loading

Aosite, wiwit 1993

Undermount Drawer Rail 1
Undermount Drawer Rail 2
Undermount Drawer Rail 3
Undermount Drawer Rail 4
Undermount Drawer Rail 5
Undermount Drawer Rail 1
Undermount Drawer Rail 2
Undermount Drawer Rail 3
Undermount Drawer Rail 4
Undermount Drawer Rail 5

Undermount Drawer Rail

Nganggep kinerja ruang, fungsi, penampilan lan aspek liyane. Ngimbangi konflik antarane kualitas lan rega. Ayo produk iki pancene duwe kemungkinan njeblug pasar. Burns ing tutul

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage


    Undermount Drawer Rail 6


    Desain rel sing didhelikake buffer rong bagean

    Nganggep kinerja ruang, fungsi, penampilan lan aspek liyane. Ngimbangi konflik antarane kualitas lan rega. Ayo produk iki pancene duwe kemungkinan njeblug pasar. Burns ing tutul.


    * Dhukungan teknis OEM

    * Kapasitas muat 25 KG

    * Kapasitas saben wulan 100.0000 set

    * 80.000 kaping tes siklus

    * Gamelan ngusapake

    Undermount Drawer Rail 7

    Undermount Drawer Rail 8

    Undermount Drawer Rail 9

    Undermount Drawer Rail 10


    Fitur produk

    a. Cepet loading lan unloading

    Damping kualitas dhuwur, alus lan bisu, mbukak lan nutup bisu


    b. Desain pancing panel mburi laci

    Jepitan mburi laci kanthi tepat kanggo nyegah lemari supaya ora slip


    c. 80.000 mbukak lan nutup test

    Bearing 25kg, 80.000 tes mbukak lan nutup, awet


    Jeneng produk: Undermount laci rel

    Kapasitas muatan: 25KG

    Dawane: 250mm-600mm

    Fungsi: Kanthi fungsi damping otomatis

    Ketebalan panel samping: 16mm/18mm

    Ruang lingkup sing ditrapake: Kabeh jinis laci

    Bahan: Lembaran baja berlapis seng

    Instalasi: Ora perlu alat, bisa nginstal lan mbusak laci kanthi cepet


    Undermount Drawer Rail 11

    CULTURE

    Kita terus-terusan ngupayakake, mung kanggo nggayuh nilai pelanggan, dadi pathokan lapangan hardware omah.


    Nilai perusahaan

    Ndhukung Sukses Pelanggan, Ngrangkul Owah-owahan, Prestasi Win-Win


    Visi Perusahaan

    Dadi perusahaan utama ing bidang hardware omah

    Undermount Drawer Rail 12

    Undermount Drawer Rail 13

    Undermount Drawer Rail 14

    Undermount Drawer Rail 15

    Undermount Drawer Rail 16

    Undermount Drawer Rail 17

    Undermount Drawer Rail 18


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Gagang laci minangka bagéyan penting saka laci, saéngga kualitas laci gagang raket banget karo kualitas laci lan apa laci trep kanggo nggunakake. Kepiye carane milih gagang laci? 1. luwih becik milih gagang laci merek terkenal, kayata AOSITE, supaya bisa
    Gagang kabinet kuningan minangka pilihan sing apik lan tahan lama kanggo nambah sentuhan kemewahan ing lemari pawon utawa jedhing. Kanthi nada sing anget lan materi sing kuat, nyedhiyakake akses sing gampang menyang panyimpenan nalika nambah tampilan kamar
    Kemewahan cahya wis dadi tren utama ing taun-taun iki, amarga selaras karo sikap wong enom modern, iki nggambarake rasa pribadine urip pribadi, lan disambut lan ditresnani dening para pelanggan. Pigura aluminium kuwat, nyorot fashion, supaya ana cahya kemewahan orane
    Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Sudut pambuka: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    * Dhukungan teknis OEM * Kapasitas muat 115KG * Kapasitas saben wulan 100,0000 set * Kokoh lan awet * Tes siklus 50,000 kali * Sliding lancar Jeneng produk: geser laci tugas berat 53mm lebar (Perangkat ngunci) Kapasitas muat: 115KG Jembar: 53mm Fungsi : Kanthi fungsi redaman otomatis
    Kanthi paningkatan standar urip, wong duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo perabot omah, apa desain kreatif utawa fungsi praktis, lan iki dibayangke ing ril geser laci. Apa kabeh jinis laci lan Papan kabinèt bisa mindhah bebas lan lancar, ing
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect