstens første medarbeideridrettsmøte med temaet "Thanksgiving Games".

2 3. november utvikler det innenlandske maskinvaremarkedet seg raskere og raskere. På den ene siden vokser antallet merker, og på den andre siden den kontinuerlige veksten av utmerkede merker. Samtidig som det aktiverer markedsatmosfæren, fremmer det også utviklingen av hele bransjen. Ulike tegn tyder imidlertid på at merkevarebygging er en uunngåelig trend for maskinvarebedrifter å stå fast i tidenes bølge.

3

14. desember Den løse penge- og finanspolitikken hjalp økonomien til å ta seg jevnt opp. Med reformen og utviklingen av verdikjedene i eiendoms- og byggebransjen ble epoken med hardt dekkede hus, gamle hus for nye og nye hus toppet opp. Som svar på den økonomiske virkningen av epidemien, forventes det at landene vil lansere en ny runde med markedsstimuleringspolitikk for år siden. Etter den gradvise utvinningen av bil- og boligmarkedene, forventes forbrukermarkedet for hjemmemaskinvare å innlede en utblåsning!

 

Isen er brutt igjen, ruten er angitt

 

I det splitter nye 2021, under beskyttelse av det store moderlandet, er AOSITE overbevist om at tiden ikke vil skuffe folk som er selvforbedrende og hardtarbeidende. "Sett seil og smi videre", som person på samme skip, vil AOSITE som alltid bruke "oppfinnsomhet" og "visdom" for å spille rollen som roret, slik at dette store skipet aldri vil gå foran og skape en strålende fremtid!

 

 

prev
Installation Of Electric Remote Control Tatami Lift
Coronavirus Disease (COVID-19) Advice For The Public: When And How To Use Masks
NESTE
Anbefalt til deg
ingen data
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Bare legg igjen din e-post eller telefonnummer i kontaktskjemaet slik at vi kan sende deg et gratis tilbud på vårt brede utvalg av design!
ingen data

 Setter standarden i hjemmemerking

Customer service
detect