loading

Aosite, saprak 1993

AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 1
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 2
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 3
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 4
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 5
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 6
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 7
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 1
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 2
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 3
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 4
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 5
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 6
AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 7

AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati

Tipe: SA81 Reverse Leutik Angle Hinge Sudut muka: 110 °; Diaméter cangkir hinge: 35mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 8

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 9

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 10

    Tip

    Klip dina hinge damping hidrolik

    Sudut muka

    100°

    Diaméter cangkir hinge

    35mm

    Pipa Finish

    Dilapis nikel

    Bahan utama

    baja tiis-digulung

    Panutup adjustment spasi

    0-5mm

    The adjustment jero

    -2mm/+3.5mm

    adjustment dasar (luhur/handap)

    -2mm/+2mm

    jangkungna cup artikulasi

    12mm

    Ukuran pangeboran panto

    3-7 mm

    Kandel panto

    14-20 mm


    PRODUCT DETAILS

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 11AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 12
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 13AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 14
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 15AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 16
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 17AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 18

    HOW TO CHOOSE
    YOUR DOOR OVERLAYS


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 19

    Overlay pinuh

     

    Ieu téhnik konstruksi paling umum pikeun lawang kabinét 
    Anjeun bakal tiasa ngaidentipikasi upami hinge anjeun Full Overlay :
    Panangan Hinge relatif lempeng kalayan henteu "punuk" atanapi "engkol"
    Panto Kabinet tumpang tindih ampir 100% dina panel sisi kabinét
    Panto Kabinet henteu ngabagi panel samping sareng panto kabinét anu sanés

    Satengah Overlay

     

    Kurang umum tapi dianggo dimana hemat rohangan atanapi biaya bahan anu paling penting 
    Téhnik ieu ngagunakeun panel sisi sarua pikeun dua cabinets. Pikeun ngahontal ieu anjeun bakal peryogi hinge nu nyadiakeun fitur ieu:
    Panangan Hinge mimiti ngabengkokkeun ka jero kalayan "engkol" anu nutupan panto
    Panto Kabinet ngan tumpang tindih saeutik kirang ti 50% tina panel samping kabinet
    Panto Kabinet henteu ngabagi panel samping sareng panto kabinét anu sanés

     

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 20
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 21

    Inset / Lebetkeun

     

    Ieu mangrupikeun téknik produksi panto kabinét anu ngamungkinkeun panto calik di jero kotak kabinét 
    Anjeun bakal tiasa ngaidentipikasi yén hinges anjeun Inset lamun:
    Leungeun Hinge rada katingalina ngagulung ka jero atanapi "bengkok" pisan.
    Panto Kabinet henteu tumpang tindih sareng panel samping tapi linggih di jero


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 22

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 23

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 24

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 25

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 26

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 27

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 28

       PRODUCT INSTALLATION

    1. Numutkeun data instalasi, pangeboran dina posisi ditangtoskeun tina panel panto.

    2. Masang cangkir hinge.

    3. Numutkeun data instalasi, ningkatna basa pikeun nyambungkeun panto kabinét.

    4. Saluyukeun deui screw pikeun adaptasi celah panto, pariksa lawang jeung nutup.

    5. Pariksa bubuka jeung nutup.



    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 29

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 30

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 31


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 32

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 33

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 34

    Tip

    Normal tilu-melu ball bearing slides

    Kapasitas ngamuat

    45kgs

    Ukuran pilihan

    250mm-600mm

    gap instalasi

    12,7 ± 0,2 mm

    Pipa Finish

    Séng-plated / Éléktroforésis hideung

    Matari

    Dikuatkeun lambaran baja digulung tiis

    Kanyas

    1,0 * 1,0 * 1,2 mm / beurat per inci 61-62 gram

    1,2 * 1,2 * 1,5 mm / beurat per inci 75-76 gram

    Funksian

    Bubuka lemes, pangalaman sepi


    PRODUCT DETAILS

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 35AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 36

    Bantalan padet

    2 bal dina grup muka mulus steadily, nu bisa ngurangan lalawanan.

    Karét Anti Tabrakan

    Karét anti tabrakan super kuat, ngajaga kaamanan dina muka sareng nutup.

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 37AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 38

    Fastener Splitted ditangtoskeun

    Pasang jeung cabut laci ngaliwatan fastener, nu mangrupakeun sasak antara slide na laci.

    Tilu Bagian Extension

    Ekstensi pinuh ningkatkeun panggunaan rohangan laci.

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 39AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 40

    Bahan Kandel tambahan

    baja ketebalan tambahan leuwih awét sarta loading kuat.

    Logo AOSITE

    Logo jelas dicitak, produk Certified giarantee ti AOSITE.


    PRODUCT SHOW

    * 45KGS beban bearing

    * Desain ekstensi pinuh tilu lipet

    * Bantalan bal anu kuat

    * 50 rébu tés hirup

    * Naon anu ketebalan tina rel slide bola baja? Naon fungsina masing-masing? Naon anu warna plating béda?

    Ketebalan: (1.0*1.0*1.2) (1.2*1.2*1.5)

    Fungsi: 1. Rel slide bola baja tilu-bagian biasa teu gaduh panyangga.

    2. Tilu-bagian damping steel ball slide rail boga pangaruh panyangga.

    3. Tilu-bagian rebound bola baja rail slide.

    Warna Electroplating: 1. Galvanizing. 2. Éléktroforétik Hideung


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 41

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 42

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 43

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 44

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 45

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 46

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 47

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 48

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 49

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 50

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 51

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 52


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 53

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 54

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 55

    Maksakeun

    50N-150N

    Puseur ka puseur

    245mm

    Stroke

    90mm

    Bahan utama 20#

    20 # Finishing tube, tambaga, plastik

    Pipa Finish

    Electroplating & cet semprot cageur

    Rod Finish

    Ridgid Chromium-plated

    Fungsi Pilihan

    Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik

    Nalika panto lomari dibuka atanapi ditutup, bagian anu paling penting nyaéta engsel sareng dukungan hawa. Seueur pangguna henteu terang ngeunaan dukungan hawa. Dinten ayeuna, kuring hoyong ngenalkeun prinsip kerja pangrojong hawa lomari.


    1, Naon rojongan hawa kabinét


    Rojongan hawa kabinét dianggo pikeun gerakan komponén kabinét, angkat, dukungan, kasaimbangan gravitasi sareng cinyusu mékanis tinimbang alat-alat canggih. Geus loba dipaké dina mesin woodworking. Spring gas runtuyan pneumatic ieu disetir ku tekanan tinggi gas inert, gaya ngarojong nyaéta konstanta dina sakabéh stroke kerja, sarta ngabogaan mékanisme panyangga pikeun nyingkahan dampak dina tempat, nu fitur pangbadagna punjul ti cinyusu biasa, sarta ngabogaan kaunggulan tina instalasi merenah, pamakéan aman tur euweuh pangropéa.


    2. Kumaha gawéna


    Pipa beusi ieu ngeusi gas tekanan tinggi, sarta aya liang ngaliwatan dina piston pindah pikeun mastikeun yén tekanan dina pipe beusi sakabeh moal robah jeung gerakan piston nu. Gaya tina rod rojongan pneumatic utamana bédana tekanan antara pipa beusi jeung tekanan atmosfir éksternal nimpah dina bagian cross tina rod piston. Rod rojongan pneumatic ieu disetir ku tekanan tinggi gas inert, sarta gaya rojongan stabil dina sakabéh stroke kerja. Cai mibanda ogé mékanisme panyangga pikeun nyingkahan dampak dina tempat, nu fitur pangbadagna punjul ti rod rojongan biasa. Sarta eta boga kaunggulan tina instalasi merenah, pamakéan aman tur euweuh pangropéa. Kusabab tekanan hawa dina pipa beusi konstan sarta bagian cross tina rod piston dibereskeun, gaya rod rojongan pneumatic tetep stabil sapanjang stroke nu.


    3. Kaahlian balanja


    Penampilan produk: warna cet sareng tingkat greasy tina tungtung silinder pangrojong hawa tina kabinét, sapertos sababaraha pabrik pangrojong hawa kualitas goréng teu malire masalah-masalah leutik ieu. Produsén dukungan hawa profésional nengetan unggal detil produk, ku kituna aranjeunna tiasa nengetan nalika aranjeunna milih. Naha aya liang atanapi goresan dina penampilan rod pangrojong hawa bakal ngaruksak alat sealing di jero silinder nalika dianggo, ku kituna dukungan hawa bakal bocor saatos sababaraha waktos, nyababkeun dukungan hawa henteu tiasa dianggo. tanpa tekanan 

    PRODUCT DETAILS

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 56AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 57
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 58AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 59
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 60AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 61
    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 62AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 63

    PRODUCT ITEM NO.

    AND USAGE

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 64

    C15-301

    Pamakéan: Hurungkeun rojongan uap-disetir

    Spésifikasi gaya: 50N-150N

    Aplikasi: nyieun péngkolan katuhu dina beurat

    tina kai / panto pigura aluminium nembongkeun a

    laju ajeg lalaunan ka luhur.

     C15-302

     Mangpaat: rojongan péngkolan salajengna hidrolik

     Aplikasi: tiasa salajengna péngkolan kai / aluminium 

     pigura panto slow ajeg péngkolan handap.


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 65

    C15-303

    Pamakéan: Hurungkeun rojongan uap-disetir tina

    eureun wae

    Spésifikasi gaya: 50N-120N

    Aplikasi: nyieun péngkolan katuhu dina beurat

    tina kai / pigura aluminium panto 30 ° -90 °

    antara sudut bubuka sagala niat pikeun

    cicing.

    C15-304

    Mangpaat: Rojongan flip hidrolik

    Spésifikasi gaya: 50N-150N

    Aplikasi: nyieun péngkolan katuhu dina beurat

    kai / pigura aluminium panto lalaunan cara ngadengdekkeun

    ka luhur, sarta 60 ° -90 ° dina sudut dijieun antara

    panyangga bubuka.

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 66

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 67

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 68

    OUR SERVICE

    Kahirupan jasa diitung ku sabaraha kali éta tiasa dilegakeun sareng dikontrak. Tungtungna, nilai gaya robah salila stroke. Cinyusu gas idéal kedah tetep nilai gaya unchanged sapanjang stroke nu. Sanajan kitu, alatan rarancang jeung ngolah faktor, nilai gaya tina cinyusu gas dina stroke inevitably robah.

    Gedéna parobihan mangrupikeun kritéria penting pikeun ngukur cingcin kalayan kualitas cinyusu gas anu saé. Nu leuwih leutik gedena robah, nu hadé kualitas spring gas, sarta goréng sabalikna.

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 69

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 70

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 71

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 72

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 73

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 74

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 75

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 76

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 77




    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 78

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 79

    Ngaran produk: Spring gas eureun bébas

    Ketebalan panel: 16/19/22/26/28mm

    adjustment panel 3D: +2mm

    Jangkungna kabinét: 330-500mm

    Lebar kabinét: 600-1200mm

    Bahan: Baja/plastik

    Finish: nikel plating

    wengkuan lumaku: hardware dapur

    Gaya: Modern


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 80

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 81

    fitur produk

    1. Desain sampurna pikeun panutup hiasan

    Ngahontal éfék desain pamasangan anu saé, ngahémat rohangan kalayan témbok jero kabinét gabungan


    2. Desain klip-on

    Panels tiasa gancang ngumpul & ngabongkar


    3. Bébas eureun

    Panto kabinét bisa cicing di sudut unfolding kalawan bébas ti 30 nepi ka 90 derajat.


    4. Desain mékanis jempé

    Panyangga damping ngajadikeun cinyusu gas gently tur cicingeun flip up


    Kebangi

    Alat-alat canggih, Karajinan Luhung, Kualitas Luhur, Jasa saatos-jualan anu merhatikeun, Pangakuan Di sakuliah dunya & Amanah.


    Jangji Kualitas-Dipercaya pikeun anjeun

    Sababaraha tés beban-bearing, 50.000 kali tés percobaan, sarta-kakuatan tinggi tés anti korosi.


    Standar-nyieun alus jadi hadé

    Otorisasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001, Uji Kualitas SGS Swiss sareng Sertifikasi CE.


    Nilai Ngajangjikeun Palayanan Anjeun Bisa Meunangkeun

    Mékanisme réspon 24 jam

    1-to-1 jasa profésional sadaya-buleud


    INNOVATION-EMBRACE CHANGES

    Persis dina inovasi ngarah, pangwangunan


    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 82


    FAQS:

    1. Naon rentang produk pabrik anjeun?

    Engsel, spring gas, ball bearing slide, under-mount drawer slide, metal drawer box, handle.


    2. Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?

    Leres, kami nyayogikeun conto gratis.


    3. Sabaraha lami waktos pangiriman normal?

    Sakitar 45 dinten.

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 83

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 84

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 85

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 86

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 87

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 88

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 89

    AOSITE SA81 Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun jati 90


    PRODUCT OVERVIEW
    未标题-1 (7)
    未标题-1 (7)
    hinge sudut leutik sabalikna Aosite urang adopts design cushioning sabalikna, nu ngajadikeun panto kabuka sarta nutup tanpa dampak atawa noise, ngajaga panto jeung asesoris sarta ngaronjatkeun pangalaman pamaké hinge.The geus lulus uji semprot uyah 48-jam tina Kelas 9 jeung 50.000 lawang. jeung nutup tés pikeun mastikeun durability jeung stabilitas produk, sarta bisa dipaké pikeun lila tanpa pikahariwangeun ngeunaan masalah kualitas.Hinge Ieu cocog pikeun sagala jinis panto imah jeung kantor, kayaning wardrobes, cabinets, lomari buku, drawers jeung saterusna. Kualitas luhur sareng seueur kaunggulan ngajantenkeun pilihan idéal pikeun parabot bumi sareng kantor.
    SPECIFICATIONS

    Ngaran produk

    Dua arah Force Reverse Leutik Angle Hinge Pikeun Perabot

    Sudut muka

    100°

    Diaméter cangkir hinge

    35mm

    Pipa Finish

    Dilapis nikel

    Bahan utama

    baja tiis-digulung

    Panutup adjustment spasi

    0-6 mm

    The adjustment jero

    -2mm/+2mm

    adjustment dasar (luhur/handap)

    -2mm/+2mm

    jangkungna cup artikulasi

    12mm

    Ukuran pangeboran panto

    3-7 mm

    Kandel panto

    14-20 mm

    PRODUCT FEATURES
    SA81详情1
    Perawatan bahan
    Pilihan bahan baja digulung tiis, kalawan prosés oksidasi electroplating nyadiakeun lapisan panyalindungan.
    图片10 (13)
    Damping panyangga hinge
    Panangan résistansi sareng ngaitkeun kartu nilon, mastikeun kabuka sareng nutup langkung stabil sareng jempé.
    图片11 (12)
    U ngawangun baud ngaropéa
    Bahan kandel, supados sirah cangkir sareng awak utama raket, stabil sareng henteu gampang murag.
    图片12 (12)
    0 Panyangga sudut
    Silinder sabalikna tiasa nyangga silinder dina Sudut anu langkung alit langkung gancang, ngahontal panutupanana lancar sareng teu aya sora.

    CERTIFICATE
    zhengshu1 (3)
    zhengshu1 (3)
    zhengshu2 (3)
    zhengshu2 (3)
    zhengshu3 (3)
    zhengshu3 (3)
    zhengshu4 (2)
    zhengshu4 (2)
    zhengshu5
    zhengshu5
    2 (17)
    2 (17)
    3 (13)
    3 (13)
    INSTALLATION
    图片13 (12)
    图片13 (12)
    PRODUCT PACKAGING
    图片14 (12)
    图片14 (12)
    图片15 (8)
    图片15 (8)

    FAQ
    1
    Naon rentang produk pabrik anjeun?
    Engsel, Cinyusu Gas, Sistim Tatami, Ball bearing slide, Handles
    2
    Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi tambahan?
    Leres, kami nyayogikeun conto gratis
    3
    Sabaraha lami waktos pangiriman normal?
    Sakitar 45 dinten
    4
    Jenis pembayaran anu ngadukung?
    T/T
    5
    Naha anjeun nawiskeun jasa ODM?
    Leres, ODM wilujeng sumping
    6
    Sabaraha lami umur rak produk anjeun?
    Leuwih ti 3 taun
    7
    Dimana pabrik anjeun, urang tiasa didatangan eta?
    Taman Industri Jinsheng, Kota Jini, Kacamatan Gaoyao, Zhaoqing, Guangdong, Cina
    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Antara hayang jeung boga, ngan spasi.Harga imah teu hijina halangan pikeun kabagjaan.Hardware goréng, desain perfunctory,wasting spasi di imah.Maok kanyamanan urang,carana Tarik Out More Kemungkinan kalawan 3/4,Aosite hardware jadi jawaban. Aosite slides laci undermount dua lipet
    Sudut muka: 100° Pipa finish: Éléktrolisis Diaméter cangkir hinge: 35mm Bahan utama: stainless steel
    Jumlah modél: AQ-862 Tipe: Klip dina hinge damping hidrolik (dua arah) Sudut muka: 110° Diaméter cangkir hinge: 35mm Lingkup: Kabinet, awam kai Finish: Nikel plated sarta Tambaga plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    AG3540 Pangrojong panto naékkeun listrik 1. Alat listrik, ngan ukur kedah ngetok tombol pikeun muka sareng nutup, henteu peryogi gagang kabinet 2. Kapasitas ngamuat anu kuat 3. Rod stroke padet; Desain padet, karasa luhur tanpa deformasi, dukungan anu langkung kuat 4. Pamasangan basajan sareng asesoris lengkep
    * rojongan teknis OEM * Kapasitas ngamuat 30KG * Kapasitas bulanan 100.0000 set * 50.000 kali tés siklus * Sepi tur mulus ngageser
    Engsel Koléksi Katuhu masih cara anu paling efektif pikeun ngucapkeun panto kabinét. Kalayan 6 Juta hinge per bulan, AOSITE, mangrupikeun produsén engsel terkemuka di Asia. Rentangna nyertakeun sadaya tingkat sarat ti anu paling canggih dugi ka tingkat éntri. Engsel panyangga damping,
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect