loading

Aosite, saprak 1993

Engsel 3D 1
Engsel 3D 2
Engsel 3D 3
Engsel 3D 4
Engsel 3D 5
Engsel 3D 1
Engsel 3D 2
Engsel 3D 3
Engsel 3D 4
Engsel 3D 5

Engsel 3D

hinges umum urang dibagi kana panyangga hinges jeung hinges universal. Panto kabinét anu nganggo engsel biasa bakal langsung ditutup nalika ditutup, sabab awak kabinét bakal seueur sora nalika tabrakan sareng panto kabinét. pamakéan jangka panjang bakal ngabalukarkeun hinges ka deform atawa

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Engsel 3D 6

    Engsel 3D 7

    Engsel 3D 8


    hinges umum urang dibagi kana panyangga hinges jeung hinges universal. Panto kabinét anu nganggo engsel biasa bakal langsung ditutup nalika ditutup, sabab awak kabinét bakal seueur sora nalika tabrakan sareng panto kabinét. Pamakéan jangka panjang bakal ngabalukarkeun hinges ka deform atanapi loosen sarta ngaruksak panto kabinét pikeun varying derajat kayaning cet peeling na cracking.



    Engsel panyangga boga fungsi panyangga nalika panto kabinét ditutup. Panto kabinét bakal ditutup lalaunan pikeun ngirangan sora sareng karusakan kana panto kabinét. Upami aya sepuh sareng murangkalih di bumi, kacilakaan panyegelan leungeun panto kabinét tiasa dihindari.


    Saatos instalasi, hinge bisa disaluyukeun pikeun jarak hareup-ka-balik basajan antara panel panto jeung panto kabinét. Sanajan kitu, jangkungna piring panutup teu bisa disaluyukeun. Upami pamasangan hinge nyimpang tina ukuran normal sareng luhur atanapi rendah nalika instalasi, panyesuaian anu saé henteu tiasa dilakukeun. Ku alatan éta, hinge milik hinge 3D adjustable.



    Kumaha nyaluyukeun dina tilu diménsi:

    Hareup jeung pungkur adjustment: nyaluyukeun screws bisa ngarobah clearance antara panel panto jeung panel sisi awak kabinét

    adjustment kénca jeung katuhu: nyaluyukeun screws bisa ngarobah sinyalna tina panel panto relatif ka panel sisi awak kabinét

    adjustment luhur jeung ka handap: nyaluyukeun screw bisa ngabenerkeun vertikal jeung luhur jeung ka handap clearance of panel panto.

    e awak kabinét bakal nyieun loba noise nalika colliding jeung panto kabinét. Pamakéan jangka panjang bakal ngabalukarkeun hinges ka deform atanapi loosen sarta ngaruksak panto kabinét pikeun varying derajat kayaning cet peeling na cracking.


    Engsel panyangga boga fungsi panyangga nalika panto kabinét ditutup. Panto kabinét bakal ditutup lalaunan pikeun ngirangan sora sareng karusakan kana panto kabinét. Upami aya sepuh sareng murangkalih di bumi, kacilakaan panyegelan leungeun panto kabinét tiasa dihindari.


    Saatos instalasi, hinge bisa disaluyukeun pikeun jarak hareup-ka-balik basajan antara panel panto jeung panto kabinét. Sanajan kitu, jangkungna piring panutup teu bisa disaluyukeun. Upami pamasangan hinge nyimpang tina ukuran normal sareng luhur atanapi rendah nalika instalasi, panyesuaian anu saé henteu tiasa dilakukeun. Ku alatan éta, hinge milik hinge 3D adjustable.


    Kumaha nyaluyukeun dina tilu diménsi:

    Hareup jeung pungkur adjustment: nyaluyukeun screws bisa ngarobah clearance antara panel panto jeung panel sisi awak kabinét

    adjustment kénca jeung katuhu: nyaluyukeun screws bisa ngarobah sinyalna tina panel panto relatif ka panel sisi awak kabinét

    adjustment luhur jeung ka handap: nyaluyukeun screw bisa ngabenerkeun vertikal jeung luhur jeung ka handap clearance of panel panto.

    PRODUCT DETAILS

    Engsel 3D 9Engsel 3D 10
    Engsel 3D 11Engsel 3D 12
    Engsel 3D 13Engsel 3D 14
    Engsel 3D 15Engsel 3D 16


    Engsel 3D 17

    Engsel 3D 18

    OPTIONAL HINGE HOLE DISTANCE PATTERN

    Engsel 3D 19

    45mm liang Jarak

    Jarak 45mm Hole nyaéta pola cangkir hinge anu paling umum pikeun engsel gaya Éropa Ampir kabéh pabrik Hinge utama anu ngajual engsel gaya Éropa kalebet Blum, Salice, sareng Jukut kalayan pola cup hinge ieu Diaméter cangkir hinge atanapi "boss" anu nyelapkeun. kana panto kabinét nyaéta 35mm Jarak antara screw ho pikeun dowels) nyaéta 45mm Puseur screws dowels) nyaéta 9. 5mm offset ti puseur cup hinge.

    48mm liang Jarak

    Jarak liang 48mm mangrupikeun pola cangkir hinge anu paling umum dianggo ku produsén kabinét Cina (impor). Ieu ogé standar universal umum pikeun pabrik Hinge utama lianna di wewengkon luar Amérika Kalér, kaasup Blum, salice, sarta Grass.These jadi hésé pisan sumber salaku ngagantian di Amérika Kalér. Disarankeun pikeun ngalih ka jinis cangkir anu langkung umum. Diaméter cangkir hinge atawa "boss" nu inserts kana panto kabinet nyaeta 35mm. Jarak antara liang screw atanapi dowels)s 48mm Puseur screws (dowels) nyaeta 6mm offset ti puseur cup hinge.

    Engsel 3D 20
    Engsel 3D 21

    52mm liang Jarak

    Jarak 52mm Hole mangrupikeun pola cup hinge anu jarang dianggo ku sababaraha produsén kabinét, tapi éta pang populerna di pasar Korea. Pola ieu utamana pikeun kasaluyuan jeung sababaraha merek hinge Éropa kawas Hettich na Mepla Diaméter cangkir hinge atawa "boss" nu inserts kana panto kabinét téh 35mm. Jarak antara liang screw / dowels nyaeta 52mm.

    Puseur screws (dowels) nyaeta 5,5mm offset ti puseur cup hinge.

    Engsel 3D 22

    Engsel 3D 23

    Engsel 3D 24

    Engsel 3D 25

    Engsel 3D 26

    Engsel 3D 27

    Engsel 3D 28

    Engsel 3D 29

    Engsel 3D 30

    Engsel 3D 31


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Tipe: SA81 Reverse Leutik Angle Hinge Sudut muka: 110 °; Diaméter cangkir hinge: 35mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Klip-on Husus-malaikat hidrolik Damping hinge Sudut muka: 165° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, layma kai Finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Jumlah modél: AQ-862 Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Tipe: Clip-on aluminium frane hinge damping hidrolik Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 28mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Cahaya méwah parantos janten tren utama dina taun-taun ieu, sabab saluyu sareng sikep nonoman modéren, éta ngagambarkeun rasa pribadi tina kahirupan pribadi, sareng disambut sareng dipikacinta ku para nasabah. Pigura aluminium anu kuat, panyorot fashion, ku kituna aya ayana méwah lampu
    Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Panutup angger a: 0-6mm adjustment jero: -2mm / + 2mm
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect