loading

Aosite, бидејќи 1993

AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 1
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 2
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 3
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 4
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 5
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 6
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 7
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 1
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 2
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 3
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 4
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 5
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 6
AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 7

AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел

Тип: SA81 Шарка со обратен мал агол Агол на отворање: 110°; Дијаметар на чашата за шарки: 35 mm Завршница на цевката: позлатена со никел Главен материјал: Ладно валани челик

  Упс ...!

  Нема податоци за производот.

  Одете на почетната страница

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 8

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 9

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 10

  Тип

  Прицврстете ја шарката за хидраулична амортизација

  Агол на отворање

  100°

  Дијаметар на чаша за шарки

  35Мм

  Финиш на цевки

  Поникелно

  Главен материјал

  Ладно валани челик

  Прилагодување на просторот за покривање

  0-5 мм

  Прилагодување на длабочината

  -2мм/+3,5мм

  Приспособување на основата (горе/долу)

  -2мм/+2мм

  Артикулациона чаша надморска височина

  12Мм

  Големина на дупчење на вратата

  3-7 мм

  Дебелина на вратата

  14-20 мм


  PRODUCT DETAILS

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 11AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 12
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 13AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 14
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 15AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 16
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 17AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 18

  HOW TO CHOOSE
  YOUR DOOR OVERLAYS


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 19

  Целосно преклопување

   

  Ова е најчестата техника за градба на вратите на кабинетот 
  Ќе можете да препознаете дали вашата шарка е целосно преклопена :
  Раката на шарката е релативно исправена без „грпка“ или „чукало“
  Вратата на кабинетот се преклопува близу 100% на страничната плоча на кабинетот
  Вратата на кабинетот не дели странична плоча со која било друга врата од кабинетот

  Половина прекривка

   

  Многу поретко, но се користи каде што се најважни прашањата за заштеда на простор или материјални трошоци 
  Оваа техника го користи истиот страничен панел за два кабинети. За да го постигнете ова, ќе ви треба шарка што ги обезбедува овие карактеристики:
  Раката на шарката почнува да се наведнува навнатре со „чукало“ што ја поместува вратата
  Вратата на кабинетот се преклопува само малку помалку од 50% од страничната плоча на кабинетот
  Вратата на кабинетот не дели странична плоча со која било друга врата од кабинетот

   

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 20
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 21

  Вметнување/Вградување

   

  Ова е техника на производство на вратата на кабинетот која овозможува вратата да седи внатре во кутијата на кабинетот 
  Ќе можете да препознаете дека вашите шарки се вметнати ако:
  Раката на шарката е прилично забележливо свиткана навнатре или многу „извиткана“
  Вратата на кабинетот не се преклопува со страничниот панел, туку се наоѓа внатре


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 22

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 23

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 24

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 25

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 26

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 27

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 28

     PRODUCT INSTALLATION

  1. Според податоците за инсталација, дупчење на правилната положба на панелот на вратата.

  2. Монтирање на чашката за шарки.

  3. Според податоците за инсталација, монтажна основа за поврзување на вратата на кабинетот.

  4. Прилагодете ја задната завртка за да го прилагодите јазот на вратата, проверете го отворањето и затворањето.

  5. Проверете го отворањето и затворањето.  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 29

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 30

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 31


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 32

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 33

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 34

  Тип

  Нормално трикратно лизгање на топчести лежишта

  Капацитет на товарење

  45кг

  Изборна големина

  250мм-600мм

  Јаз за инсталација

  12,7±0,2 mm

  Финиш на цевки

  Цинк-обложена/ Електрофореза црна

  Материјал

  Зајакнат ладно валани челичен лим

  Дебелоста

  1,0*1,0*1,2 мм / Тежина по инч 61-62 грама

  1,2*1,2*1,5 мм / Тежина по инч 75-76 грама

  Функција

  Непречено отворање, тивко искуство


  PRODUCT DETAILS

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 35AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 36

  Цврсто лежиште

  2 топчиња во група што се отвораат рамномерно, што може да го намали отпорот.

  Гума против судир

  Супер силна гума против судир, што ја одржува безбедноста при отворање и затворање.

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 37AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 38

  Правилно разделен прицврстувач

  Инсталирајте и извадете ги фиоките преку прицврстувачот, кој е мост помеѓу лизгачот и фиоката.

  Продолжување на три секции

  Целосното проширување го подобрува искористувањето на просторот во фиоката.

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 39AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 40

  Материјал со дополнителна дебелина

  Челикот со дополнителна дебелина е поиздржлив и посилно оптоварување.

  Логото на AOSITE

  Испечатено со чисто лого, гаранција за сертифицирани производи од AOSITE.


  PRODUCT SHOW

  *45KGS носивост

  *Дизајн за целосно продолжување со три набори

  *Цврсто топчесто лежиште

  *50 илјади животен тест

  *Која е дебелината на челичните шини за лизгање со топчиња? Кои се неговите функции соодветно? Кои се различните бои на позлата?

  Дебелина: (1,0*1,0*1,2) (1,2*1,2*1,5)

  Функции: 1. Вообичаената челична топчеста шина од три пресеци нема тампон.

  2. Тросечната челична топчеста шина за амортизација има ефект на тампон.

  3. Лизгачка шина со челични топчиња со отскокнување.

  Боја за галванизација: 1. Поцинкување. 2. Електрофоретско црно


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 41

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 42

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 43

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 44

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 45

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 46

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 47

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 48

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 49

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 50

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 51

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 52


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 53

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 54

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 55

  Сила

  50N-150N

  Центар до центар

  245Мм

  Мозочен удар

  90Мм

  Главен материјал 20#

  20# Завршна цевка, бакар, пластика

  Финиш на цевки

  галванизација & здрава спреј боја

  Финиш со прачка

  Ридгиден хромиран

  Факултативни функции

  Стандардно горе/ ублажување/ слободно стоп/ Хидраулично двоен чекор

  Кога вратата од орманот се отвора или затвора, најважните делови се шарките и воздушните потпирачи. Повеќето корисници не знаат за воздушните потпирачи. Денес, би сакал да го воведам принципот на работа на воздушната поддршка на шкафот.


  1, Што е воздушна поддршка на кабинетот


  Воздушната потпора на кабинетот се користи за движење на компонентата на кабинетот, подигнување, поддршка, гравитациска рамнотежа и механичка пружина наместо софистицирана опрема. Широко се користи во машините за обработка на дрво. Пневматската пружина за гас се придвижува со инертен гас под висок притисок, потпорната сила е константна во целиот работен удар и има тампон механизам за да се избегне ударот во место, што е најголема карактеристика супериорна во однос на обичната пружина и ги има предностите на удобна инсталација, безбедна употреба и без одржување.


  2, Како функционира


  Железната цевка е исполнета со гас под висок притисок, а на клипот што се движи има пропустлива дупка за да се осигура дека притисокот во целата железна цевка нема да се промени со движењето на клипот. Силата на пневматската потпорна прачка е главно разликата во притисокот помеѓу железната цевка и надворешниот атмосферски притисок што делува на пресекот на клипната шипка. Пневматската потпорна прачка е управувана од инертен гас под висок притисок, а потпорната сила е стабилна во целиот работен удар. Исто така, има тампон механизам за да се избегне ударот во место, што е најголема карактеристика што е супериорна во однос на обичната потпорна прачка. И ги има предностите на удобна инсталација, безбедна употреба и без одржување. Бидејќи притисокот на воздухот во железната цевка е константен и пресекот на клипната шипка е фиксиран, силата на пневматската потпорна прачка останува стабилна во текот на целиот удар.


  3. Вештини за купување


  Изглед на производот: бојата на бојата и нивото на маснотии на крајот на цилиндерот за потпора за воздух на кабинетот, како што некои производители на потпори за воздух со слаб квалитет ги игнорираат овие мали проблеми. Професионалните производители на воздушни потпори обрнуваат внимание на секој детал од производот, за да можат да обрнат внимание на него кога ќе изберат. Без разлика дали има јами или гребнатини на изгледот на шипката за потпора за воздух, ќе го оштети уредот за запечатување во внатрешноста на цилиндерот кога се користи, така што воздушниот потпирач ќе истече по одреден временски период, што ќе резултира со тоа што воздушната потпора не може да се користи без притисок 

  PRODUCT DETAILS

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 56AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 57
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 58AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 59
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 60AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 61
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 62AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 63

  PRODUCT ITEM NO.

  AND USAGE

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 64

  C15-301

  Употреба: вклучете го потпирачот со пареа

  Спецификации на сила: 50N-150N

  Апликација: направете го десното вртење на тежината

  на вратите од дрвени/алуминиумски рамки откриваат a

  стабилна стапка полека нагоре.

   C15-302

   Употреба: Хидраулична поддршка за следното вртење

   Примена: дали следното може да сврти дрвен/алуминиум 

   рамката на вратата бавно стабилно свртување надолу.


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 65

  C15-303

  Употреба: вклучете ја поддршката на пареа

  секое застанување

  Спецификации на сила: 50N-120N

  Апликација: направете го десното вртење на тежината

  од дрвена/алуминиумска рамка врата 30°-90°

  помеѓу аголот на отворање на која било намера да

  останете.

  C15-304

  Употреба: Поддршка за хидраулично превртување

  Спецификации на сила: 50N-150N

  Примена: направете го десното вртење на тежината на

  вратата од дрвена/алуминиумска рамка полека се навалува

  нагоре и 60°-90° во аголот создаден помеѓу

  тампонот за отворање.

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 66

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 67

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 68

  OUR SERVICE

  Работниот век се пресметува според бројот на пати што може целосно да се прошири и да се стегне. Конечно, вредноста на силата се менува за време на ударот. Идеалната пружина треба да ја одржува вредноста на силата непроменета во текот на целиот удар. Меѓутоа, поради факторите на дизајн и обработка, вредноста на силата на пружината на гас во ударот неизбежно се менува.

  Големината на промената е важен критериум за мерење на прстен со добар квалитет на плинска пружина. Колку е помала големината на промената, толку е подобар квалитетот на плинската пружина, а полошо е обратното.

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 69

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 70

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 71

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 72

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 73

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 74

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 75

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 76

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 77
  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 78

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 79

  Име на производ: Бесплатна пружина за гас

  Дебелина на панелот: 16/19/22/26/28mm

  3D прилагодување на панелот: +2mm

  Висина на кабинетот: 330-500 mm

  Ширина на кабинетот: 600-1200 mm

  Материјал: челик/пластика

  Финиш: позлата со никел

  Применлив опсег: Кујнски хардвер

  Стил: Модерен


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 80

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 81

  Карактеристики на производот

  1. Совршен дизајн за украсна обвивка

  Постигнете прекрасен ефект на дизајнот на инсталацијата, заштедете простор со внатрешниот ѕид на кабинетот за фузија


  2. Дизајн со клип

  Панелите може брзо да се склопат & расклопуваат


  3. Бесплатно застанување

  Вратата на кабинетот може да остане под агол на расклопување слободно од 30 до 90 степени.


  4. Тивко механички дизајн

  Амортизирачкиот тампон прави плинската пружина нежно и тивко да се превртува нагоре


  Предности

  Напредна опрема, извонредна изработка, висок квалитет, внимателна услуга по продажбата, светско признание & Доверба.


  Квалитетно-сигурно ветување за вас

  Повеќекратни тестови за носење, 50.000 пати пробни тестови и антикорозивни тестови со висока јачина.


  Стандардно-направете добро за да бидете подобри

  Овластување на системот за управување со квалитет ISO9001, швајцарски SGS тестирање за квалитет и CE сертификат.


  Вредност што ветува услуга што може да ја добиете

  24-часовен механизам за одговор

  Сеопфатна професионална услуга 1-на-1


  INNOVATION-EMBRACE CHANGES

  Истрај во иновацијата што ја води, развојот


  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 82


  FAQS:

  1. Која е вашата фабричка палета на производи?

  Шарки, пружина за гас, лизгалка за топчесто лежиште, лизгалка за фиока под монтажа, метална кутија за фиоки, рачка.


  2. Дали давате примероци? Дали е бесплатно или дополнително?

  Да, ние обезбедуваме бесплатни примероци.


  3. Колку долго трае нормалното време на испорака?

  Околу 45 дена.

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 83

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 84

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 85

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 86

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 87

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 88

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 89

  AOSITE SA81 Двонасочна сила со обратна шарка со мал агол за мебел 90


  PRODUCT OVERVIEW
  未标题-1 (7)
  未标题-1 (7)
  Обрната шарка со мал агол на Aosite го усвојува дизајнот на обратно амортизирање, што ја прави вратата да се отвора и затвора без удар или бучава, ја штити вратата и додатоците и го подобрува корисничкото искуство. Шарка го помина 48-часовниот тест за прскање сол од одделение 9 и отворање 50.000 и тестови за затворање за да се обезбеди издржливост и стабилност на производот, а може да се користи долго време без да се грижите за проблеми со квалитетот. така натаму. Неговиот висок квалитет и многуте предности го прават идеален избор за домашен и канцелариски мебел.
  SPECIFICATIONS

  Име на производи

  Двонасочна сила обратна шарка со мал агол За мебел

  Агол на отворање

  100°

  Дијаметар на чаша за шарки

  35Мм

  Финиш на цевки

  Поникелно

  Главен материјал

  Ладно валани челик

  Прилагодување на просторот за покривање

  0-6 мм

  Прилагодување на длабочината

  -2мм/+2мм

  Приспособување на основата (горе/долу)

  -2мм/+2мм

  Артикулациона чаша надморска височина

  12Мм

  Големина на дупчење на вратата

  3-7 мм

  Дебелина на вратата

  14-20 мм

  PRODUCT FEATURES
  SA81详情1
  Материјален третман
  Избор на ладно валани челичен материјал, со процес на оксидација на галванизација за да се обезбеди заштитен слој.
  图片10 (13)
  Амортизирачка шарка на тампон
  Отпорна рака и тока од најлонска картичка, обезбедуваат постабилно и тивко отворање и затворање.
  图片11 (12)
  Завртка за прицврстување во форма на буквата У
  Дебел материјал, така што главата на чашата и главното тело се тесно поврзани, стабилни и не лесно да паѓаат.
  图片12 (12)
  0 Аголен тампон
  Задниот цилиндар може побрзо да го тампонира цилиндерот со помал агол, постигнувајќи непречено затворање и без бучава.

  CERTIFICATE
  zhengshu1 (3)
  женгшу1 (3)
  zhengshu2 (3)
  женгшу2 (3)
  zhengshu3 (3)
  женгшу3 (3)
  zhengshu4 (2)
  женгшу4 (2)
  zhengshu5
  ЗенгшуName5
  2 (17)
  2 (17)
  3 (13)
  3 (13)
  INSTALLATION
  图片13 (12)
  图片13 (12)
  PRODUCT PACKAGING
  图片14 (12)
  图片14 (12)
  图片15 (8)
  图片15 (8)

  FAQ
  1
  Која е вашата фабричка палета на производи?
  Шарки, пружина за гас, систем Татами, лизгалка со топчести лежишта, Рачки
  2
  Дали давате примероци? Дали е бесплатно или дополнително?
  Да, ние обезбедуваме бесплатни примероци
  3
  Колку долго трае нормалното време на испорака?
  Околу 45 дена
  4
  Какви плаќања поддржуваат?
  T/T
  5
  Дали нудите ODM услуги?
  Да, ODM е добредојден
  6
  Колку долго е рокот на траење на вашите производи?
  Повеќе од 3 години
  7
  Каде е вашата фабрика, дали можеме да ја посетиме?
  Индустриски парк Џиншенг, град Џини, округ Гаојао, Жаокинг, Гуангдонг, Кина
  FEEL FREE TO
  CONTACT WITH US
  Ако имате какви било прашања за нашите производи или услуги, слободно контактирајте со тимот за услуги на клиентите.
  Поврзани Производи
  Помеѓу желбата и поседувањето, само простор. Цените на домовите не се единствената пречка за среќата. Лошиот хардвер, необичен дизајн, губењето простор во куќата. Украдете ја нашата удобност, како да извлечете повеќе можности со 3/4, хардверот на Aosite станува одговорот. Aosite двократни слајдови за фиоката под монтирање
  Агол на отворање: 100° Финиш на цевки: Електролиза Дијаметар на чашата за шарки: 35 mm Главен материјал: нерѓосувачки челик
  Број на модел: AQ-862 Тип: Прицврстувач на хидраулична шарка за амортизација (двонасочна) Агол на отворање: 110° Дијаметар на чашата за шарки: 35 mm Опсег: кабинети, лаик од дрво Финиш: никел и бакар обложен Главен материјал: Ладно валани челик
  AG3540 Електрична потпора на вратата за превртување 1. Електричен уред, само треба да го допрете копчето за отворање и затворање, нема потреба од рачка на кабинетот 2. Силен капацитет за полнење 3. Цврста прачка со удар; Цврст дизајн, висока цврстина без деформација, помоќна поддршка 4. Едноставна инсталација и комплетни додатоци
  * OEM техничка поддршка * Носивост 30 кг * Месечен капацитет 100.0000 комплети * 50.000 пати циклус тест * Тивко и непречено лизгање
  Шарките од вистинската колекција сè уште се најефективниот начин за артикулирање на вратата на кабинетот. Со 6 милиони шарки месечно, AOSITE е водечки производител на шарки во Азија. Асортиманот ги опфаќа сите нивоа на барања од најсофистицираните до почетните нивоа. Амортизирачка тампон шарка,
  нема податок
  нема податок

   Поставување на стандард во означувањето на домот

  Customer service
  detect