loading

Aosite, wiwit 1993

Kothak laci logam kanggo lemari 1
Kothak laci logam kanggo lemari 2
Kothak laci logam kanggo lemari 3
Kothak laci logam kanggo lemari 4
Kothak laci logam kanggo lemari 5
Kothak laci logam kanggo lemari 6
Kothak laci logam kanggo lemari 1
Kothak laci logam kanggo lemari 2
Kothak laci logam kanggo lemari 3
Kothak laci logam kanggo lemari 4
Kothak laci logam kanggo lemari 5
Kothak laci logam kanggo lemari 6

Kothak laci logam kanggo lemari

* Produsen peralatan asli (OEM) dhukungan teknis * 48 jam tes semprotan uyah * 50000 kaping mbukak lan nutup test * kapasitas produksi saben wulan 6000000 bêsik * 4-6 detik buffer Jinis lan ukuran nunggang tarik T-UP11 Backplane dhuwur / H: 86mm T-UP11 Backplane dhuwur / H: 118mm T-UP11 Backplane

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kothak laci logam kanggo lemari 7

    * Dhukungan teknis produsen peralatan asli (OEM).

    * 48 jam tes semprotan uyah

    * 50000 kaping mbukak lan nutup test

    * Kapasitas produksi saben wulan 6000000 potongan

    * 4-6 detik buffer

    Kothak laci logam kanggo lemari 8Kothak laci logam kanggo lemari 9

    Jinis lan ukuran tarik nunggang

    T-UP11

    Dhuwur backplane / H: 86mm

    T-UP11

    Backplane dhuwur / H: 118mm

    T-UP11

    Backplane dhuwur / H: 167mm

    T-UP11

    Backplane dhuwur / H: 199mm

    Spesifikasi: 270mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm, 500mm, 550mm

    Kothak laci logam kanggo lemari 10

    Kothak laci logam kanggo lemari 11

    Parameter produk

    Jeneng produk: ultra-thin riding pump

    Beban dinamis: 40kg

    Ketebalan bahan pompa: 0.5mm

    Ketebalan pompa: 13 mm

    Bahan: lembaran baja galvanis

    Werna: putih; abu-abu peteng

    Ketebalan rel: 1.5 * 2.0 * 1.5 * 1.8mm

    Jumlah (kotak/kotak): 1 set/kotak batin; 4 set/kotak

    Aku wis biasa ndeleng donya sing aneh, lan aku kesel karo kabeh jinis interaksi sosial. Nalika bali menyang omah, kita ora seneng keagungan, ora nguber sih-rahmat lan kemewahan, nanging ngupayakake keseimbangan anyar antarane kemewahan lan kesederhanaan, kemewahan sing lembut lan kemewahan sing entheng.

    Kothak laci logam kanggo lemari 12Kothak laci logam kanggo lemari 13

    Kothak laci logam kanggo lemari 14

    FAQS:

    1. Apa sawetara produk pabrik sampeyan?

    Engsel, spring gas, geser bantalan bola, geser laci ing ngisor gunung, kothak laci logam, gagang

    2. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?

    Ya, kita nyedhiyakake conto gratis.

    3. Suwene wektu pangiriman normal?

    Udakara 45 dina.

    4. Apa jenis pembayaran ndhukung?

    T/T.

    5. Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    Ya, ODM welcome.

    6. Suwene umur beting produk sampeyan?

    Luwih saka 3 taun.

    7. Ing endi pabrik sampeyan, apa kita bisa ngunjungi?

    Jinsheng Industrial Park, Jinli Town, Gaoyao City, Guangdong, China.

    Kothak laci logam kanggo lemari 15

    Kothak laci logam kanggo lemari 16

    Kothak laci logam kanggo lemari 17

    Kothak laci logam kanggo lemari 18

    Kothak laci logam kanggo lemari 19

    Kothak laci logam kanggo lemari 20


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    * Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
    Tipe: Tatami free stop gas spring Gaya: 25N 45N 65 Pusat kanggo tengah: 358mm Jembar: 149 mm Rob rampung: Ridgid chrouium-plating Rampung pipa: permukaan cat kesehatan Bahan utama: 20 # Finishing tube
    Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Sudut pambuka: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Diameter cangkir engsel: 35mm Ketebalan panel sing ditrapake: 16-22mm Bahan: baja cold rolled Jenis lengan: Penutup Penuh, Setengah tutup, Sisipan Base: Linear plate base
    Tipe: Gagang sing didhelikake kanggo kabinet Tatami Bahan utama: paduan seng Sudut rotasi: 180° Lingkup aplikasi: 18-25mm Sudut rotasi: 180 derajat Lingkup aplikasi: Kabeh jinis lemari / sistem Tatami Paket: 200 Pcs/karton
    Tipe: Push mbukak telung lipatan bal bantalan slide Kapasitas muatan: 45kgs Ukuran opsional: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Rampung Pipa: Dilapisi Seng/ Elektroforesis ireng Bahan: Lembaran baja cold rolled sing diperkuat Ketebalan: 1.0*1.0*1.2mm/1.2*1.2*1.5mm Fungsi: Opening Gamelan, pengalaman sepi
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect