loading

Aosite, saprak 1993

Engsel Siluman 1
Engsel Siluman 1

Engsel Siluman

Tipe: Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun Sudut muka: 100° Diaméter cangkir hinge: 35mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Engsel Siluman 2

    Engsel Siluman 3

    Engsel Siluman 4

    Tip

    Hinge damping hidrolik anu teu tiasa dipisahkeun

    Sudut muka

    100°

    Diaméter cangkir hinge

    35mm

    Pipa Finish

    Dilapis nikel

    Bahan utama

    baja tiis-digulung

    Panutup adjustment spasi

    0-5mm

    The adjustment jero

    -2mm/+3mm

    adjustment dasar (luhur/handap)

    -2mm/+2mm

    jangkungna cup artikulasi

    11.3mm

    Ukuran pangeboran panto

    3-7 mm

    Kandel panto

    14-20 mm


    A01 INVISIBLE HINGE:

    Modél A01 mangrupa salah sahiji cara teu bisa dipisahkeun hinge hidrolik damping, bisa otomatis nutup panyangga.


    PRODUCT DETAILS

    Engsel Siluman 5Engsel Siluman 6
    Engsel Siluman 7Engsel Siluman 8
    Engsel Siluman 9Engsel Siluman 10
    Engsel Siluman 11Engsel Siluman 12


    HOW TO CHOOSE YOUR DOOR OVERLAYS

    Engsel Siluman 13

    Overlay pinuh

    Ieu téhnik konstruksi paling umum pikeun lawang kabinét.

    Anjeun bakal tiasa ngaidentipikasi upami hinge anjeun overlay Full.

    Panangan hinge relatif lempeng kalayan henteu "punuk" atanapi "engkol".

    Panto Kabinet tumpang tindih ampir 100% dina panel sisi kabinét.

    Panto Kabinet henteu ngabagi panel samping sareng panto kabinét anu sanés.

    Satengah Overlay

    Kurang umum tapi dianggo dimana hemat rohangan atanapi biaya bahan anu paling penting.

    Téhnik ieu ngagunakeun panel sisi sarua pikeun dua cabinets. Pikeun ngahontal ieu anjeun bakal peryogi hinge nu nyadiakeun fitur ieu.

    Panangan hinge mimiti ngabengkokkeun ka jero kalayan "engkol" anu nutupan panto.

    Panto Kabinet ngan tumpang tindih saeutik kirang ti 50% tina panel samping kabinet.

    Panto Kabinet henteu ngabagi panel samping sareng panto kabinét anu sanés.

    Engsel Siluman 14
    Engsel Siluman 15

    Inset / Lebetkeun

    Ieu téhnik produksi panto kabinét anu ngamungkinkeun panto diuk di jero kotak kabinét.

    Anjeun bakal tiasa ngaidentipikasi yén hinges anjeun Inset lamun:

    Leungeun Hinge rada katingali ngagulung ka jero atanapi engkol pisan.

    Panto Kabinet henteu tumpang tindih sareng panel samping tapi linggih di jero.


    Engsel Siluman 16

    Engsel Siluman 17

    Engsel Siluman 18

    Engsel Siluman 19

    Engsel Siluman 20

    Engsel Siluman 21

    Engsel Siluman 22

    Engsel Siluman 23

    Engsel Siluman 24

    Engsel Siluman 25

    Engsel Siluman 26


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    Patali Proba
    Gaya: 50N-150N Puseur ka puseur: 245mm Jangkungna: 90mm Bahan utama 20 #: 20 # Finishing tube, tambaga, plastik Pipa rengse: Electroplating & cet semprot cageur Rod Finish: Ridgid Chromium-plated Fungsi Pilihan: Standar luhur / lemes handap / eureun bébas / hambalan ganda hidrolik
    Engsel Koléksi Katuhu masih cara anu paling efektif pikeun ngucapkeun panto kabinét. Kalayan 6 Juta hinge per bulan, AOSITE, mangrupikeun produsén engsel terkemuka di Asia. Rentangna nyertakeun sadaya tingkat sarat ti anu paling canggih dugi ka tingkat éntri. Engsel panyangga damping,
    Tipe: Spring Gas hidrolik pikeun Dapur & Kabinet Kamar Mandi Sudut muka: 90° Diaméter cangkir hinge: 35mm Pipa finish: nikel plated Bahan utama: baja Cold-rolled
    Kaunggulan tina Aosite Gas Springs Pilihan lega tina ukuran, varian gaya, sarta fittings tungtung Desain kompak, sarat spasi leutik rakitan gancang jeung gampang Kurva ciri spring datar: ngaronjat gaya low, sanajan keur gaya tinggi atawa stroke badag Linear, kutang, atawa degressive spring.
    Jenis: Gagang Perabot & Knob Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: AOSITE Jumlah Modél: 3973 Bahan: Séng Dianggo: Kabinet, laci, Dresser, papakéan Ngaran Produk: Modern U Bentuk Séng Dapur Kabinet Laci cecekelan Pakean: 30pc / CTN, 20pc / CTN, 25pc / Fitur CTN: Fungsi Instalasi Gampang: Push
    Model KT165, urang nelepon klip on sudut husus hidrolik damping hinge .This hinge kalawan éta fitur husus, bisa muka sudut nepi ka 165 derajat, nu ogé mangrupa hidrolik damping hinge ngabogaan mékanisme nutup lemes terpadu di hinge cup.Our standar Kaasup hinges, dua liang ningkatna
    euweuh data
    euweuh data

     Nyetél standar dina nyirian imah

    Customer service
    detect