loading

Aosite, që nga 1993

AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 1
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 2
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 3
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 4
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 5
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 6
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 7
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 1
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 2
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 3
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 4
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 5
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 6
AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 7

AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje

Lloji: SA81 Mentesha me kënd të vogël të kundërt Këndi i hapjes: 110°; Diametri i kupës së menteshës: 35 mm Mbarimi i tubit: i veshur me nikel Materiali kryesor: Çelik i petëzuar në të ftohtë

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 8

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 9

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 10

  Lloji

  Kapeni në menteshën hidraulike të amortizimit

  Këndi i hapjes

  100°

  Diametri i kupës së menteshës

  35Mm.

  Përfundimi i tubit

  I veshur me nikel

  Materiali kryesor

  Çeliku i petëzuar në të ftohtë

  Rregullimi i hapësirës së mbulesës

  0-5 mm

  Rregullimi i thellësisë

  -2mm/+3.5mm

  Rregullimi i bazës (lart/poshtë)

  -2mm/+2mm

  Lartësia e filxhanit të artikulimit

  12Mm.

  Madhësia e shpimit të derës

  3-7 mm

  Trashësia e derës

  14-20 mm


  PRODUCT DETAILS

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 11AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 12
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 13AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 14
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 15AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 16
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 17AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 18

  HOW TO CHOOSE
  YOUR DOOR OVERLAYS


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 19

  Mbivendosje e plotë

   

  Kjo është teknika më e zakonshme e ndërtimit për dyert e kabinetit 
  Ju do të jeni në gjendje të identifikoni nëse mentesha juaj është mbivendosje e plotë :
  Krahu i menteshës është relativisht i drejtë pa "gungë" ose "manivan"
  Dera e kabinetit mbivendoset afërsisht 100% në panelin anësor të kabinetit
  Dera e kabinetit nuk ka një panel anësor me asnjë derë tjetër kabineti

  Gjysmë mbivendosje

   

  Shumë më pak e zakonshme, por përdoret aty ku shqetësimet e kursimit të hapësirës ose kostos së materialit janë më të rëndësishmet 
  Kjo teknikë përdor të njëjtin panel anësor për dy kabinete. Për ta arritur këtë do t'ju duhet një menteshë që ofron këto karakteristika:
  Krahu i menteshës fillon të përkulet nga brenda me një "manivë" që largon derën
  Dera e kabinetit mbivendoset vetëm pak më pak se 50% e panelit anësor të kabinetit
  Dera e kabinetit nuk ka një panel anësor me asnjë derë tjetër kabineti

   

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 20
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 21

  Inset/Embed

   

  Kjo është një teknikë e prodhimit të dyerve të kabinetit që lejon derën të vendoset brenda kutisë së kabinetit 
  Ju do të jeni në gjendje të identifikoni se menteshat tuaja janë të futura nëse:
  Krahu i menteshës është mjaft i përkulur nga brenda ose shumë "i përkulur"
  Dera e kabinetit nuk mbivendoset me panelin anësor, por qëndron brenda


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 22

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 23

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 24

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 25

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 26

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 27

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 28

     PRODUCT INSTALLATION

  1. Sipas të dhënave të instalimit, shpimi në pozicionin e duhur të panelit të derës.

  2. Instalimi i kupës së menteshës.

  3. Sipas të dhënave të instalimit, baza e montimit për të lidhur derën e kabinetit.

  4. Rregulloni vidën e pasme për të përshtatur hendekun e derës, kontrolloni hapjen dhe mbylljen.

  5. Kontrolloni hapjen dhe mbylljen.  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 29

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 30

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 31


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 32

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 33

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 34

  Lloji

  Rrëshqitjet normale të kushinetave të trefishta

  Kapaciteti ngarkues

  45kg

  Madhësia opsionale

  250mm-600 mm

  Hendeku i instalimit

  12,7±0,2 mm

  Përfundimi i tubit

  E zinkuar/ Elektroforezë e zezë

  Materia

  Fletë çeliku e përforcuar e mbështjellë e ftohtë

  Trashësia

  1.0*1.0*1.2 mm / Pesha për inç 61-62 gram

  1.2*1.2*1.5 mm / Pesha për inç 75-76 gram

  Funksioni

  Hapje e qetë, përvojë e qetë


  PRODUCT DETAILS

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 35AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 36

  Mbajtëse e ngurtë

  2 topa në një grup që hapen në mënyrë të qëndrueshme, gjë që mund të zvogëlojë rezistencën.

  Gome kundër përplasjes

  Gomë super e fortë kundër përplasjes, duke ruajtur sigurinë në hapje dhe mbyllje.

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 37AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 38

  Mbërthyes i duhur i ndarë

  Instaloni dhe hiqni sirtarët përmes fiksimit, i cili është një urë ndërmjet rrëshqitjes dhe sirtarit.

  Shtrirja e tre seksioneve

  Zgjerimi i plotë përmirëson shfrytëzimin e hapësirës së sirtarit.

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 39AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 40

  Material me trashësi shtesë

  Çeliku me trashësi shtesë është më i qëndrueshëm dhe ngarkues i fortë.

  Logoja e AOSIT

  Logo e pastër e printuar, produkte të certifikuara nga AOSITE.


  PRODUCT SHOW

  * Mbajtëse 45 KGS

  *Dizajn me shtrirje të plotë me tre palosje

  * Kushineta topin e fortë

  *50 mijë teste jete

  *Cilat janë trashësitë e shinave të rrëshqitjes së topave të çelikut? Cilat janë funksionet e tij përkatësisht? Cilat janë ngjyrat e ndryshme të veshjes?

  Trashësia: (1.0*1.0*1.2) (1.2*1.2*1.5)

  Funksionet: 1. Hekurudha e zakonshme me rrëshqitje me top çeliku me tre seksione nuk ka tampon.

  2. Hekurudha rrëshqitëse me top çeliku amortizues me tre seksione ka efekt tampon.

  3. Hekurudha rrëshqitëse me top çeliku me tre seksione.

  Ngjyra e elektroplimit: 1. Galvanizimi. 2. E zeze elektroforetike


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 41

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 42

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 43

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 44

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 45

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 46

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 47

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 48

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 49

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 50

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 51

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 52


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 53

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 54

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 55

  Forca

  50N-150N

  Qendër në qendër

  245Mm.

  Goditja në tru

  90Mm.

  Materiali kryesor 20#

  20# Tub mbarimi, bakri, plastika

  Përfundimi i tubit

  Elektrplimi & bojë me llak të shëndetshëm

  Finish me shufër

  E ngurtë e kromuar

  Funksionet Opsionale

  Ngritje standarde / zbutje / ndalesë e lirë / Hidraulike me dy hapa

  Kur dera e dollapit hapet ose mbyllet, pjesët më të rëndësishme janë menteshat dhe mbështetësit e ajrit. Shumica e përdoruesve nuk dinë për mbështetjet ajrore. Sot, unë do të doja të prezantoj parimin e punës së mbështetjes ajrore të dollapit.


  1, Çfarë është mbështetja ajrore e kabinetit


  Mbështetja ajrore e kabinetit përdoret për lëvizjen e komponentëve të kabinetit, ngritjen, mbështetjen, ekuilibrin e gravitetit dhe susta mekanike në vend të pajisjeve të sofistikuara. Është përdorur gjerësisht në makineritë e përpunimit të drurit. Susta e gazit e serisë pneumatike drejtohet nga gazi inert me presion të lartë, forca mbështetëse është konstante në të gjithë goditjen e punës dhe ka një mekanizëm tampon për të shmangur ndikimin në vend, i cili është tipari më i madh më i lartë se susta e zakonshme dhe ka avantazhet e instalim i përshtatshëm, përdorim i sigurt dhe pa mirëmbajtje.


  2, Si funksionon


  Tubi i hekurit është i mbushur me gaz me presion të lartë dhe ka një vrimë në pistonin lëvizës për të siguruar që presioni në të gjithë tubin e hekurit nuk do të ndryshojë me lëvizjen e pistonit. Forca e shufrës mbështetëse pneumatike është kryesisht diferenca e presionit midis tubit të hekurit dhe presionit të jashtëm atmosferik që vepron në seksionin kryq të shufrës së pistonit. Shufra mbështetëse pneumatike drejtohet nga gaz inert me presion të lartë dhe forca mbështetëse është e qëndrueshme në të gjithë goditjen e punës. Ai gjithashtu ka një mekanizëm tampon për të shmangur goditjen në vend, që është veçoria më e madhe më e lartë se shufra e zakonshme mbështetëse. Dhe ka avantazhet e instalimit të përshtatshëm, përdorimit të sigurt dhe pa mirëmbajtje. Meqenëse presioni i ajrit në tubin e hekurit është konstant dhe seksioni kryq i shufrës së pistonit është i fiksuar, forca e shufrës mbështetëse pneumatike mbetet e qëndrueshme gjatë gjithë goditjes.


  3, Aftësitë e blerjeve


  Pamja e produktit: ngjyra e bojës dhe niveli i yndyrshëm në fundin e cilindrit mbështetës të ajrit të kabinetit, të tilla si disa prodhues të mbështetjes ajri me cilësi të dobët i injorojnë këto probleme të vogla. Prodhuesit profesionistë të mbështetjes ajrore i kushtojnë vëmendje çdo detaji të produktit, në mënyrë që t'i kushtojnë vëmendje kur të zgjedhin. Nëse ka gropa ose gërvishtje në pamjen e shufrës së mbështetjes së ajrit, do të dëmtojë pajisjen mbyllëse brenda cilindrit kur përdoret, kështu që mbështetësi i ajrit do të rrjedhë pas një periudhe kohe, duke rezultuar në mospërdorimin e suportit të ajrit. pa presion 

  PRODUCT DETAILS

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 56AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 57
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 58AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 59
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 60AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 61
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 62AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 63

  PRODUCT ITEM NO.

  AND USAGE

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 64

  C15-301

  Përdorimi: aktivizoni mbështetjen e drejtuar nga avulli

  Specifikimet e forcës: 50N-150N

  Aplikimi: bëni kthesën e duhur në peshë

  dyert e kornizave prej druri/alumini zbulojnë a

  norma e qëndrueshme ngadalë në rritje.

   C15-302

   Përdorimet: Mbështetje hidraulike e kthesës tjetër

   Aplikimi: mund të kthehet në radhë prej druri/alumini 

   korniza e derës kthesë e ngadaltë e qëndrueshme poshtë.


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 65

  C15-303

  Përdorimi: aktivizoni mbështetjen me avull të

  ndonjë ndalesë

  Specifikimet e forcës: 50N-120N

  Aplikimi: bëni kthesën e duhur në peshë

  derë me kornizë druri/alumini 30°-90°

  ndërmjet këndit të hapjes së çdo qëllimi për të

  qëndroj.

  C15-304

  Përdorimi: Mbështetje për rrokullisje hidraulike

  Specifikimet e forcës: 50N-150N

  Aplikimi: bëni kthesën e duhur në peshën e

  Dera e kornizës prej druri/alumini po anon ngadalë

  lart dhe 60°-90° në këndin e krijuar ndërmjet

  tampon hapës.

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 66

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 67

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 68

  OUR SERVICE

  Jeta e shërbimit llogaritet me numrin e herëve që mund të zgjerohet dhe tkurret plotësisht. Më në fund, vlera e forcës ndryshon gjatë goditjes. Susta ideale e gazit duhet të mbajë vlerën e forcës të pandryshuar gjatë gjithë goditjes. Sidoqoftë, për shkak të faktorëve të projektimit dhe përpunimit, vlera e forcës së pranverës së gazit në goditje ndryshon në mënyrë të pashmangshme.

  Madhësia e ndryshimit është një kriter i rëndësishëm për matjen e një unaze me burim gazi me cilësi të mirë. Sa më i vogël të jetë madhësia e ndryshimit, aq më i mirë është cilësia e burimit të gazit dhe aq më keq është e kundërta.

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 69

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 70

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 71

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 72

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 73

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 74

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 75

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 76

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 77
  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 78

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 79

  Emri i produktit: burim gazi me ndalesë pa pagesë

  Trashësia e panelit: 16/19/22/26/28mm

  Rregullimi i panelit 3D: +2 mm

  Lartësia e kabinetit: 330-500 mm

  Gjerësia e kabinetit: 600-1200 mm

  Materiali: Çelik/plastikë

  Përfundimi: Veshje me nikel

  Fusha e zbatueshme: Pajisje kuzhine

  Stili: Modern


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 80

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 81

  Karakteristikat e produktit

  1. Dizajn perfekt për mbulesë dekorative

  Arritni efektin e bukur të dizajnit të instalimit, kurseni hapësirë ​​me murin e brendshëm të kabinetit me shkrirje


  2. Dizajn me kapëse

  Panelet mund të montohen shpejt & çmontoj


  3. Ndalesa falas

  Dera e kabinetit mund të qëndrojë në këndin e shpalosjes lirisht nga 30 në 90 gradë.


  4. Dizajn mekanik i heshtur

  Mbrojtësi i amortizimit bën që susta e gazit të rrokulliset me butësi dhe në heshtje


  Avantazhe

  Pajisje të avancuara, mjeshtëri e shkëlqyer, cilësi e lartë, shërbim i vëmendshëm pas shitjes, Njohje në mbarë botën & Besim.


  Premtim cilësor-i besueshëm për ju

  Teste të shumëfishta me ngarkesë, 50,000 herë teste provë dhe teste kundër korrozionit me rezistencë të lartë.


  Standard-bëni mirë për të qenë më të mirë

  Autorizimi i Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë ISO9001, Testimi i Cilësisë SGS Swiss dhe Certifikimi CE.


  Vlera premtuese e shërbimit që mund të merrni

  Mekanizmi i reagimit 24-orësh

  Shërbim profesional i gjithanshëm 1 me 1


  INNOVATION-EMBRACE CHANGES

  Këmbëngulni në inovacionin kryesor, zhvillimin


  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 82


  FAQS:

  1. Cila është gama juaj e produkteve të fabrikës?

  Mentesha, susta me gaz, rrëshqitje me top mbajtëse, rrëshqitës sirtari nën montim, kuti sirtari metalik, dorezë.


  2. A jepni mostra? A është falas apo shtesë?

  Po, ne ofrojmë mostra falas.


  3. Sa zgjat koha normale e dorëzimit?

  Rreth 45 ditë.

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 83

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 84

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 85

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 86

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 87

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 88

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 89

  AOSITE SA81 Mentesha me kënd të vogël me kënd të kundërt me forcë me dy drejtime për mobilje 90


  PRODUCT OVERVIEW
  未标题-1 (7)
  未标题-1 (7)
  Mentesha e kundërt me kënd të vogël të Aosite miraton dizajnin e mbytjes së kundërt, i cili e bën derën të hapet dhe mbyllet pa goditje ose zhurmë, mbron derën dhe aksesorët dhe përmirëson përvojën e përdoruesit.Mentesha ka kaluar testin e spërkatjes së kripës 48-orëshe të klasës 9 dhe hapjes 50,000 dhe testet e mbylljes për të siguruar qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e produktit, dhe mund të përdoret për një kohë të gjatë pa u shqetësuar për problemet e cilësisë. kështu me radhë. Cilësia e lartë dhe përparësitë e shumta e bëjnë atë një zgjedhje ideale për mobiljet e shtëpisë dhe zyrës.
  SPECIFICATIONS

  Emri i produt

  Menteshë me kënd të vogël të kundërt me forcë me dy drejtime Për Mobilje

  Këndi i hapjes

  100°

  Diametri i kupës së menteshës

  35Mm.

  Përfundimi i tubit

  I veshur me nikel

  Materiali kryesor

  Çeliku i petëzuar në të ftohtë

  Rregullimi i hapësirës së mbulesës

  0-6 mm

  Rregullimi i thellësisë

  -2mm/+2mm

  Rregullimi i bazës (lart/poshtë)

  -2mm/+2mm

  Lartësia e filxhanit të artikulimit

  12Mm.

  Madhësia e shpimit të derës

  3-7 mm

  Trashësia e derës

  14-20 mm

  PRODUCT FEATURES
  SA81详情1
  Trajtimi i materialit
  Përzgjedhja e materialit prej çeliku të mbështjellë në të ftohtë, me proces oksidimi me elektroplating për të siguruar një shtresë mbrojtëse.
  图片10 (13)
  Mentesha amortizuese e amortizimit
  Krahu rezistent dhe kopsa e kartës najloni, sigurojnë hapjen dhe mbylljen më të qëndrueshme dhe të heshtur.
  图片11 (12)
  Bulon fiksues në formë U
  Material i trashë, në mënyrë që koka e filxhanit dhe trupi kryesor të jenë të lidhura ngushtë, të qëndrueshme dhe jo të lehta për t'u rrëzuar.
  图片12 (12)
  0 Tampon këndi
  Cilindri i kundërt mund ta ruajë cilindrin në një kënd më të vogël më shpejt, duke arritur mbyllje të qetë dhe pa zhurmë.

  CERTIFICATE
  zhengshu1 (3)
  zhengshu1 (3)
  zhengshu2 (3)
  zhengshu2 (3)
  zhengshu3 (3)
  zhengshu3 (3)
  zhengshu4 (2)
  zhengshu4 (2)
  zhengshu5
  zhengshu5
  2 (17)
  2 (17)
  3 (13)
  3 (13)
  INSTALLATION
  图片13 (12)
  图片13 (12)
  PRODUCT PACKAGING
  图片14 (12)
  图片14 (12)
  图片15 (8)
  图片15 (8)

  FAQ
  1
  Cila është gama juaj e produkteve të fabrikës?
  Mentesha, susta me gaz, sistem Tatami, rrëshqitës me kushineta topash, Doreza
  2
  A jepni mostra? A është falas apo shtesë?
  Po, ne ofrojmë mostra falas
  3
  Sa zgjat koha normale e dorëzimit?
  Rreth 45 ditë
  4
  Çfarë lloj pagesash mbështet?
  T/T
  5
  A ofroni shërbime ODM?
  Po, ODM është i mirëpritur
  6
  Sa është afati i ruajtjes së produkteve tuaja?
  Më shumë se 3 vjet
  7
  Ku është fabrika juaj, a mund ta vizitojmë?
  Jinsheng Industry Park, Jini Town, Gaoyao District, Zhaoqing, Guangdong, China
  FEEL FREE TO
  CONTACT WITH US
  Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.
  Të lidhura Produktet
  Mes dëshirës dhe të pasurit, vetëm hapësirë. Çmimet e shtëpive nuk janë e vetmja pengesë për lumturinë. Pajisjet e dobëta, dizajni i dobët, humbja e hapësirës në shtëpi. Vjedhni rehatinë tonë, si të nxjerrim më shumë mundësi me 3/4, hardueri Aosite po bëhet përgjigja. Aosite rrëshqitje të dyfishta të sirtarit të montuara poshtë
  Këndi i hapjes: 100° Përfundimi i tubit: Elektrolizë Diametri i kupës së menteshës: 35 mm Materiali kryesor: Çelik inox
  Numri i modelit: AQ-862 Lloji: Kapëse në menteshën hidraulike (me dy drejtime) Këndi i hapjes: 110° Diametri i kupës së menteshës: 35 mm Fushëveprimi: Kabinete, laik druri Përfundimi: i veshur me nikel dhe i veshur me bakër Materiali kryesor: Çelik i petëzuar në të ftohtë
  AG3540 Mbështetje elektrike e dyerve përmbysëse 1. Pajisja elektrike, duhet vetëm të shtypni butonin për të hapur dhe mbyllur, nuk ka nevojë për dorezë kabineti 2. Kapacitet i fortë ngarkues 3. Shufra e fortë e goditjes; Dizajn i ngurtë, fortësi e lartë pa deformim, mbështetje më e fuqishme 4. Instalim i thjeshtë dhe aksesorë të plotë
  * Mbështetje teknike OEM * Kapaciteti ngarkues 30 kg * Kapaciteti mujor 1000000 komplete * Testi i ciklit 50,000 herë * Rrëshqitje e qetë dhe e qetë
  Mentesha e koleksionit të duhur janë ende mënyra më efektive për të artikuluar një derë kabineti. Me 6 milionë mentesha në muaj, AOSITE, është prodhuesi kryesor i menteshave në Azi. Gama mbulon të gjitha nivelet e kërkesave nga më të sofistikuarit deri në nivelin fillestar. Mentesha amortizuese e amortizimit,
  nuk ka të dhëna
  nuk ka të dhëna

   Vendosja e standardit në shënimin e shtëpisë

  Customer service
  detect