loading

Aosite, wiwit 1993

Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 1
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 2
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 3
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 4
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 5
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 1
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 2
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 3
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 4
Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 5

Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet

Desain cukup lan instalasi gampang 1. Desain konektor nilon, posisi loro-titik, instalasi tenan, trep lan cepet. 2. Panggunaan internal struktur dering ganda, operasi alus lan sepi, urip layanan sing luwih apik

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 6


    Desain cukup lan instalasi gampang

    1. Desain konektor nilon, posisi loro-titik, instalasi tenan, trep lan cepet.

    2. Panggunaan internal struktur dering ganda, operasi alus lan sepi, urip layanan sing luwih apik.

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 7

    Kontrol kualitas Seiko, awet

    1. 50.000 tes daya tahan, dhukungan stabil, mbukak lan nutup sing lancar.

    2. Kuningan tekan-sealed poros, hydraulic segel lenga, apik sealing, awet.

    3. resistance suhu dhuwur lan resistance karat kuwat.


    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 8


    Damping sing efisien, alus lan bisu

    1. Nalika lawang kabinèt kurang saka 20 °, buffer bisu otomatis nutup, alon bisu.

    2. Sudut penyangga nutup lawang bisa diatur. Puter ngiwa kanggo nambah amba buffer, nganti maksimum 15 °. Puter menyang tengen kanggo nyuda amba buffer kanggo minimal 5 °.

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 9

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 10


    Bahan nyata, aman lan ramah lingkungan

    1. Batang stroke krom keras, desain sing padhet, dhukungan sing luwih kuat.

    2. 20 # pipa baja sing digulung apik, tahan lama lan non-deformasi jangka panjang.

    3. Perawatan permukaan cat sing sehat lan ramah lingkungan, anti teyeng, tahan nyandhang, nggawe omah luwih aman lan ora kuwatir.


    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 11

    FAQS:

    1. Apa sawetara produk pabrik sampeyan?

    Engsel, spring gas, geser bantalan bola, geser laci ing ngisor, kothak laci logam, gagang.


    2. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?

    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis.


    3. Suwene wektu pangiriman normal?

    Udakara 45 dina.


    4. Apa jenis pembayaran ndhukung?

    T/T.


    5. Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    Ya, ODM welcome.


    6. Suwene umur beting produk sampeyan?

    Luwih saka 3 taun.


    7. Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?

    Jinsheng Industrial Park, Jinli Town, Gaoyao City, Guangdong, China.

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 12

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 13

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 14

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 15

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 16

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 17

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 18

    Gas Spring Kanthi Damper Kanggo Kabinet 19


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Nomer Model: A08E Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Ketebalan lawang: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    * Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
    Sudut pambuka: 100° Pipa rampung: Elektrolisis Diameter cangkir engsel: 35mm Bahan utama: Stainless steel
    Engsel hardware furnitur minangka jinis komponen logam sing ngidini lawang utawa tutup bisa mbukak lan ditutup ing sawijining perabot. Iki minangka bagean penting saka desain lan fungsi furnitur
    Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Sudut pambuka: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect